Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Minimalna

Seks A myśli samob.

Polecane posty

Gość Minimalna

Dlaczego zawsze kiedy mam epizod seksualny w swoim życiu, dwa,trzy dni później chcę się zabić? To jest na bank powiązane. Im większą jestem ascetką w tym temacie, tym mam lepsze i spokojniejsze życie .

Gość Minimalna

😞

Gość nic z nic

masz zryty beret

Gość Minimalna

Nawet jeśli, to skąd to się wzięło?

Gość Gość
28 minut temu, Gość Minimalna napisał:

Nawet jeśli, to skąd to się wzięło?

A jak to u ciebie wygląda w przypadku seksu uprawianego w związku? O ile taki miałaś? Jak podchodzą do seksu twoi rodzice? Manifestują jakoś przy tobie swoje poglądy na temat seksualności i kobiet? Są lewicowi czy prawicowi w swoich poglądach? Jakie były twoje pierwsze doświadczenia seksualne? Te myśli pojawiają się tylko po seksie? Wiesz coś o gwałcie czy molestowaniu w rodzinie w którymś pokoleniu nad tobą albo przypuszczasz że taki mógł zajść (trauma transgeneracyjna)?

Gość Gosc
2 godziny temu, Gość Minimalna napisał:

Dlaczego zawsze kiedy mam epizod seksualny w swoim życiu, dwa,trzy dni później chcę się zabić? To jest na bank powiązane. Im większą jestem ascetką w tym temacie, tym mam lepsze i spokojniejsze życie .

A moze ChAD? W okresie manii masz epizod seksualny, a pozniej wchodzi epizod depresyjny i stad mysli samobojcze?

Gość prawda

Prowo stalkera

Gość gość
12 minut temu, Gość prawda napisał:

Prowo stalkera

Je/bnij się w mózg. Te twoje patetyczne posty i zabawa w detektywa robią się powoli żenujące. Schizy masz. Weź się za coś konkretnego oszołomko albo na serio pomagaj jakoś ofiarom stalkingu zamiast strzępić jęzor po próżnicy.

Gość gość

Dlaczego spóknik "a" jest napisany dużą literą? Chcicałaś coś w ten sposób zainsynuować, szmato? 

Gość Minimalna
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

A jak to u ciebie wygląda w przypadku seksu uprawianego w związku? O ile taki miałaś? Jak podchodzą do seksu twoi rodzice? Manifestują jakoś przy tobie swoje poglądy na temat seksualności i kobiet? Są lewicowi czy prawicowi w swoich poglądach? Jakie były twoje pierwsze doświadczenia seksualne? Te myśli pojawiają się tylko po seksie? Wiesz coś o gwałcie czy molestowaniu w rodzinie w którymś pokoleniu nad tobą albo przypuszczasz że taki mógł zajść (trauma transgeneracyjna)?

Nie wspomniałam o ważnych sprawach,bo byłam ciekawa Waszych poszlak i pytań. 

Owszem,trauma może być przekazywana... Ojciec mój jest owocem gwałtu (jego matka zostala zgwalcona) ,został porzucony przez nią po porodzie. 

Druga rzecz : raz jeden byłam dotykana przez pedofila tam gdzie nie powinien  w dzieciństwie ( miałam około 6 lat). 

Poza tym rodzice nie mają żadnych poglądów, ale  o seksie się nie mówiło nic oczywiście. 

Na próby moje powiedzenia, że np.mam fajnego przyjaciela lub chłopaka, padala odpowiedź: nic mnie to nie obchodzi!!!

Pierwsze kontakty były przypadkowe, ale mile ,choć po alko 

Nie miałam poważnego związku 

Tak te myśli są tylko po seksie 

Gość Gość
7 minut temu, Gość gość napisał:

Dlaczego spóknik "a" jest napisany dużą literą? Chcicałaś coś w ten sposób zainsynuować, szmato? 

Ty naprawdę masz coś z garem. Wszystko odnosisz do siebie jak typowy schizofrenik. Popiērdolency tu siedzą.

Gość Gosc
4 godziny temu, Gość Minimalna napisał:

U normalnych ludzi seks przynosi uspokojenie i wewnętrzną harmonię, działa tez ogólnie uzdrawiająco. Człowiek który chce się zabić, ma 1000000 razy ważniejsze powody niż poczucie winy z powodu seksu, który sam w sobie nie ma nic złego.

Gość Minimalna

Moja odpowiedź przechodzi przez moderatora. Być może nie przejdzie i wtedy koniec dyskusji 😞

Gość gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Ty naprawdę masz coś z garem. Wszystko odnosisz do siebie jak typowy schizofrenik. Popiērdolency tu siedzą.

A gdzie jest napisane, że odnoszę coś do siebie? Nigdzie nie ma o tym ani słowa. To w twojej chorej bani znowu się gotuje. 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość gość napisał:

A gdzie jest napisane, że odnoszę coś do siebie? Nigdzie nie ma o tym ani słowa. To w twojej chorej bani znowu się gotuje. 

Widać idiøtko bo się rzucasz jak pchły na dupie.

Gość gość

Tylko ... po szkole specjalnej pisze z dużej litery spójnik w środku zdania. A teraz się zesraj. 

Gość Minimalna

Moja odpowiedź nie przeszła przez moderatora. Spróbuje użyć innych słów. 

Tak ,może być to trauma dziedziczenia. Moj ojciec jest owocem gwałtu, jego matka po po porodzie poczuciła go z tego powodu 

Gość w kość
4 godziny temu, Gość Minimalna napisał:

Religia ci zryła beret. 

Gość Minimalna

Poza tym byłam dotykana raz przez pana lubiacego dzieci 

Gość Minimalna

Itd itp Wasze pytania dały mi do myślenia 

Gość w kość

To nie uprawiaj seksu, każe ci ktoś? Przymusu nie ma. Ty reagujesz żle, ktoś inny odwrotnie. Ludzie są różni. 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość w kość napisał:

Religia ci zryła beret. 

A gdzie tu widzisz cokolwiek o religii? Nie ma sensu tutaj zdawać pytań wychodzących poza poziom gimbusow bo i tak koniotrzepy się udzielają.

Gość w kość
1 minutę temu, Gość Minimalna napisał:

Itd itp Wasze pytania dały mi do myślenia 

To super,zawsze lepiej jak ktos mysli niż jak nie mysli, bo wtedy jest ...em .

Gość w kość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

A gdzie tu widzisz cokolwiek o religii? Nie ma sensu tutaj zdawać pytań wychodzących poza poziom gimbusow bo i tak koniotrzepy się udzielają.

Komentarz wszedł na pare sekund przed twoim wyjaśnieniem o tatusiu. 

Gość Gość

Komentarz wszedł na pare sekund przed twoim wyjaśnieniem o tatusiu. 

Jakim tatusiu? 

Gość Freud

Idź na psychoanalizę 😄

Gość w kość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Jakim tatusiu? 

Juz zapomniałaś co zmysliłaś, de.bilko? 

Gość Gość

Juz zapomniałaś co zmysliłaś, de.bilko? 

To nie ja denny podszywie ze zrytym beretem. 

Gość w kość
1 godzinę temu, Gość prawda napisał:

Prowo stalkera

Pewnie że prowo i do tego jeszcze głupie. Gość będziesz darła ryj? 

Gość Gość
10 minut temu, Gość Minimalna napisał:

Moja odpowiedź nie przeszła przez moderatora. Spróbuje użyć innych słów. 

Tak ,może być to trauma dziedziczenia. Moj ojciec jest owocem gwałtu, jego matka po po porodzie poczuciła go z tego powodu 

W takim razie faktycznie warto rozważyć terapię systemową albo ustawienia Hellingerowskie. Ty karząc sama siebie (myśli samobójcze) za seks, wchodzisz w rolę zgwałconej babci i zarazem odrzuconego przez matkę ojca. To niestety normalne, z punktu widzenia psychobiologii, dla systemu rodzinnego, że potomkowie niejako starają się "odpokutować' symbolicznie za to, co stało się złego ich przodkom, natomiast terapia albo Ustawienia służą właśnie temu, by od tego się uwolnić i napisać swoją historię samemu. Bo na to zasługujesz. Bo nie musisz cierpieć w imię przodków. To już im nie pomoże. Cierpienie w imię przodków to pułapka. Warto ich uznać, uszanować ich ból i cierpienie, i to, że dzięki nim tutaj jesteś. A potem ruszyć dalej, zrzucając z siebie ten bagaż traum i zostawiając za sobą 💝