Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On lubi jak mnie boli?

Polecane posty

Gość gość

Spotykamy sie od jakiegos czasu. Nie sypiamy ze soba długo, a ja nie mam zbyt duzego doswiadczenia. Zauwazylam, ze on lubi wchodzic we mnie, gdy nie jestem jeszcze do konca gotowa. Pierwszych kilka ruchow sprawia mi bol. Mowilam mu o tym, ale on i tak zachowuje sie tak samo;/ Czy to mozliwe, ze on lubi taki seks?

5 minut temu, Gość gość napisał:

Spotykamy sie od jakiegos czasu. Nie sypiamy ze soba długo, a ja nie mam zbyt duzego doswiadczenia. Zauwazylam, ze on lubi wchodzic we mnie, gdy nie jestem jeszcze do konca gotowa. Pierwszych kilka ruchow sprawia mi bol. Mowilam mu o tym, ale on i tak zachowuje sie tak samo;/ Czy to mozliwe, ze on lubi taki seks?

Może nie przejmuje się tym, co Ty czujesz. Po prostu rozpłacz się i rozszlochaj jeśli jeszcze raz Ci tak zrobi a Ty tak nie chcesz. Będzie mu głupio i następnym razem może już tak nie zrobi.

Gość gość
3 minuty temu, jokata napisał:

Może nie przejmuje się tym, co Ty czujesz. Po prostu rozpłacz się i rozszlochaj jeśli jeszcze raz Ci tak zrobi a Ty tak nie chcesz. Będzie mu głupio i następnym razem może już tak nie zrobi.

Co ty jej za debiIne rady dajesz? Ma odstawiać jakiś teatr, robić z siebie sierotę i bawic się w jakies gierki zamiast stanowczo mu powiedziec, ze się na to nie godzi?

Autorko, bądż stanowcza, powiedz, ze nie jesteś masochistką, widocznie zbyt delikatnie mu to mówisz.Jak nie zadziała to odepchnij drania, może do niego dotrze.

2 minuty temu, Gość gość napisał:

Co ty jej za debiIne rady dajesz? Ma odstawiać jakiś teatr, robić z siebie sierotę i bawic się w jakies gierki zamiast stanowczo mu powiedziec, ze się na to nie godzi?

Autorko, bądż stanowcza, powiedz, ze nie jesteś masochistką, widocznie zbyt delikatnie mu to mówisz.Jak nie zadziała to odepchnij drania, może do niego dotrze.

Skoro już mu mówiła i to nie podziałało...

Gość gość

Zazwyczaj kładzie się na mnie, najpierw całuje, trochę dotknie itd. W pewnym momencie zaczyna we mnie wchodzić. Jak jest za sucho to ślini trochę ręką. Sugerowałam, że chciałabym być jeszcze pieszczona, ale on i tak robi to dalej... mam się zacząć wyrywać?;/ no bez sensu przecież...

Gość Aww

Zajebać gnoja

Gość gosc

sypiaszz egoista i ...a ktory nie rozumie fizjologii kobiety a skoro mu nie zalezy na twoich doznaniach to jednoczesnie nie zalezy mu na Tobie, pogon tą swinie

Gość Dorota

Zrób mu loda na początek to opadnie z sił.