Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

KURNA POLSKA SŁOWENIA 0-2 CO ZA KALEKI

Polecane posty

Gość gość

Ty jesteś kaleka pusto w głowie uszy odstające ryj jak niewypał klata jak kot po kaszance niepodtarty glizda i platfus

Gość ...

hahaha Polacy do domu śmiech na sali

Gość ...

Polska Kolejny raz w du.pe dostaje niech lepiej na boisko nie wraca 

Gość ...

Przynosi tylko hańbe i Wstyd

Gość Smakosz
20 minut temu, przemek91 napisał:

kaleki jak ty

WYPIERDALLAJ USZATY PRAWICZKU

Gość Znowu

Patałachy, grać  to tylko w reklamach im wychodzi

Gość wołodik

Gdy trenerem został p Brzęczek ,to od razu przypomniała mi się opinia z czasów gdy ona grał (IO Barcelona 1992 ) ,że p Brzęczek ma dobre statystyki ,nie traci piłek ,bo ..zagrywa do boku lub do tyłu .Teraz już któryś raz pod jego wodzą ta aktualna drużyna tak gra ,zamiast do przodu -tak jak to fajnie robili Słoweńcy ,- to do boku ,do tyłu i niby nagle magiczne podanie do przodu ma otworzyć obronę przeciwników . Niestety ,ale to nie wychodzi w futbolu 21 wieku,a ledwie wychodziło w 20. Czas pomysleć nad kims ,kto otarł się o futbol europejski . Mam szacunek do trenera ,lecz co moze trener z polskiego podwórka ligowego ,gdzie od wielu lat nic nie znaczymy  w grze o puchary zrobić w Europie? To musi być ktoś ,kto jest z Europy i wie jak się gra w Europie ,bo raczej żaden trener z ligi polskie tego nie wie,przcież gdyby wiedzieli ,to coś byśmy tak ugrali w LM czy LE ,a tutaj nawet legniemy i tyle . Dograć to ,ale obojetnie jaki wynik to szukać kogoś kto ma pojęcie o futbolu europejskim 

Gość (L)egionista kafeterii

To wszystko przez to że nie mamy selekcjonera, możemy za to podziękować Bońkowi.

Teraz czeka nas porażka z Austrią która dziś wygrała 6-0

13 minut temu, Gość wołodik napisał:

Gdy trenerem został p Brzęczek ,to od razu przypomniała mi się opinia z czasów gdy ona grał (IO Barcelona 1992 ) ,że p Brzęczek ma dobre statystyki ,nie traci piłek ,bo ..zagrywa do boku lub do tyłu .Teraz już któryś raz pod jego wodzą ta aktualna drużyna tak gra ,zamiast do przodu -tak jak to fajnie robili Słoweńcy ,- to do boku ,do tyłu i niby nagle magiczne podanie do przodu ma otworzyć obronę przeciwników . Niestety ,ale to nie wychodzi w futbolu 21 wieku,a ledwie wychodziło w 20. Czas pomysleć nad kims ,kto otarł się o futbol europejski . Mam szacunek do trenera ,lecz co moze trener z polskiego podwórka ligowego ,gdzie od wielu lat nic nie znaczymy  w grze o puchary zrobić w Europie? To musi być ktoś ,kto jest z Europy i wie jak się gra w Europie ,bo raczej żaden trener z ligi polskie tego nie wie,przcież gdyby wiedzieli ,to coś byśmy tak ugrali w LM czy LE ,a tutaj nawet legniemy i tyle . Dograć to ,ale obojetnie jaki wynik to szukać kogoś kto ma pojęcie o futbolu europejskim 

Dokładnie, jak słyszałem że zamiast Prandelli lub De biasi (którzy wtedy byli kandydatami) wybrany został Brzęczek to się załamałem.

Tu naprawdę potrzeba zagranicznego trenera taki Leo Beenhakker jak wtedy by się przydał.

A jeżeli naprawdę ma być Polski to jedynie Magiera lub Michniewicz, reszta nie ma żadnych umiejętności a zwłaszcza Brzęczek który nie ma poważnej taktyki.

Gość Gimbus

Niestety ale do czasu kiedy nie przyjdzie zmiana trenera to będę im nadal życzył jak najgorzej, i tak nie pojedziemy na  te euro, teraz to dalej mają 4 punkty przewagi ale to szybko poleci. A nawet jak cudem przejdą to będzie ogromny wstyd i 3  mecze przegrane w żenującym stylu.

Gość Sam Andreas

Gram w GTA już od godz 13 i wychodzę z jeziora 

Gość Gosc
13 minut temu, przemek91 napisał:

SKURRWYSYNOM Z PZPN SZKODA BYŁO KASY NA LEPSZEGO TRENERA KTÓRY W ŻYCIU BY NIE PRACOWAŁ ZA TAKĄ PENSJE JAKĄ MA BRZĘCZEK

TAK BO TY JEEBANY USZATY PRWICZKU WIESZ ZE TO WINA TRENERA. MOIM ZDANIEM PIŁKARZE ZACHLALI PRZED MECZEM DLATEGO TAK ZAGRALI.  JA PIERRDLE CO ZA WSTYD, JA BYM JUZ CHYBA LEPIEJ ZAGRAŁ 

19 minut temu, Gość Gosc napisał:

TAK BO TY JEEBANY USZATY PRWICZKU WIESZ ZE TO WINA TRENERA. MOIM ZDANIEM PIŁKARZE ZACHLALI PRZED MECZEM DLATEGO TAK ZAGRALI.  JA PIERRDLE CO ZA WSTYD, JA BYM JUZ CHYBA LEPIEJ ZAGRAŁ 

Nie obrażaj tak innych, od tego jest selekcjoner by to dopilnować, za to ma płacone i taka jest jego rola. Prawda jest taka że Brzęczek nie nadaje się do piłki na takim poziomie.

Dobry trener potrafi zrobić wszystko, przypomnij sobie Islandię na euro 2016 lub Liverpool przed przyjściem Klopp-a

Gość Gosc
16 minut temu, przemek91 napisał:

.A TO CO PIWOSZ MOŻE NAPISZESZ ŻE BRZĘCZEK ZASRANY JEST DOBRYM TRENEREM?

PRZECIEŻ KAŻDY WIDZI ŻE ON SIE NIE NADAJE DO PROWADZENIA REPREZENTACJII

I NIE CHODZI TYLKO O DZISIEJSZY MECZ ALE TEŻ O POPRZEDNIE CO TEN BRZĘCZEK ODPIERDALAŁ

NIE, NIE ZACHLALI PO PROSTU SĄ CHUUJOWI

Znawca piłki się znalazł. Zwał se konia lepiej przemek😁