Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Dlaczemu kobiety nie zagadują mężczyzn na ulicy, na przystanku czy w sklepie?

Polecane posty

Gość vvv
3 minuty temu, Gość Gość Renatka napisał:

Być może masz rację .Nie sądzisz ,że z Tobą jest podobnie ?.Z góry zakładasz ,że u atrakcyjnych kobiet nie masz szans .

Nie zakładam. Skoro próbuję i jestem ciągle odrzucany, to znaczy, że nie mam szans.

Gość Gość Renatka
42 minuty temu, Gość vvv napisał:

Nieprawda, ja cały czas szukam porządnej i przeciętnej, ale żadna mnie nie chce, bo każda szuka przystojniaka

Jeżeli nie chcą Ciebie te przeciętne ,to znaczy ,że czas podnieść poprzeczkę .Nie bój się pięknych kobiet ,One nie gryzą .Wśród nich też znajdziesz porządną.

Gość vvv
25 minut temu, Gość Gość Renatka napisał:

Jeżeli nie chcą Ciebie te przeciętne ,to znaczy ,że czas podnieść poprzeczkę .Nie bój się pięknych kobiet ,One nie gryzą .Wśród nich też znajdziesz porządną.

Ja się nie boję pięknych kobiet, one po prostu nie są mną zainteresowane.

Gość Gość Renatka

Mojej koleżanki mąż ,nie jest  zbyt przystojny .Odrzuciła go  za pierwszym razem tak jak innych. Ale tylko On wrócił drugi i trzeci raz i nie odpuscił Jest między nimi swojego rodzaju kontrast .Czasem ten i ów zapyta jak to się stało .Wtedy wtajemniczeni odpowiadają ,że był bardzo ambitny w staraniach o nią.Ona zresztą sama mówi ,że nie  zamieniłaby go na innego . Ale ta metoda nie w każdym wypadku  pewnie się sprawdzi .

Gość vvv
46 minut temu, Gość Gość Renatka napisał:

Mojej koleżanki mąż ,nie jest  zbyt przystojny .Odrzuciła go  za pierwszym razem tak jak innych. Ale tylko On wrócił drugi i trzeci raz i nie odpuscił Jest między nimi swojego rodzaju kontrast .Czasem ten i ów zapyta jak to się stało .Wtedy wtajemniczeni odpowiadają ,że był bardzo ambitny w staraniach o nią.Ona zresztą sama mówi ,że nie  zamieniłaby go na innego . Ale ta metoda nie w każdym wypadku  pewnie się sprawdzi .

Pewnie są z tego pokolenia, gdzie kobietom imponowały takie starania i potrafiły je docenić.

Teraz taki starający się mężczyzna zostałby uznany za natrętnego desperata i odrzucony. Albo i zgłoszony na policję.

Gość Gość Renatka
22 minuty temu, Gość vvv napisał:

Pewnie są z tego pokolenia, gdzie kobietom imponowały takie starania i potrafiły je docenić.

Teraz taki starający się mężczyzna zostałby uznany za natrętnego desperata i odrzucony. Albo i zgłoszony na policję.

Bardzo trafne spostrzeżenia .No cóż ,takie  czasy .....

Dobranoc !

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Gość Renatka napisał:

metoda dla lubiących się poniżać podnóżków

Gość Gość Renatka
57 minut temu, Gość Gość napisał:

Jak zwał tak zwał .Zawsze to jakaś metoda .Pozostaje tylko zaśpiewać: Gdzie ci mężczyźni ,prawdziwi tacy........

Gość Pitek Raus

JA NIE MIAŁEM NIGDY DZIEWCZYNY A MAM JUŻ 27 LAT PONAD.

Gość 1984
19 godzin temu, Gość vvv napisał:

Dobre. Smutna prawda. 

Gość Gość
Dnia 10.09.2019 o 23:35, Gość Gość Renatka napisał:

Jak zwał tak zwał .Zawsze to jakaś metoda .Pozostaje tylko zaśpiewać: Gdzie ci mężczyźni ,prawdziwi tacy........

Chyba gdzie te cipcie bez honoru

Gość vvv
Dnia 10.09.2019 o 22:27, Gość Gość napisał:

Prawda.

Gość Tre

Ktoś pisał że kobiety nie zagaduja, kobiety zagaduja. Jestem nieśmiały dlatego nie zagadywalem często ale mnie zagaduja minimum raz w miesiącu. Dałem większej ilości kobiet kosza niż sam dostałem. Wsumie nigdy nie dostałem kosza. Jestem żywym przykładem że kobiety też lecą na wygląd. 

Gość Gość

A co jest "prawdziwie meskiego" w tym, ze ktos nie rozumie slowa "nie"? 

Gość gosc
Dnia 12.09.2019 o 05:13, Gość Tre napisał:

Ktoś pisał że kobiety nie zagaduja, kobiety zagaduja. Jestem nieśmiały dlatego nie zagadywalem często ale mnie zagaduja minimum raz w miesiącu. Dałem większej ilości kobiet kosza niż sam dostałem. Wsumie nigdy nie dostałem kosza. Jestem żywym przykładem że kobiety też lecą na wygląd. 

gdzie cie zagaduja, w jakich okolicznosciach?

Gość Nata
Dnia 8.09.2019 o 16:00, Gość gość napisał:

I słusznie. Po co się starać dla tych de/bili? Niektórzy z nich zasługują tylko na plunięcie im w twarz. Ryzyko i ewentualny kosz to powinno być już ich zmartwienie. 

Racja!!!!!