Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klaaaauuudiiaaa

Nigdy za siebie nie płacę

Polecane posty

Gość Klaaaauuudiiaaa

Nigdy i nigdzie. Zawsze płaci za mnie mój hojny partner. Współczuję kobietom, które wykosztują się na fryzjera, kosmetyki, ciuchy, bieliznę, perfumy, kosmetyczkę, antykoncepcję, a nawet kawy nie dostaną od faceta. Miałam już takiego który do łóżka to chętny bo mu się podobam, ale sprawić jakiś drobiazg czy zamówić pizzę to średnio, może ja miałam mu jeszcze wszystko fundować? A na deser lodzik do tego? Sorry, nie ten to znajdzie się normalny, i znałazł się. Dla takiego aż się chce wysiadywać u fryzjera i się stroić. Mam nadzieję że wyciągnięcie wnioski panowie. 

Gość Herkules

Jestes zdziecinniala beznadziejnie pusta lala,ciebie sie nie zdobywa ciebie sie kupuje jak ho 

Gość Klaaaauuudiiaaa
1 minutę temu, Gość Herkules napisał:

Jestes zdziecinniala beznadziejnie pusta lala,ciebie sie nie zdobywa ciebie sie kupuje jak ho 

Co za żenujący pocisk, wymyśl coś lepszego. Na takiego jak ty i tak bym nigdy nie spojrzała, nawet się wypowiedzieć nie umiesz... 

Gość vika

Jak imponuje Ci pizza, to i tak słabo się cenisz

Gość Gosc

Ja tylko dziewicy mógłbym stawiać, takiej co miała w łóżku wielu nigdy, bo tylko dziewice traktuje poważnie

Gość Herkules

Zenujacy to jest twoj wpis,bardzo dobrze zebys nie spojrzala nawet bym nie chcial,zarzuty jak dziecka z lizaczkiem.Ciesze sie ze jestes taka cudna musze sie na kims powyzywac akurat ty sie trafilas,moja dziewczyna dostala okresu i musze na kims sie psychicznie wyladowac.

Gość Klaaaauuudiiaaa

Pizza to był tylko przykład. Co to znaczy że słabo się cenię? A co ja, cenę mam? Chodzi o gesty. 

Zatkało was, nawet pocisnąć nie umiecie 

Gość Klaaaauuudiiaaa

Herkules, daj spokój tej dziewczynie, pajac z Ciebie 

Gość Kiss

Ja zawsze za siebie płacę, tzn. daję sobie stawiać, ale się odwdzięczam... chyba wychodzę na tym jak Zabłocki na mydle, ale nie umiem być niehonorowa. Bo to dla mnie sprawa honoru.

Gość Herkules

Dlaczego mam jej dac spokoj jestesmy trzy lata ze soba kochamy sie to chyba wystarczy,a to ze chodze podminowany to mam prawo bo przez jej okres nie moge sobie podmuchac a jestem nakrecony jak cholera dzis, a one zachowuje sie jak szerszen w czasie okresu.

Gość Gość
7 minut temu, Gość Kiss napisał:

Ja zawsze za siebie płacę, tzn. daję sobie stawiać, ale się odwdzięczam... chyba wychodzę na tym jak Zabłocki na mydle, ale nie umiem być niehonorowa. Bo to dla mnie sprawa honoru.

Jak mnie facet zaprasza do kawiarni to jest oczywiste że on płaci, facet uważa że to dla niego byłoby dyshonor żeby to kobieta płaciła 

Gość Kiss
8 minut temu, Gość Gość napisał:

Jak mnie facet zaprasza do kawiarni to jest oczywiste że on płaci, facet uważa że to dla niego byłoby dyshonor żeby to kobieta płaciła 

Masz rację, że zawsze ten, kto zaprasza płaci, a przynajmniej to proponuje. Po prostu ja mam taka potrzebę rewanżu albo zapłacenia za siebie. 

Gość Gość
32 minuty temu, Gość Klaaaauuudiiaaa napisał:

Nigdy i nigdzie. Zawsze płaci za mnie mój hojny partner. Współczuję kobietom, które wykosztują się na fryzjera, kosmetyki, ciuchy, bieliznę, perfumy, kosmetyczkę, antykoncepcję, a nawet kawy nie dostaną od faceta. Miałam już takiego który do łóżka to chętny bo mu się podobam, ale sprawić jakiś drobiazg czy zamówić pizzę to średnio, może ja miałam mu jeszcze wszystko fundować? A na deser lodzik do tego? Sorry, nie ten to znajdzie się normalny, i znałazł się. Dla takiego aż się chce wysiadywać u fryzjera i się stroić. Mam nadzieję że wyciągnięcie wnioski panowie. 

Niby ok, ale rzuciłam byłego jak się okazało ile na byłą wydał, gdy pukała się już z innym. Chciał odzyskać 11 tysiecy za autko, ktore jej kupił, przy mnie były kłótnie pezez tel. Wiesz, obrzydzilo mnie, że tak sie dał rolować, że tym samochodem jeździł jej kochaś, a ten moj były płacil za paliwo. Obiad ok, ale obrzydza mnie naiwniak co przesadza z prezentami, bo to oznacza że musi kupić kobiete, bo inaczej żadna go nie zechce. Żonie niech kupuje drogie rzeczy, ale dziewczynie to tak z umiarem, bo to oznacza myślenie rozumem, a nie f... m, takie mam zdanie. 

Gość Gość
Dnia 8.09.2019 o 20:09, Gość Kiss napisał:

Masz rację, że zawsze ten, kto zaprasza płaci, a przynajmniej to proponuje. Po prostu ja mam taka potrzebę rewanżu albo zapłacenia za siebie. 

Sprytne. Bo kobiety w tym kraju nie mają zwyczaju zapraszać, korona by im z głowy spadła. Więc zawsze płaci facet.