Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lalka

Do mężczyzn. Czy kręciłoby was podduszenie w czasie seksu dziewczyny?

Polecane posty

Gość gość
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Jak nie jak tak 😂 Przeciez moze cie udusic przed samym nawet jego orgazmem. Chcecie to się duscie. Byly przypadki zgonow, a amigo poszli siedziec jak za zabójstwo. 

znaczy jak będzie chciał to na pewno. Może mnie też nie wiem...nożem dźgnąć. Tylko to nie będzie niechcący 😄 Ludzie poszli za morderstwo dlatego właśnie, że niemożliwe jest uduszenie kogoś w ten sposób przypadkiem. Musieli chcieć tej osobie zrobić krzywdę/zabić ją i mieć z tego przyjemność. Gadka o przypadku jest tak samo prawdopodobna jak wymówka tego sportowca co zastrzelił swoją dziewczynę strzelając przed drzwi do łazienki w której się schowała. U niego to też był "przypadek". Ludzie próbują takie historie wciskać bo są niedouczeni i nie rozumieją, że to niemożliwe z racji na to jak długo musisz uciskać gardło (nie żyły) kompletnie odblokowując dopływ tlenu. Nie możesz nie zauważyć, że kogoś dusisz.

Gość gość
4 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Jak nie jak tak 😂 Przeciez moze cie udusic przed samym nawet jego orgazmem. Chcecie to się duscie. Byly przypadki zgonow, a amigo poszli siedziec jak za zabójstwo. 

prawda

Gość Lalka
5 minut temu, Gość gość napisał:

Mógłbym trzymać za szyję ale bez żadnego uciskania jej , chociaż lubię perwersje wszelakie .

Jakie na przykład :) ? Co jest fajnego w tym trzymaniu za szyję? Jakby uciskanie nie niosło żadnego ryzyka to kręciłoby cię?

Gość Lalka
11 minut temu, Gość Gosc napisał:

Moze jak dostaniesz po twarzy lub ktos cie pożadnie poddusi to ci się odechce 😏Poniecanie podniecaniem, a praktyka to co innego. Moze to dla ciebie, a moze nie...Moze się okaze, ze to nie takie fajne jak myslałas. 

Wszystko jest możliwe :) Ale mnie to kręciło w filmach i książkach od natolatki, więc chyba jednak jakieś tam preferencje to już są. 

Gość Lalka
2 minuty temu, Gość gość napisał:

znaczy jak będzie chciał to na pewno. Może mnie też nie wiem...nożem dźgnąć. Tylko to nie będzie niechcący 😄 Ludzie poszli za morderstwo dlatego właśnie, że niemożliwe jest uduszenie kogoś w ten sposób przypadkiem. Musieli chcieć tej osobie zrobić krzywdę/zabić ją i mieć z tego przyjemność. Gadka o przypadku jest tak samo prawdopodobna jak wymówka tego sportowca co zastrzelił swoją dziewczynę strzelając przed drzwi do łazienki w której się schowała. U niego to też był "przypadek". Ludzie próbują takie historie wciskać bo są niedouczeni i nie rozumieją, że to niemożliwe z racji na to jak długo musisz uciskać gardło (nie żyły) kompletnie odblokowując dopływ tlenu. Nie możesz nie zauważyć, że kogoś dusisz.

Brzmi rozsądnie.

Gość Lalka
12 minut temu, Gość gość napisał:

byłam za blisko ściany 😕 

:(

Gość Lalka
11 minut temu, Gość Gosc napisał:

A ty lalka wiesz najlepiej tylko, ze niczego nie spróbowałas.

No właśnie wstrzymywania oddechu przed i po orgazmie próbowałam i super to jest.

Gość gość

Lalka a zrobiłabyś kupkę i siku na partnera ? fajne to jest ale nie wszystkie tak lubią .

Gość Lalka
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Lalka a zrobiłabyś kupkę i siku na partnera ? fajne to jest ale nie wszystkie tak lubią .

O fuj. Fekalia i zabawy z nimi to syf totalny. Ale sikanie w obie strony spoko. To jak woda przecież.

Gość gość
1 minutę temu, Gość Lalka napisał:

O fuj. Fekalia i zabawy z nimi to syf totalny. Ale sikanie w obie strony spoko. To jak woda przecież.

Kupa od kobiety to nie jest syf, co innego od faceta ble .

Gość gość

I to niby ja jestem zboczona? 😄

Gość gosc
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Nie, nie jestem jeb/anym sadystą. 

😂😂😂przecież to po jeby

Gość Esox

Gdybym próbował podduszać moją żonę, w najlepszym wypadku skopałaby mnie ona po jajach. W najgorszym przypadku byłby rozwód. Na szczęście nie mam takich ciągotek.

Gość gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

I to niby ja jestem zboczona? 😄

zboczone kobiety to skarby

Gość gość
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

dziecko to nie jest dorosła osoba 🙂 To nie jest to samo co zawiązanie sobie reklamówki na głowie, bardziej jak leżenie na łóżku z głową zwizającą w dół (tylko przyjemniejsze)

A kto mówi o reklamówce?  Dzieciaki zwyczajnie wtedy klękają i podduszają się, aż do omdlenia. Szeroko opisana "zabawa" w mediach. Dziwne, ze nie słyszałaś. W moich rejonach tez dzieciaki tak robiły kiedyś. 

Gość Gosc

Kafe blokuje i nie przepuszcza. Szukaj po tytułach

*"Zmarli podczas uprawiania seksu". Papilot

*"Uduszona podczas seksu, to nie bylo zabojstwo" . Warszawa. Wyborczs.pl

* Smierc podczas seksu. 40 latek uduszony. Kurier poranny

*" Smierc podczas stosunku". Papilot.

*"Zabil prostytutke podczas orgazmu". Warszawa Super Express

*" Mezczyzna udusil kobiete podczas uprawiania seksu". Polish Express

*"Radomianin oskarzony o zabojstwo dwoch mlodych kobiet" RMF MF 

*"Podduszaj mnie mocno kochanie "Wprost pl.

Od groma tego jest. Wpisuj frazy w roznych konfiguracjach i znajdziesz artykuly. W zaleznosci jak wpiszesz wpiszesz,  znajdziesz wiecej lub mniej. 

Duzo tego jest. 

Gość gość
3 minuty temu, Gość gość napisał:

A kto mówi o reklamówce?  Dzieciaki zwyczajnie wtedy klękają i podduszają się, aż do omdlenia. Szeroko opisana "zabawa" w mediach. Dziwne, ze nie słyszałaś. W moich rejonach tez dzieciaki tak robiły kiedyś. 

bez torby też się tak robiło , ale ktoś trzymał cię z tyłu i na stojąco .

Gość Gosc

Chodzi o to, ze szukacie podniet. Najpierw wstrzymywanie oddechu, potem podduszanie, potem torba na glowe. To idzie w tym kierunku. Coraz wiecej podniet, bo nie zaspokaja was seks sam w sobie. Dzis dasz się podduszać, a jutro zalozysz torbę na glowe. 

Gość Gość
5 minut temu, Gość Gosc napisał:

Od groma tego jest. Wpisuj frazy w roznych konfiguracjach i znajdziesz artykuly. W zaleznosci jak wpiszesz wpiszesz,  znajdziesz wiecej lub mniej. 

Duzo tego jest. 

Ale konkretne fragmenty chcemy. Skopiuj. 

Gość Gość
11 minut temu, Gość Esox napisał:

Gdybym próbował podduszać moją żonę, w najlepszym wypadku skopałaby mnie ona po jajach. W najgorszym przypadku byłby rozwód. Na szczęście nie mam takich ciągotek.

A twoi koledzy? gadacie pewnie czasami o seksie to jak to u nich wygląda?

Gość gość
20 minut temu, Gość Gosc napisał:

Duzo tego jest. 

Od góry:

1. Żadnego przypadkowego uduszenia dłońmi przez partnera

2. To co mi wyskakuje to morderstwo z premedytacją

3. Do uduszenia doszło SZNUREM, nie rękoma

4. Ani jednego przykładu śmierci od podduszania przez trzymanie za gardło

5. Facet siedział za dwa gw.a.łty, na 100% to nie był wypadek. Oczywiście, że będzie udawał, że to było przypadkiem!

6. Oboje pijani i nie jest do końca pewne, czy to było przypadkiem. Tekst o sekundach jest wyraźnym "dodatkiem" autora artykułu, fizycznie to niemożliwe żeby udusić kogoś w kilka sekund. Powiedzmy, że to jest najbardziej prawdopodobne

4. Mało, że je zabił to jeszcze okradł. Co to w ogóle za przykład? To były dwa morderstwa i tyle

5. Udusił ją zasłaniając jej nos i usta - nie odciąłby jej tlenu uciskiem na szyję

Ze wszystkich przykładów jakie podłaś tylko jeden wydaje się możliwym wypadkiem, chociaż artykuł wyraźnie jest podkolorowany, był w to wmieszany alkohol, a sprawa dalej trwała... 

Więc jak widzisz...śmierc podczas seksu jest możliwa, ale nie przez przyduszanie dłońmi. Chyba, że ktoś jest mordercą i chce zabić ofiarę - czy to dla przyjemności czy żeby ją okraść

Gość gość
15 minut temu, Gość Gosc napisał:

Chodzi o to, ze szukacie podniet. Najpierw wstrzymywanie oddechu, potem podduszanie, potem torba na glowe. To idzie w tym kierunku. Coraz wiecej podniet, bo nie zaspokaja was seks sam w sobie. Dzis dasz się podduszać, a jutro zalozysz torbę na glowe. 

Mam prawie trzydzieści lat, dobrze wiem co mi się podoba i zapewniam cię, że się mylisz

Gość Gosc
23 minuty temu, Gość gość napisał:

Mam prawie trzydzieści lat, dobrze wiem co mi się podoba i zapewniam cię, że się mylisz

Nie obchodzi mnie co lubisz. Tobie wystarczy duszenie ręką ktoś inny posunie się dla podniety krok  dalej. Indywidualna sprawa. Chodzi o to, ze jest udowodnione, ze co roku ginie w ten sposób kilka tysiecy ludzi i nie wciskajcie kitu, ze to nie niesie ze sobą ryzyka. 

Gość gość
7 minut temu, Gość Gosc napisał:

Nie obchodzi mnie co lubisz. Tobie wystarczy duszenie ręką ktoś inny posunie się dla podniety krok  dalej. Indywidualna sprawa. Chodzi o to, ze jest udowodnione, ze co roku ginie w ten sposób kilka tysiecy ludzi i nie wciskajcie kitu, ze to nie niesie ze sobą ryzyka. 

nie mogłaś podać jednego przykładu, a teraz już wychodzą ci tysiące? 😄

Gość Gosc
4 minuty temu, Gość gość napisał:

nie mogłaś podać jednego przykładu, a teraz już wychodzą ci tysiące? 😄

Masz google firefox itp.to sobie poszukaj. Nie mam zamiaru tracic czas, zeby ci cos udowadniac. Cos co powinnas nawet  wiedziec bez artykułów. Już wystarczająco przepatrzyłam net  żeby się upewnić, że mam rację. Zresztą takie artykuły o takich przypadkach co jakis czas się pojawiają, stąd o tym wiedziałam gdy ten temat powstał. Nie mam zamiaru się z tobą wykłocać. Powiedziałam, bawi cię to to to rób, ale bądz na tyle świadoma, że taką paplaniną mozesz doprowadzic do czegos złego. Co innego napisać, ze to lubisz ale moze to być ryzykowną zabawą, a co innego napisać że nie bylo takich przypadków zgonów gdy są o tym artykuły i co jakis czas pojawiają się doniesienia. Miłej zabawy. P.s Nastolatki tez czytają kafe, więc myśl co piszesz. 

Gość gość
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Masz google firefox itp.to sobie poszukaj. Nie mam zamiaru tracic czas, zeby ci cos udowadniac. Cos co powinnas nawet  wiedziec bez artykułów. Już wystarczająco przepatrzyłam net  żeby się upewnić, że mam rację. Zresztą takie artykuły o takich przypadkach co jakis czas się pojawiają, stąd o tym wiedziałam gdy ten temat powstał. Nie mam zamiaru się z tobą wykłocać. Powiedziałam, bawi cię to to to rób, ale bądz na tyle świadoma, że taką paplaniną mozesz doprowadzic do czegos złego. Co innego napisać, ze to lubisz ale moze to być ryzykowną zabawą, a co innego napisać że nie bylo takich przypadków zgonów gdy są o tym artykuły i co jakis czas pojawiają się doniesienia. Miłej zabawy. P.s Nastolatki tez czytają kafe, więc myśl co piszesz. 

a ja ci mówię, ze anatomicznie patrząć nie jest łatwo kogoś udusić 

Gość Gosc

"Chciał za wszelką cenę zaspokoić swoje seksualne żądze. Paweł B. (40 l.) umówił się z prostytutką na spotkanie. Lubił uprawiać ostrą miłość. W trakcie stosunku wyzywał, bił i przyduszał kobietę. W pewnym momencie zorientował się jednak, że jego kochanka się nie rusza. Okazało się potem, że udusił ją podczas orgazmu"

- To miała być tylko zabawa - zeznał policjantom 40-latek.

Do sekszbrodni z jego udziałem doszło tuż po Nowym Roku w wynajmowanym mieszkaniu na ul. Nowolipki. Jednak dopiero w ostatnią środę policjantom udało się zatrzymać sprawcę.

Jak ustalili śledczy, Paweł B. 3 stycznia wybrał się w odwiedziny do 40-letniej prostytutki pochodzącej z Ukrainy. Jej ogłoszenie znalazł w Internecie. Para umówiła się na spotkanie. Oboje, nie próżnując, udali się do sypialni. Podniecony 40-latek od razu przeszedł do rzeczy. W ekstatycznych spazmach kilka razy uderzył kobietę w twarz. W pewnym momencie zaczął ją lekko przyduszać. Nie zorientował się jednak, że jego kochanka nagle przestała oddychać. Kiedy skończył i zrozumiał co zrobił, wpadł w panikę. Ciężko dysząc, szybko podciągnął spodnie i uciekł. Niedługo później do mieszkania wróciła koleżanka 40-letniej prostytutki. Kiedy znalazła ciało, od razu zadzwoniła po policję. - Funkcjonariusze zostali powiadomieni o znalezieniu ciała kobiety w jednym z mieszkań na Woli. Na miejscu ustalili, że 40-latka miała między innymi zasinienia w okolicy szyi - potwierdza kom. Joanna Banaszewska z komendy przy ul. Żytniej."

Gość gość
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

"Chciał za wszelką cenę zaspokoić swoje seksualne żądze. Paweł B. (40 l.) umówił się z prostytutką na spotkanie. Lubił uprawiać ostrą miłość. W trakcie stosunku wyzywał, bił i przyduszał kobietę. W pewnym momencie zorientował się jednak, że jego kochanka się nie rusza. Okazało się potem, że udusił ją podczas orgazmu"

- To miała być tylko zabawa - zeznał policjantom 40-latek.

Do sekszbrodni z jego udziałem doszło tuż po Nowym Roku w wynajmowanym mieszkaniu na ul. Nowolipki. Jednak dopiero w ostatnią środę policjantom udało się zatrzymać sprawcę.

Jak ustalili śledczy, Paweł B. 3 stycznia wybrał się w odwiedziny do 40-letniej prostytutki pochodzącej z Ukrainy. Jej ogłoszenie znalazł w Internecie. Para umówiła się na spotkanie. Oboje, nie próżnując, udali się do sypialni. Podniecony 40-latek od razu przeszedł do rzeczy. W ekstatycznych spazmach kilka razy uderzył kobietę w twarz. W pewnym momencie zaczął ją lekko przyduszać. Nie zorientował się jednak, że jego kochanka nagle przestała oddychać. Kiedy skończył i zrozumiał co zrobił, wpadł w panikę. Ciężko dysząc, szybko podciągnął spodnie i uciekł. Niedługo później do mieszkania wróciła koleżanka 40-letniej prostytutki. Kiedy znalazła ciało, od razu zadzwoniła po policję. - Funkcjonariusze zostali powiadomieni o znalezieniu ciała kobiety w jednym z mieszkań na Woli. Na miejscu ustalili, że 40-latka miała między innymi zasinienia w okolicy szyi - potwierdza kom. Joanna Banaszewska z komendy przy ul. Żytniej."

to są słowa kogoś kto dwa razy siedział za gw.ałt. To przykład tego kiedy morderca próbuje zasłonić się wypadkiem. Podobnie tłumaczył się jeden seryjny morderca

Gość Gosc

"Brytyjczyk udusił 20-letnią kobietę podczas uprawiania seksu. Poznał ją kilka godzin wcześniej na przystanku autobusowym, gdy wracał do domu.

Tłumaczył się, że położył swoje ręce wokół szyi tej dziewczyny podczas stosunku, co potwierdzają dowody. Sugerują one ponadto, że śmierć nastąpiła szybko. Trwała raczej kilka sekund. Dowody pokazują także, że nie użyto zbyt wielkiej siły" - powiedział prokurator, Jo McDonald.

Obrońca, Brian McConnachie powiedział: "dowody zebrane od poprzednich partnerów seksualnych Chloe Miazek wskazują, że była ona zainteresowana duszeniem w czasie stosunków. Nie chciałbym, żeby to tak zabrzmiało, ale wydaje mi się, że ona sama była winna swojemu nieszczęściu. Oskarżenie nie może ujawnić co dokładnie się działo między nimi, ale wszystko wskazuje na to, że oboje byli zainteresowani tematem podduszania. Bruce zeznał, że w jednym momencie wszystko było w porządku, a po chwili już nie".

Gość Gosc

MenuPapilot.plSzukaj

SOS

PODDUSZANIE: Dewiacja czy źródło rozkoszy?

Z powodu przypadkowego uduszenia podczas seksu, co roku śmierć ponoszą tysiące osób...

Papilot.pl

związki

SOS

PODDUSZANIE: Dewiacja czy źródło rozkoszy?

11.05.2011

REDAKCJA

lato seks pogotowie erotyczne śmierć podczas seksu śmierć podczas stosunku dewiacje seksualne udane życie erotyczne autoerotyczna asfiksja duszenie orgazm duszenie podczas seksu erotyczne igraszki

Autoerotyczna asfiksja to zagadnienie szczególnie znane wielbicielom mocnego, nieograniczonego niczym seksu. Wiele osób, którym nie wystarcza tradycyjna miłość fizyczna, poszukuje rozkoszy w bardziej ekscentrycznych formach łóżkowych igraszek. Na całym świecie nie brakuje więc zwolenników seksu, w którym głównym bodźcem erotycznym jest potrzeba bycia duszonym lub duszenia się.

Tajemnica oryginalnej rozkoszy

Dlaczego taka dewiacja seksualna jest dla kochanków bardzo podniecająca? Odpowiedź na to pytanie jest bardzo prosta. Podczas zaciskania szyi, ręką lub paskiem ogranicza się dopływ tlenu do mózgu, wywołując w nim kumulację dwutlenku węgla, który ma działanie halucynogenne i euforyczne. Jest to tak zwana hipoksja. Jeżeli połączymy to dziwne doznanie z naturalnym podnieceniem podczas seksu, które wywołuje wzrost endorfin i dopaminy, wrażenie, które uzyskamy może być takie samo, jak po spożyciu kokainy. W tym momencie kończą się jednak przyjemne zalety podduszania. Dewiacja ta jest bowiem bardzo niebezpieczna. Na świecie odnaleźć można tysiące przypadków autoerotycznych śmierci.

Tragiczne konsekwencje erotycznego zapomnienia

Sposoby podduszania wykorzystywane przez kochanków najczęściej są bardzo brutalne. Wykorzystuje się do tego celu torebki foliowe czy skórzane paski. Uciska się nie tylko szyję, ale również głowę i klatkę piersiową czy genitalia. Efekty takich poczynań bardzo często są tragiczne. Z powodu przypadkowego uduszenia podczas orgazmu, tylko z Stanach Zjednoczonych, ginie co roku około tysiąca mężczyzn. Statystyki te powinny na dobre odstraszać wszystkich zwolenników tego dziwacznego sposobu osiągania rozkoszy.

Przypadki śmierci z powodu autoerotycznej asfiksjacji odnaleźć można nawet wśród gwiazd szklanego ekranu. Podduszanie było najprawdopodobniej przyczyną śmierci Davida Carradine – słynnego odtwórcy roli Billa z filmów Tarantino. Jak wspomniała jego żona, aktor lubił oddawać się groźnym praktykom seksualnym. Mężczyzna był uzależniony od asfiksacji od wielu lat.

Gdzie warto szukać pomocy?

Takim niecodziennym rozkoszom oddają się najczęściej młodzi ludzie, odważni i śmiali, wciąż spragnieni nowych seksualnych doznać. Często również ofiarami tego typu rozkoszy stają się osoby, które inspirację do swoich łóżkowych uniesień czerpią z filmów. Próba przeniesienia fikcji do rzeczywistego świata może jednak przynieść tragiczne skutki.

Podduszanie podczas seksu, w odróżnieniu od innych erotycznych gierek urozmaicających współżycie seksualne nie jest czymś normalnym. A osobom uzależnionym od tego typu dewiacji często oferuje się po prostu pomoc psychologa.