Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gargulcowa

Niepowazne zachowanie meza

Polecane posty

Gość Gargulcowa

Czesc, nie sadzilam ze bede musiala szukac porad w internecie ale to mnie przeroslo. Jestem z mezem okolo rok po slubie. Obydwoje okolo 30stki. Wczoraj wchodzac do sypialni zastalam meza wypietego nago do telefonu, gdy nagrywal swoje bąki i wysylal koledze na whatsupie. Wyszlam i od wczoraj nie wiem jak mam.podejsc do tematu. Czuje sie z tym ...ycznie i nie dowierzam w sumie. Dwoch 30sto letnich facetow cieszacych sie z pierdniecia i golego tylka... co mam zrobic?

Gość Kasia

Droga kolezanko!

Moim zdaniem powinnas przeprowadzic powazna rozmowe z twoim facetem, to jest nie dopomyslenia, zeby tak sie zachowywal dorosly facet, ja na twoim miejscu bym mu rogi doprawila, tak zeby placil alimenty na cudze dziecko

Gość gość

Rok po ślubie. A ile czasu razem przed ślubem? 

Gość Gość

Na serio nie widzicie że ten temat to wynik nudy jakiegoś ulomnego dziecka? 

Gość Gosc

😂😂😂😂😂😂😎

dobre, rozśmieszyłas mnie👍

Brawo ty!

Gość Jajaja

Oj, jestem w stanie w to uwierzyć.

Gość Lorenzo01

Smierdzacy problem.

Gość wera

o muj boshe!

zmien meza, jak on moze tak postepowac, w lozku rowniez tak sie zachowuje?

kopnik go w dupe i wystap o alimenty

Gość Gosc

Faceci to zboczeńcy 😴😴😴

Gość Gosc

Wy baby to macie nasrane w głowach 😄 Co Cie to obchodzi? Dwóch kumpli robi sobie jaja, a Ty idź mu powiedz teraz - Nu! Nu! Nu! Masz 30 lat nie możesz tak robić! Się nie godzi! Bo ja tak mówię! Ja wiem lepiej jak powinieneś żyć! Widziałaś te filmy? Jaja mu tam było widać? Dwóch kumpli robi z siebie ...ów, nic nowego. Dziecko sobie zrób i wychowuj. 

Gość Ania
5 godzin temu, Gość Gargulcowa napisał:

Czesc, nie sadzilam ze bede musiala szukac porad w internecie ale to mnie przeroslo. Jestem z mezem okolo rok po slubie. Obydwoje okolo 30stki. Wczoraj wchodzac do sypialni zastalam meza wypietego nago do telefonu, gdy nagrywal swoje bąki i wysylal koledze na whatsupie. Wyszlam i od wczoraj nie wiem jak mam.podejsc do tematu. Czuje sie z tym ...ycznie i nie dowierzam w sumie. Dwoch 30sto letnich facetow cieszacych sie z pierdniecia i golego tylka... co mam zrobic?

olej to 😜 

Gość Gosc
57 minut temu, Gość Gosc napisał:

Wy baby to macie nasrane w głowach 😄 Co Cie to obchodzi? Dwóch kumpli robi sobie jaja, a Ty idź mu powiedz teraz - Nu! Nu! Nu! Masz 30 lat nie możesz tak robić! Się nie godzi! Bo ja tak mówię! Ja wiem lepiej jak powinieneś żyć! Widziałaś te filmy? Jaja mu tam było widać? Dwóch kumpli robi z siebie ...ów, nic nowego. Dziecko sobie zrób i wychowuj. 

No rzeczywiście baaardzo smieszne i barrrdzo normalne. Dwóch 30 letnich  kumpli jaja sobie robi ....boki zrywać 😴

Gość gupi gupek

Mysle ze powinniscie zmienic diete, mniej bigosu a wiecej salatek.