Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ERICH VON ...SEN

ZROZUM SMAKOSZ ŻE NIE MA ŻADNYCH BOGÓW, TO KOSMICI, KTÓRZY PRZYBYLI Z GWIAZD BYLI PRZEZ PRYMITYWNĄ LUDZKOŚĆ BRANI ZA BOGÓW

Polecane posty

Gość ERICH VON ...SEN

ZROZUM TO WRESZCIE RETARDZIE 

Gość gość

Cześć Przemek

Gość gość

Może przed moim nawróceniem bym ci w to uwierzył, ale nie po tym jak doświadczyłem żywego Boga w swoim życiu. Pan Jezus cały czas mnie prowadzi

To że nigdy na żywo nie widziałeś wielbłąda to nie znaczy że one nie istnieją...

to że nigdy nie doświadczyłeś miłości ani ze strony swoich rodziców ani ze strony żadnej dziewczyny to nie znaczy że miłość nie istnieje...

To że nie doświadczyłeś Pana Boga nie znaczy że go nie ma, ale ty Go nie chcesz doświadczyć bo wolisz iść za swoim panem szatanem zamiast zwrócić się ku Jezusowi...

Gość gość
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Może przed moim nawróceniem bym ci w to uwierzył, ale nie po tym jak doświadczyłem żywego Boga w swoim życiu. Pan Jezus cały czas mnie prowadzi

To że nigdy na żywo nie widziałeś wielbłąda to nie znaczy że one nie istnieją...

to że nigdy nie doświadczyłeś miłości ani ze strony swoich rodziców ani ze strony żadnej dziewczyny to nie znaczy że miłość nie istnieje...

To że nie doświadczyłeś Pana Boga nie znaczy że go nie ma, ale ty Go nie chcesz doświadczyć bo wolisz iść za swoim panem szatanem zamiast zwrócić się ku Jezusowi...

Ale pierdzielisz czubie ty masz omamy jak już widzisz nieistniejączych a może to krasnoludki były

Gość ERICH VON ...SEN
16 minut temu, Gość gość napisał:

to że nigdy nie doświadczyłeś miłości ani ze strony swoich rodziców ani ze strony żadnej dziewczyny to nie znaczy że miłość nie Istnieje...

😄 Szkoda słów na ciebie typie