Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna

Albo umre z samotnosci,albo bede kochanka zonatych

Polecane posty

Gość smutna

Tak wychodzi.Ostatnio poznalam kogos -zarzekal sie,ze jest wolny i tak sie zachowywal.Okazalo sie,ze nie dosc iz zonaty to jeszcze dzieciaty...  w szczesliwym zwiazku,kolejne dziecko w drodze.Wydalo sie zupelnie przypadkiem.Oczywiscie nie poszlam na to, bo nie lubie byc tą "drugą" ,zawsze wszystko co najlepsze chciałam miec dla siebie-przez to myslenie ani razu nie byłam z zajętym. Zreesztą brzydziłabym sie takiego puszczalskiego faceta dotknac itd.

Mam nadzieje,ze samotnosc mnie nie popchnie do glupiego romansu...bo mam juz 25 lat i w zasadzie to moze z 5 sie mna interesowalo, ale na zasadzie "nie ta,to inna".Nikt do mnie nie wzdychal. 😕 

Gość 👄👄👄

Bo takich przyciagasz. Przestan latac z gola d'upa to poznasz pozadnego.

Gość smutna

Ha! Moze Cie zaskocze,ale nie biegam z gołą ......wszystko mam zakryte, nie chodze tez ubrana seksownie  tj.szpilki,...enki itd. W dodatku jestem dziewica, wiec chyba jestem porządna.  Ten ostatni to taki ciec-poukladany pan w okularkach,dobry maz ojciec...myslalam sobie:w koncu porzadny.Jak to sie mozna pomylic. On ta zone ma niezbyt ciekawą i co? To ze jest brzydka, nie znaczy ze przyciagnela porzadnego

Gość smutna

Musialam sie wyzalic

Gość 👄👄👄

Ok to zwracam honor. Tyle tu prawiczkow na kafe zadnych milosci, bierz sie za ktoregos.

Gość escondido
5 godzin temu, Gość smutna napisał:

Tak wychodzi.Ostatnio poznalam kogos -zarzekal sie,ze jest wolny i tak sie zachowywal.Okazalo sie,ze nie dosc iz zonaty to jeszcze dzieciaty...  w szczesliwym zwiazku,kolejne dziecko w drodze.Wydalo sie zupelnie przypadkiem.Oczywiscie nie poszlam na to, bo nie lubie byc tą "drugą" ,zawsze wszystko co najlepsze chciałam miec dla siebie-przez to myslenie ani razu nie byłam z zajętym. Zreesztą brzydziłabym sie takiego puszczalskiego faceta dotknac itd.

Mam nadzieje,ze samotnosc mnie nie popchnie do glupiego romansu...bo mam juz 25 lat i w zasadzie to moze z 5 sie mna interesowalo, ale na zasadzie "nie ta,to inna".Nikt do mnie nie wzdychal. 😕 

Czasy że faceci do was bab wzdychali już DAWNO się skończyły, ciesz się że wogóle się tobą ktoś interesuje, bo jesteś jedną z milionów podobnych klonów.

Gość Gosc
4 godziny temu, Gość 👄👄👄 napisał:

Ok to zwracam honor. Tyle tu prawiczkow na kafe zadnych milosci, bierz sie za ktoregos.

Lepszy rozwodnik, niż te zje. by 🤮🤮🤮