Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olaa

Odmowa i reakcja mężczyzny

Polecane posty

Gość olaa

Hej,

Słuchajcie poznałam fajnego mężczyznę i na 3 naszym spotkaniu siedzieliśmy sobie nad wodą, było miło, rozmawialiśmy, przytulał mnie mocno, całował mnie w usta, czoło też. Czułam się naprawdę bezpiecznie, ale trochę się niestety upił. Pocałunki i przytulanie oraz to, że się upił wydarzyło się pierwszy raz, ale ehh pod koniec spotkania, gdy odmówiłam mu wspólnej nocy (dla mnie za szybko) i tak rozstaliśmy się w zgodzie. Pojechał zamówioną przeze mnie taxi, na pożegnanie był pocałunek. I teraz w ogóle się nie odzywa, nie odpisuje na moją wiadomość.

Jest tylko jeden powód prawda?

Gość Klaaaauuudiiaaa

Głupol i tyle, nie przejmuj się, poznasz lepszego 

Gość Roskosmosik 92

Ja nigdy nie byłem na randce z dziewczyną a mam 27 lat

Gość Gosc

Chciał tylko jednego

Gość olaa

Szkoda, że niektórzy faceci tacy są. Zapowiada się dobrze, a potem nawet nie ma jaj, żeby napisać cokolwiek

Gość Gość
4 minuty temu, Gość olaa napisał:

Szkoda, że niektórzy faceci tacy są. Zapowiada się dobrze, a potem nawet nie ma jaj, żeby napisać cokolwiek

Dokładnie faceci tacy są,nie ten to będzie inny .

Gość Gość
28 minut temu, Gość olaa napisał:

Hej,

Słuchajcie poznałam fajnego mężczyznę i na 3 naszym spotkaniu siedzieliśmy sobie nad wodą, było miło, rozmawialiśmy, przytulał mnie mocno, całował mnie w usta, czoło też. Czułam się naprawdę bezpiecznie, ale trochę się niestety upił. Pocałunki i przytulanie oraz to, że się upił wydarzyło się pierwszy raz, ale ehh pod koniec spotkania, gdy odmówiłam mu wspólnej nocy (dla mnie za szybko) i tak rozstaliśmy się w zgodzie. Pojechał zamówioną przeze mnie taxi, na pożegnanie był pocałunek. I teraz w ogóle się nie odzywa, nie odpisuje na moją wiadomość.

Jest tylko jeden powód prawda?

No raczej pamieci nie stracił. Pewnie niebrzydki i szkoda mu czasu bo wie, że trafi się inna, gdyby był brzydki to by zadzwinił i starał się dalej, nie dlatego, że brzydcy są lepsi z charakteru, tylko dlatego, że im się zainteresowana kobieta rzadko trafia, więc jak już taka jest to jej pilnują 😉

Gość kiciucha

i dobrze zrobiłaś, chodziło mu tylko o szybki sex i do widzenia,
lepiej, że zakończyła się tak ta znajomość niż po pierwszym numerku
swoim zachowaniem, nie odzywaniem się, pokazał, że tylko na tym mu zależało, zobaczył, że nie jesteś łatwa to zakończył znajomość.

na 100% spotyka się często z babkami, 2-3 spotkania dziennie haha, teraz są takie młoty
miał na imię Marcin? mamy takiego kolegę, Marcina, którego nazywamy pukacz, ile on tego już miał, masakra 😄

Gość Ogier

Miałem podobną sytuację z kobietą. Siedzielismy  na ławce w parku było miło i przyjemnie. Nagle wstałem, zdjąłem spodnie i wepchnąłem główkę cżłonka do jej ust. Ta ... mnie ugryzła i uciekła

Gość gość
11 minut temu, Gość kiciucha napisał:

miał na imię Marcin? mamy takiego kolegę, Marcina, którego nazywamy pukacz, ile on tego już miał, masakra 😄

Pukacz 🙂 bardzo trafne okreslenie.

Sie usmialam 🙂