Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laura

Ból podczas stosunku pomocy!

Polecane posty

Gość Laura

Witam. Ok dwa tygodnie temu podejrzewalam u siebie grzybice pochwy dlatego wzielam globulki gynoxin optima i objawy (uplawy, swędzenie, zaczerwienienie) ustały. Kuracje zakończyła 1.08. Trzy dni po stosowaniu podjęła probe współżycia ale była ona niemożliwa z racji ze odczuwalam duży dyskomfort pieczenie, obcieranie. Czulam jakbym miała wewnątrz jakąś ściankę która by blokowała każdy ruch. Dlatego z każda proba rezygnowalam myslalam ze wczoraj juz bedzie ok ale tez sie przeloczylam. Do tego dziś powinnam dostać okres. Czy ktoś może mi doradzic co zrobić w tej kwestii? Jestem na urlopie wiec wizyta u ginekologa na razie nie wchodzi w gre. Mój facet mówi ze wszystko musi się tam pewnie zagoic i trzeba czekać ale mnie martwi ze to juz tak zostanie.. Bardzo proszę o porady z waszej strony. 

Gość Laura

Przepraszam powinno być 1.09

jeżeli nie masz już upławów i swędzenia to być może faktycznie udało się zwalczyć infekcję, ja po gunoxin optima (też po tej 3 dniowej aplikacji zupełnie pozbyłam się objawów) wziełam sobie jeszcze probiotyk dopochwowy na 10 dni (ten popularny co dostanie sie w każdej aptece - nie pamiętam nazwy) i po tej kuracji dodatkowej probiotykiem flora bakteryjna wróciła do normy i czułam się już zupełnie normalnie 😉

Gość Frania454

A dawno rozpoczełaś współżycie? Ja miałam problem po straceniu dziwictwa taki. Ale zakupiłam vagiwell rozszerzacz pochwy. Bardzo mi to pomogło, tak to unikałam seksu...