Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Roksana.p

Niewyjaśnione zjawiska

Polecane posty

Hej! Chciałabym żeby ktoś z Was napisał czy zdarzyło się w jego życiu chociaż jedno niewytłumaczalne zjawisko...w sensie „duchy”. Zapraszam do pisania swojej historii:) ja też chętnie się z Wami podzielę swoją. Miałam tego troszkę. Zawsze wstydzę się rozmawiać z kimś o tym,ponieważ dużo ludzi myśli że człowiek zwariował:) chciałabym się tutaj „wygadać” i również posłuchać Was:) 

Gość gość

Krasnoludki Cię ganiały?

Gość gość

A jakie te myszki były?

Gość Pitek Raus

Zrobiłem kupę i okazało się że nie można spuścić wody. Co jest grane ludzie? Spłuczka nawaliła czy to złośliwe działanie Poltergeista w moim klopie?

Gość egzegeta

Tu jest wiele tematów o wychodzeniu z ciała, może to ciebie zainteresuje.  Natomiast zjawisk niewytłumaczalnych jest w moim życiu więcej niż tych normalnych. 

Gość tututu

niestety nie 

Gość egzegeta
9 godzin temu, Roksana.p napisał:

Mógłbyś coś więcej napisać na ten temat?

oczywiście, że mogę ale musisz ten rozległy temat ukierunkować, np: czy świat snów, czy działanie duchów w realu, czy może realne działanie w świecie duchowym ( w zaświatach).

A tak wgl to my wszyscy żyjemy zanurzeni w świecie duchowym , sennym i baśniowym i nawet u ateisty dzieją się rzeczy niepojęte dla rozumu.

Dnia 4.09.2019 o 20:28, Roksana.p napisał:

Hej! Chciałabym żeby ktoś z Was napisał czy zdarzyło się w jego życiu chociaż jedno niewytłumaczalne zjawisko...w sensie „duchy”. Zapraszam do pisania swojej historii:) ja też chętnie się z Wami podzielę swoją. Miałam tego troszkę. Zawsze wstydzę się rozmawiać z kimś o tym,ponieważ dużo ludzi myśli że człowiek zwariował:) chciałabym się tutaj „wygadać” i również posłuchać Was:) 

Tak. Chcialem sie przespac ze swoja dziewczyna, a przelecialem jej siostre 🙂

Gość gość

Roksana co ganiały Cię kraskoludki czy może leśne elfy?

10 godzin temu, Gość egzegeta napisał:

oczywiście, że mogę ale musisz ten rozległy temat ukierunkować, np: czy świat snów, czy działanie duchów w realu, czy może realne działanie w świecie duchowym ( w zaświatach).

A tak wgl to my wszyscy żyjemy zanurzeni w świecie duchowym , sennym i baśniowym i nawet u ateisty dzieją się rzeczy niepojęte dla rozumu.

Gość ,,,

to nie duchy tylko urojenia albo narkotyki

Gość hhh

Cień to duch odbiciem od ubrania albo jakiegos obiektu 

Gość gość
2 minuty temu, Gość ,,, napisał:

to nie duchy tylko urojenia albo narkotyki

Ona widziała krasnoludki

Gość fff

Światłocień  różnica natężenia światła

Gość gość

Jakie były te myszki białe? 

Gość gość

Przestań wachac to białe to nie będziesz widzieć więcej hehe

Gość nie zaginiony

Jest tu na forum kilka postów , gdzie dziewczyny opisują nawiedzenie swego mieszkania przez ducha, który po 12 godz po ciemku głośno chodzi po pokoju i czegoś lub kogoś szuka.

Napisałem jej żeby sprawdziła w urzędzie meldunkowym w gminie ile jest na ich mieszkanie osób zameldowanych i czy zgadza się to ze stanem faktycznym. Nie wiem czy pomogłem bo nie było odpowiedzi.

Na youtube jest wiele przypadkowych nagrań przez kamery monitoringu zarejestrowane. Nowoczesne kamery rejestruję bez problemów duchy zmarłych. Wśród wielu filmów sfałszowanych są też prawdziwe nagrania.

Dnia 4.09.2019 o 19:28, Roksana.p napisał:

Jak masz historie to możesz opowiedzieć o tym jeśli chcesz 🙂

Gość gość x

Na ogół duchy przyjazne to są duchy świętych, Anioły z nieba albo Najświętsza Maryja. I takich wydarzeń jest bez miary w necie. Natomiast na inne duchy lepiej nie liczyć ani się lepiej nie spotykać.