Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zszokowana

Jak myślicie, czy one tam robiły TO ?

Polecane posty

Gość Zszokowana

Ostatnio w jednym z klubów (od razu mówię, że to nie był klub dla homoseksualistów, tylko zwyczajny) idę do łazienki, a tam z jednej z kabin dochodzą jakieś jęki, wzdychania i inne jednoznaczne dźwięki. Potem patrzę, a wychodzą stamtąd 2 dziewczyny - one nie wiedziały, że ja tam weszłam i jak mnie zauważyły, to od razu zrobiły się takie czerwone na twarzy i szybko stamtąd wyszły...

Gość Szef
7 minut temu, Gość Zszokowana napisał:

Ostatnio w jednym z klubów (od razu mówię, że to nie był klub dla homoseksualistów, tylko zwyczajny) idę do łazienki, a tam z jednej z kabin dochodzą jakieś jęki, wzdychania i inne jednoznaczne dźwięki. Potem patrzę, a wychodzą stamtąd 2 dziewczyny - one nie wiedziały, że ja tam weszłam i jak mnie zauważyły, to od razu zrobiły się takie czerwone na twarzy i szybko stamtąd wyszły...

I jakie sa wnioski?:))

Gość Zszokowana

takie że musiałam strzelić palca w domu

Gość Szef
Przed chwilą, Gość Zszokowana napisał:

A nie mogłaś tam sobie strzelić?:)

Gość Iza
Dnia 6.09.2019 o 20:36, Gość Zszokowana napisał:

Jaka to nowość że kobiety masturbują się często w publicznych wc. A że miały ochotę dwie to dwie weszły. Pracuję w markecie i gdy siedzimy do nocy czasem trudno nam czekać do pójścia do domu. Widziałam jak koleżanka gdy weszła do pomieszczenia z wieloma kabinami minęła wszystkie i weszła daleko do ostatniej. Było dla mnie zrozumiałe dlaczego. Ale z ciekawości zamknęłam się cicho obok niej. Oczywiście zaraz po siku masturbowała się. Była chyba bardzo napalona bo intensywnie ale krótko stękała, zaspokoiła się i wyszła.  Ja też zaraz zaczęłam ale pojęczałam sobie jak już nie było nikogo. 

Dnia 6.09.2019 o 20:57, Gość Zszokowana napisał:

Czyli podnieciły Cię jednoznaczne dźwięki? 😃