Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Biedni nie powinni mieć dzieci

Polecane posty

Gość Gosc

Nie masz swojej firmy i  nie zarabiasz 10 000 miesięcznie? Nie rób dzieci

Gdyby tacy rodzice jak moi tego przestrzegali to wielu ludzi nie musiało się meczyć w tym yeb.anym kraju za 2000 msc

Gość ...

tak zgadzam sie z tym 

Gość ...

nie koniecznie musisz miec firme moze byc filmowcem sportowccem muzkiem pisarzem handlarzem

Gość Gość

Na szczęście ludzie zmadrzeli i nie robią dzieci, dzisiaj rozmnażają się tylko bezrobotne patusy i tępe nastolatki które zaliczyły wpadke 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość ... napisał:

nie koniecznie musisz miec firme moze byc filmowcem sportowccem muzkiem pisarzem handlarzem

Będąc muzykiem czy filmowcem masz firmę bo pracujesz i promujesz swoją osobę a nie dorabiasz tylko i wyłącznie sku.rwysyna na którego pracujesz

Gość Gość

Nie do końca masz rację gdyż znam dzieci którzy wychowali się w skrajnej biedzie a pokończyli dobre studia są zaradni i świetnie sobie radzą i dzieci bogatych którym nawet na studia się nie chciało iść bo i po co jak mają wszystko, jest powiedzenie "bogatym diabeł dzieci do snu kołysze" bogactwo rozleniwia.

Gość ...

nie ma zadnego boga opętania wszystko robi alkohol i narkotyki 

Gość ...

umarli wczesniej bo zachorowali na raka. nerwice ma od alkoholu a psychoze od marichuany albo innego narkotyku 

Gość Gość

Biedni, brzydcy, chorzy i głupi nie powinni mieć dzieci. Życie z beznadziejnymi genami jest tak samo chu.jowe jak życie w biedzie.

Gość ...

jak sie zestarzejesz tez bedziesz brzydki 

Gość Gosc

No właśnie, ani nie jestem super przystojny, przebojowy, nie mam dużego (wiadomo co) pieniędzy też nie mam za wiele. Siedze caly dzien na kafe i innych stronach i jaki sens ma takie zycie, lepiej było sie nie urodzić wcale, to by było jak błogosławieństwo. Ok jestem niewierzący i nie liczę na żaden raj bo to bajka dla naiwnych może dlatego tak wszystko odbieram bo wiem że nie czeka mnie nic dobrego. Na szczęście po śmierci prawdopodobnie znikniemy i koniec tego wszystkiego

Gość ...

po śmierci nic nie ma 

Gość ...

jak zycie dla ciebie nie ma sensu to sie zabij jak chcesz 

Gość ...

błogosławieństwa też nie ma bo to zmyślone

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość ... napisał:

jak zycie dla ciebie nie ma sensu to sie zabij jak chcesz 

Nie każdy ma odwagę ciemnoto

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość ... napisał:

po śmierci nic nie ma 

Oby, zadnych jeb.anych bożków. To wymysł człowieka by manipulować tępy tłum

Gość ...

zmyślone dla zarobienia pieniędzy

Gość ...

jezus istniał bo jest rzymska zbroja i to udowadnia Żyd z Izraelu Żydów zabijano w czasach Rzymu 

Gość ...

Bo Rzym To Niemcy

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość ... napisał:

jezus istniał bo jest rzymska zbroja i to udowadnia Żyd z Izraelu Żydów zabijano w czasach Rzymu 

Jezus żył jako ateista jestem co do tego zgodny, wątpię tylko w jego "boską moc" 

Gość ...

zabijali tylko ze wzgledu na ich pochodzenie nie chcieli rzydowskiej krwi 

Gość Gosc

Żydów chcieli tylko polacy bo nie są zbyt mądrym narodem

Gość ...

jak by nie byl rzydem to by go nie zabili 

Gość ...

chcielo wytępić ich jak robaki zeby nie istnieli 

Gość ...

alkoholicy i narkomani tak samo 

Gość Dumna z pochodzenia

Nazywasz nasze piękne państwo "...ym krajem " , a tutaj żyjesz. Nie wyjedziesz do pracy za granicę , za dużo większe pieniądze. Smutne jest to, że nie szanujesz swojej rodziny i to już świadczy o patologii jaką jesteś. Moja mama nie ma ani firmy, ani dużo kasy, a jestem dumna, że to właśnie ona jest moją matką i nie zamieniłabym jej nigdy na żadną inną nawet najbogatszą na świecie kobietę. Widzę że jesteś osobą bardzo źle wychowaną, nie posiadającą wartości. Nie masz szacunku do naszego kraju za, który żołnierze oddawali swoje życie. Wtedy ... każdy z nich poszedłby za 1000 zł czy nawet za 500 miesięcznie byleby tylko Polska była niepodległa. Kiedyś człowiek miał chyba większy szacunek do pracy, do życia, do rodziny, ojczyzny, czyli wartości najwazniejszych w życiu. Uważam, że nawet Ci co zarabiają najniższą krajową, ale się kochają, szanują, nie są patologiczni powinni mieć dzieci, takie dzieci później często w wieku dorosłym sa wdzięczni za wszystkie troski rodziców w ich wychowanie, pomimo przeciętności czy nawet biedy. Osobiście znam dużo ludzi z biednych domów i często są to lepsi ludzie niż wylansowane bogacze. Masz problem ze swoim życiem to nie obwiniaj o to nikogo tylko siebie, zacznij się leczyć, idź do psychologa, poddaj się terapii. Nie obrażaj tylko ojczyzny, bo chyba lepiej byłoby, żeby takich jak ty nie było w naszym kraju. Nie ma tutaj miejsca na obrażanie naszych wartości, z kochanej Polski zawsze będę dumna, pomimo niskich pensji i płac, bo nie kasa jest najważniejsza, a nasza Ziemia, przynależność do rodaków, duma z naszej historii, naszego pochodzenia, wyjątkowa chęć walki - to nasz charakteryzuje. Mam nadzieję zrozumiesz mój przekaz, jeżeli nie to krzyżyk na drogę. 

Gość gość

Brawo! 👏 piekny długi wpis!

Gość ...

nie jestem z polski dumny bo okradali niemcy anglie rosje 

Gość ...

sam idz do psychiatry 

Gość Gosc
24 minuty temu, Gość Dumna z pochodzenia napisał:

Nazywasz nasze piękne państwo "...ym krajem " , a tutaj żyjesz. Nie wyjedziesz do pracy za granicę , za dużo większe pieniądze. Smutne jest to, że nie szanujesz swojej rodziny i to już świadczy o patologii jaką jesteś. Moja mama nie ma ani firmy, ani dużo kasy, a jestem dumna, że to właśnie ona jest moją matką i nie zamieniłabym jej nigdy na żadną inną nawet najbogatszą na świecie kobietę. Widzę że jesteś osobą bardzo źle wychowaną, nie posiadającą wartości. Nie masz szacunku do naszego kraju za, który żołnierze oddawali swoje życie. Wtedy ... każdy z nich poszedłby za 1000 zł czy nawet za 500 miesięcznie byleby tylko Polska była niepodległa. Kiedyś człowiek miał chyba większy szacunek do pracy, do życia, do rodziny, ojczyzny, czyli wartości najwazniejszych w życiu. Uważam, że nawet Ci co zarabiają najniższą krajową, ale się kochają, szanują, nie są patologiczni powinni mieć dzieci, takie dzieci później często w wieku dorosłym sa wdzięczni za wszystkie troski rodziców w ich wychowanie, pomimo przeciętności czy nawet biedy. Osobiście znam dużo ludzi z biednych domów i często są to lepsi ludzie niż wylansowane bogacze. Masz problem ze swoim życiem to nie obwiniaj o to nikogo tylko siebie, zacznij się leczyć, idź do psychologa, poddaj się terapii. Nie obrażaj tylko ojczyzny, bo chyba lepiej byłoby, żeby takich jak ty nie było w naszym kraju. Nie ma tutaj miejsca na obrażanie naszych wartości, z kochanej Polski zawsze będę dumna, pomimo niskich pensji i płac, bo nie kasa jest najważniejsza, a nasza Ziemia, przynależność do rodaków, duma z naszej historii, naszego pochodzenia, wyjątkowa chęć walki - to nasz charakteryzuje. Mam nadzieję zrozumiesz mój przekaz, jeżeli nie to krzyżyk na drogę. 

Żałosne pieprzenie o pstriotyzmie, ciekawe czy jakby spytać te 200 tys ofiar powstania warszawskiego czy chcieli przelewać krew jaka byłaby ich odpowiedź. Ludzie chcieli mieć spokój a ginęli bo niemcy z ruskami rozpetali rzeź. Patriotyzmu wymagajmy od tych co są przy korycie bo przyjdzie co do czego pierwsi wyjadą z kraju, właśnie ci co najgłośniej krzyczą o pstriotyzmie i honorze, ale pouczysz się historii to zrozumiesz ile warte są twoje słowa.