Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adriana

37 latka mieszkająca z rodzicami

Polecane posty

Gość Adriana

Witam wszystkich. Mam pytanie do facetów co sądzicie o 30 kilkuletniej kobiecie mieszkającej z rodzicami ? Czy to duży minus ? Zdaje sobie sprawę że może to wstyd ale na dzień dzisiejszy nie mam faceta więc po co mam wynajmować pokój czy mieszkanie skoro tylko dokładam się do rachunków rodzicom ?

Gość Gosc

Żaden wstd. Dopóki karynom nie zachciało się Ameryki to było zupełnie normalne i w Europie do dzisiaj jest (rodziny wielopokoleniowe). Po co się wyprowadzać bez sensu. 

Gość gość

Jak masz spoko rodziców to nie widzę w tym nic złego. Gorzej jak np.lubią grzebać w twoich rzeczach podczas nieobecności bo moja znajoma tak miała.

Gość znawca życia

totalna porażka

dorośli ludzie mieszkający z rodzicami (nie chorymi, wymagającymi stałej opieki) to patologia

Gość gość

Jasne lepiej ładuj sie  w koszta (wynajem) bo co ludzie pomyślą. Niech myślą. Pozna kogoś co nadaje się do poważnego związku to zamieszkają razem. Ma wynajmować i wracać do pustych ścian i gadać do kwiatów? Co za poj....na moda na to wyprowadzanie się za wszelką cenę z rodzinnego domu nawet jak ledwie mnie na to stać. Jak finansowo dasz radę na luzie to tak ale jak ledwie będziesz wiązać koniec z końcem każdego miesiąca to jaki w tym sens? Tylko po to żeby coś pokazać ludziom?