Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Iggy Kit 090909

DIETA NORWESKA 100%

Polecane posty

Za pół roku kończę 30 lat i postanowiłam zrobić sobie prezent w postaci utraty wagi. Do zrzucenia jest dużo, na start idzie dieta norweska. Zaczynam jutro czyli w pon! 

Obiad:

Zupa jarzynowa, sałatka, pół banana. 

Może jutro uda się zrobić już 100% diety, bo dzisiejszy dzień kompletnie nie wyszedł, a potrzeba węglowodanów (słodycze, chleb, ziekniaki) doprowadziła mnie do strasznego bólu głowy. Jutro też jest dzień!

Gość gosc

Światowa organizacja zdrowia (WHO) uznała i uznaje Zioła Tybetańskie za nieliczną i bardzo skuteczną oraz zdrową metodę odchudzania i zmiany metabolizmu na szybki.

Szybki metabolizm to klucz do sukcesu a najważniejsze jest odchudzanie zdrowe i skuteczne bez jo-jo zgodne z naturą! organizmu.

Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia i 100 % Jo-Jo.

Różne diety prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu to bardzo nie zdrowe.

Z własnego doświadczenia, jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia naturalnego suszu Ziół Tybetańskich na odchudzanie, ale tylko suszu!!! oryginalnych Tibetan Herbs żadnych proszków, tabletek itp.

Ja przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc zioła Tybetańskie schudłam 16 kilogramów.

Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy nie tabletki czy proszki oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo naprawdę.

Dlatego zachęcam aby spróbować kuracji ziołami Tybetańskimi a myślę że już na pewno nic innego nie będziecie stosować.