Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 933030

Polskie "modelki z instagrama "

Polecane posty

Gość 933030

To jest normalnie jakiś kawał xD jak się je porówna do ruskich albo jakichś wloszek to wyglądają jak jacyś plastikowi transwestyci , polskie "modelki z instagrama " najczęściej są potwornie brzydkie w porównaniu do tych z Rosji i mają męskie twarze i makijaż 

Gość gość

Męski makijaż😁jaki to?

Gość 839393

Jak widzę że mi wyskakuje jakaś laska na instragmie z anielska twarzą to prawie zawsze jest ruska , jak wyskakuje mi brzydka geba spalona na solarium skóra i brwi jak draq Queen to wiem że to polka

Gość 839393
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Męski makijaż😁jaki to?

Kwadratowe krzaczaste brwi za duzo konstruowania proste włosy w tandentnym kolorze jak czarny lub platyna , najgorsze że skoro one mają tyle followersow to serio ludzie muszą mieć fatalny gust xD przynajmniej w Polsce 

Gość Ciekawski
Przed chwilą, Gość 839393 napisał:

Jak widzę że mi wyskakuje jakaś laska na instragmie z anielska twarzą to prawie zawsze jest ruska , jak wyskakuje mi brzydka geba spalona na solarium skóra i brwi jak draq Queen to wiem że to polka

Podasz jakieś przykłady polszy z instagrama? Popatrzyłbym sobie i tak nie mam pod co zwalić xd

Gość 839393

Do tej pory się zastanawiam jak facetom się mogą podobać te brwi od markera takie które wyglądają jak bycze rogi xD

Gość 839393
1 minutę temu, Gość Ciekawski napisał:

Podasz jakieś przykłady polszy z instagrama? Popatrzyłbym sobie i tak nie mam pod co zwalić xd

Jak chcesz zwalić do zdjęć typowej polskiej plastikowej instagramerki to lepiej zwalić do transwestyty xD

Gość Gość
1 minutę temu, Gość 839393 napisał:

Kwadratowe krzaczaste brwi za duzo konstruowania proste włosy w tandentnym kolorze jak czarny lub platyna , najgorsze że skoro one mają tyle followersow to serio ludzie muszą mieć fatalny gust xD przynajmniej w Polsce 

Facet a jaki obzenany w tapecie 🤣 to opluwanie Polek jest żenujące.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Facet a jaki obzenany w tapecie 🤣 to opluwanie Polek jest żenujące.

One się same opluwaja jak zakładają szorty na te płaskie wąskie doopy, w Polsce 70 % kobiet ma bary szersze od tyłka ale muszą się rozneglizowac żeby udawać takie seksyyyy

Gość Tigi

Polka ani razu nie wygrała żadnego konkursu miss bo wygląda jak wymalowany Janusz w szortach 😄

Gość Z instagrama

Przesadzasz Polki są ładne 

Gość Gość

Najwyrazniej komus sie podobaja :)

Gość Gość

A Marcelina Zawadzka?

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Z instagrama napisał:

Przesadzasz Polki są ładne 

Ciekawe które, jak nałoża 200 kg tapety a i tak ruska bez makijazu ładniejsza xD

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

A Marcelina Zawadzka?

Mocno przeciętna mieszkam w Stuttgarcie i wygląda jak większość młodych niemek ,nic specjalnego 

Gość 83838

Wylosuj sobie 30 przypadkowych polek na jakimś portalu spolecznlsciowych , później 30 przypadkowych rosjanek , przewaga ruskich miazdzaca polki nie mają podjazdu ale i tak są pyszne i udają że są najlepsze 

Gość chłop z mazur

Najbardziej urodziwą kobietą jaką widziałem na żywo była mieszkanka serbii żadne latynoski włoszki czy turczynki

Gość Gosc

"Atrakcyjni inaczej  Kaziki"  😋 komentują swoje rodaczki. 

Gość 123
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

"Atrakcyjni inaczej  Kaziki"  😋 komentują swoje rodaczki. 

Co Ty chcesz od Polskich chłopaków?

Gość Gosc

Oj Kaziki Kaziki, najpierw popatrzeć w lustro, a potem komentować.

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość 123 napisał:

Co Ty chcesz od Polskich chłopaków?

A nic nie chce, niektorych lubię i szanuję.

Gość Gość
24 minuty temu, Gość Gość napisał:

Mocno przeciętna mieszkam w Stuttgarcie i wygląda jak większość młodych niemek ,nic specjalnego 

Taka by nawet na ciebie nie spojrzała więc nie wiem co ci daje pisanie. 

Gość Gosc
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Taka by nawet na ciebie nie spojrzała więc nie wiem co ci daje pisanie. 

Właśnie dlatego, że nie mają powodzenia to tu piszą. Gdzieś trzeba dać upust emocjom.

Gość 5zet+
43 minuty temu, Gość chłop z mazur napisał:

Najbardziej urodziwą kobietą jaką widziałem na żywo była mieszkanka serbii żadne latynoski włoszki czy turczynki

Prawda. Serbki są przepiękne.

Gość 8393
23 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Właśnie dlatego, że nie mają powodzenia to tu piszą. Gdzieś trzeba dać upust emocjom.

Polki mają powodzenie tylko w Polsce bo taki Seba z bloku ładniejszej nie widział, gdyby polke postawić koło Japonki to jakby postawić shreka koło królewny 

Gość Ola

A mnie Najbardziej przeraża to zakłamane życie. Ostatnio weszłam na Instagrama i zobaczyłam starą znajomą, która udaje zupełnie inną osobę. większość jej zdjęć jest wykonana w domach obcych ludzi i co zgrozo również przed ich garażami oraz ich bramami, kreuje się na zupełnie inną osobę byłam w wielkim szoku.  Chciałam zobaczyć kto ją obserwuję, okazało się że większość to kupiona lista obserwujących, codziennie dodaje długie instastory na których najwidoczniej mówi sama do siebie, bo nie wydaje mi się żeby jakiś Arab ją codziennie obserwował.

Gość Gość
6 minut temu, Gość 8393 napisał:

Polki mają powodzenie tylko w Polsce bo taki Seba z bloku ładniejszej nie widział, gdyby polke postawić koło Japonki to jakby postawić shreka koło królewny 

Chyba za dużo mangi oglądasz... 

Gość Gość
5 minut temu, Gość Ola napisał:

A mnie Najbardziej przeraża to zakłamane życie. Ostatnio weszłam na Instagrama i zobaczyłam starą znajomą, która udaje zupełnie inną osobę. większość jej zdjęć jest wykonana w domach obcych ludzi i co zgrozo również przed ich garażami oraz ich bramami, kreuje się na zupełnie inną osobę byłam w wielkim szoku.  Chciałam zobaczyć kto ją obserwuję, okazało się że większość to kupiona lista obserwujących, codziennie dodaje długie instastory na których najwidoczniej mówi sama do siebie, bo nie wydaje mi się żeby jakiś Arab ją codziennie obserwował.

I o czym ona tam pièrdoli? 

Gość Ola
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

I o czym ona tam pièrdoli? 

Szczerze mówiąc nie wiem bo nie mam czasu żeby codziennie to oglądać raz opowiadała jak parzy sobie kawę innym razem jak gotuje obiad podstawowe czynności kobiety która nie pracuje oczywiście nie chce ujmować w takim kobietom ale tworzenie zupełnie innej osoby w internecie jest mega słabe.  nie wyobrażam sobie że chodzę po ulicach i sprawdzam Który z sąsiadów ma lepszą bramę garażową lub lepszy ogród i tam robię sobie foty oczywiście udając że są moje Część zdjęć nie jest zdecydowanie jej widać to gołym okiem różnią się jakością oraz figurą pozującej  osoby, oczywiście na tych zdjęciach nie widać twarzy. ta kobieta sama w sobie jest ładna i nie wiem czemu czuję Aż tak dużą potrzebę kreowania zupełnie innego wizerunku smutne.

Gość Gosc
16 minut temu, Gość 8393 napisał:

Bzdury gadasz. Polki są obrazane przez polakow, co widac po takich tematach. Natomiast co do Japonii, jakie japonki masz na mysli? Te zoperowane czy jeszcze nie?