Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nata

Co dla faceta na prezent?

Polecane posty

Gość Nata

Cześć mam problem z prezentem dla faceta który ma defacto wszystko. Szukając inspiracji pomyślałam że może coś strzelającego było by ciekawą i nietuzinkową opcją tym bardziej że lubi tematy związane z militariami. Niestety ja zupełnie na tym się nie znam i nawet nie wiem czy nie muszę mieć jakiś zezwoleń. Przeglądałam ten sklep https://www.airgun.pl bo mają siedzibę w moim mieści. Mają tego tyle że sama nie wiem. Przesądy mówią że noży lepiej nie dawać a jak z wiatrówkami?        

Jeśli masz możliwość zakupu stacjonarnie, to najlepiej się przejść i poradzić sprzedawców. Możesz facetowi kupić wiele rodzajów ''strzelaczy'', na które nie potrzeba zezwolenia, ale możesz również opłacić mu pobyt na strzelnicy, kurs strzelecki, bądź sesję paintballa - w wersji standardowej, czy laserowej - na którą moglibyście się nawet wybrać wspólnie... :]

Gość 👋👋👋

Skarpety i slipy! 👍👌👈

Gość ADI
Przed chwilą, Gość 👋👋👋 napisał:

Skarpety i slipy! 👍👌👈

OD 11 gram w GTA kupilem dwie wersje i gania mnie policja, nawet do wody za mną wjechali. I na sygnale 

Gość gość
4 godziny temu, Gość Nata napisał:

Cześć mam problem z prezentem dla faceta który ma defacto wszystko. Szukając inspiracji pomyślałam że może coś strzelającego było by ciekawą i nietuzinkową opcją tym bardziej że lubi tematy związane z militariami. Niestety ja zupełnie na tym się nie znam i nawet nie wiem czy nie muszę mieć jakiś zezwoleń. Przeglądałam ten sklep https://www.airgun.pl bo mają siedzibę w moim mieści. Mają tego tyle że sama nie wiem. Przesądy mówią że noży lepiej nie dawać a jak z wiatrówkami?        

wiadomo , że najlepsza to druga babka do wyrka  ale może być   broń na kulki bo można też seriami strzelać .

Gość Kiki

Nic mu nie kupuj , my baby się staramy a te bije się tylko śmieją cwele ...e . Jak on ci nic nie kupuje to jemu tez nic nie kupuj. 

Gość gość
10 minut temu, Gość Kiki napisał:

Nic mu nie kupuj , my baby się staramy a te bije się tylko śmieją cwele ...e . Jak on ci nic nie kupuje to jemu tez nic nie kupuj. 

Kiki daj tyłek polizać skarbie