Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasandra222

Czy to depresja?

Polecane posty

Zawsze mam takie uczucie jak trzeźwieje, ale nie tylko wtedy. W normalne dni kiedy nie pije tez, ale po alkoholu zawsze czuje wewnętrzny niepokój.. mam 26 lat, wczoraj piłam przy rodzinie 3 drinki i mama czuje wstręt do alkoholu przez ojca alkoholika z którym się rozwiodła. Także teraz mam poczucie winy ze dałam się namówić.. poczucie lęku mam tez jak jestem sama w domu, jestem singielka i od 2 lat sama mieszkam.. wiec dopadają mnie myśli różne czy to o życiu, czy o śmierci, czy to o tym gdzie mogę kogoś poznać.. czy uda mi się z kimś być, później to przechodzi i mam np bardzo dobry dzień, zmęczona padam spać i jest ok. Ale są dni kiedy jestem sama później widzę się z mama (mam z nią bardzo bliski kontakt) i jestem strasznie nerwowa mam wrażenie zd muszę się na kimś wyżyć ze we mnie jest tyle złości i nie mam humoru.. po prostu mam takie skrajności, skąd się to bierze? 

Gość gość

Zdiagnozować depresję może tylko psychiatra, ewentualnie psycholog kliniczny, który i tak skieruje do psychiatry. Tobie przydałby się również specjalista/ terapeuta uzależnień. Ruszaj do specjalisty, kafeteria to nie miejsce na diagnozy.

Gość gość

Zarejestruj się od razu, na NFZ długo się czeka.

Gość Hbb

Chłopa szukaj, a nie psychologa, co plecie trzy po trzy.