Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Czy warto pchać się w związek z mężatka?

Polecane posty

Gość Gosc
Przed chwilą, zatrute myśli napisał:

Nie warto. Chyba, że mężatka fajna. Wtedy warto. Ale ogólnie to nie warto. 

Jakby była nie fajna myślisz, ze bym się starał? Najgorsze są myśli, ze może bzyka się z mężem. 

Gość 😂😂😂
4 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Jakby była nie fajna myślisz, ze bym się starał? Najgorsze są myśli, ze może bzyka się z mężem. 

😂😂😂😂😂😋😎🤗🙄był bzyk,mentalność facetów poraża 

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość 😂😂😂 napisał:

😂😂😂😂😂😋😎🤗🙄był bzyk,mentalność facetów poraża 

Być może, no trudno. 

Gość Gość
2 godziny temu, Gość Gosc napisał:

Chętnie poznam wasz punkt widzenia? 

No to mój punkt widzenia jest taki : SM/IE /RDZ/IE/LU  Możesz w to wleźć ale najpierw uwolnij swoją żonę z konieczności oglądania twojego R/Y/J/A

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Spokojnych myśli napisał:

Nie muszę poszerzać horyzontów i zdejmować majtek przed żonatym. Mam wybór, więc wybieram bramkę na NIE dla mnie związek z trójką osób albo więcej 😁

Nie zmieniaj tematu, ja nie pisałam o zdejmowaniu majtek, tylko o wiedzy ogólnej o świecie, nie posiadasz jej.  Możesz mieć wysokie morale, ale jesteś tępa. 

34 minuty temu, Gość Gosc napisał:

No i prawdopodobnie nie jest już dziewicą. Tak, to okropne. Może poszukaj kogoś wśród mężatek-dziewic? 

Gość M...@
55 minut temu, Gość Gość napisał:

Jedna Spokojnych myśli napisała prawdę o relacjach z zajetymi ludźmi, a oburzenie jakie.Hipokryzja ludzi i wpadanie z jednych ramion w drugie,a chłop za rogiem jest bez komentarza.Pytanie w temacie powinno brzmieć, Jak myśleć by nie pchać się w związek z mężatką  albo żonatym???zakończ jedno,zaczynaj drugie a nie w dwóch majtkach łapy trzymasz

Jeśli pchamy się w nowy związek małżeński to siłą rzeczy poprzedni musimy zakończyć 😉

Gość M...@
1 godzinę temu, Gość Gosc napisał:

Tez tak uważam, miłego. 

Ja również, pozdrawiam!

Gość Jestem kobietą...

... i kocham, żonatego. Gdyby dziś chciałby być ze mną nie zawachałabym się ani chwili. Nie kocham go dla seksu, dla majątku. Kocham za to, że jest. A teraz was trochu rozwścieczę, jest między nami ok. 20 lat różnicy. No to do roboty kochane, jest pożywka dla Was 😉

1 minutę temu, Gość Jestem kobietą... napisał:

... i kocham, żonatego. Gdyby dziś chciałby być ze mną nie zawachałabym się ani chwili. Nie kocham go dla seksu, dla majątku. Kocham za to, że jest. A teraz was trochu rozwścieczę, jest między nami ok. 20 lat różnicy. No to do roboty kochane, jest pożywka dla Was 😉

Zapewne Ty jesteś od niego młodsza? To zupełnie normalne. On kocha Ciebie za dokładnie to samo 🙂

Gość Gosc
12 minut temu, zatrute myśli napisał:

Może poszukaj kogoś wśród mężatek-dziewic? 

Do książek dziecko wracaj😂

Gość Jestem kobietą...
3 minuty temu, zatrute myśli napisał:

Zapewne Ty jesteś od niego młodsza? To zupełnie normalne. On kocha Ciebie za dokładnie to samo 🙂

Jestem młodsza 🙂

Gość Gosc
54 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Więc uratuj ją od tego. Pewnie musi wypełniać obowiązki małżeńskie 😉

Gość Jestem kobietą...
Przed chwilą, zatrute myśli napisał:

Prawdziwa miłość 🙂

Naprawdę tak uważasz? Trochę to mało prawdopodobne 😉, ale najważniejsze w tym wszystkim moje samopoczucie, a ono jest wręcz doskonałe 👋🏻😊

9 minut temu, Gość Gosc napisał:

Do książek dziecko wracaj😂

No i masz! Rozryczałem się ze wzruszenia na sam koniec dnia! Nawet mamaod dawna nie zwraca się już do mnie per "dziecko", choć mam dopiero 40 lat... A obca osoba w internecie... Dziękuję, kochana. Dziękuję!!! 😙😙😙

2 minuty temu, Gość Jestem kobietą... napisał:

Naprawdę tak uważasz? Trochę to mało prawdopodobne 😉, ale najważniejsze w tym wszystkim moje samopoczucie, a ono jest wręcz doskonałe 👋🏻😊

Nie dziwię się! Taka miłość męźczyzny do 20 lat młodszej kobiety..to nie zdarza się często! 😍