Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MŁODZIAK

Połknąłem własną spermę, czy poza tabu zrobiłem coś złego?

Polecane posty

Gość MŁODZIAK

Zawsze chciałem połknąć swój spust, żeby wiedzieć, co smakują kobiety, no i... zawsze po orgazmie mnie odrzucało, ale tym razem spuściłem się do kondoma i zostawiłem na później. Jak znowu byłem napalony, postanowiłem, że nie spuszczę się, dopóty nie połknę poprzedniej zawartości... zrobiłem to, całe połknąłem, było słone, zimne i niekoniecznie smaczne, lekki odruch wymiotny, ale nie najgorzej. Raczej tego nie powtórzę, czy zrobiłem coś złego poza złamaniem tabu?

Gość gość
3 godziny temu, Gość MŁODZIAK napisał:

Zawsze chciałem połknąć swój spust, żeby wiedzieć, co smakują kobiety, no i... zawsze po orgazmie mnie odrzucało, ale tym razem spuściłem się do kondoma i zostawiłem na później. Jak znowu byłem napalony, postanowiłem, że nie spuszczę się, dopóty nie połknę poprzedniej zawartości... zrobiłem to, całe połknąłem, było słone, zimne i niekoniecznie smaczne, lekki odruch wymiotny, ale nie najgorzej. Raczej tego nie powtórzę, czy zrobiłem coś złego poza złamaniem tabu?

Głupotę zrobiłeś bo jak chcesz próbować i wczuć się trochę w kobietę, to musisz przyjąć pozycje jakbyś chciał zrobić przewrót w tył, unieść trochę głowę i wziąć swojego małego do ust, zrobić sobie lodzika i trzepać trochę w tej pozycji aż zaczniesz tryskać, i potem w tej pozycji trysnąć sobie na twarz i do buzi, wtedy spróbujesz świeżej, wtedy jest bardzo fajnie, każdy facet powinien przynajmniej raz w życiu to zrobić.

Gość Młodziak
18 godzin temu, Gość gość napisał:

Głupotę zrobiłeś bo jak chcesz próbować i wczuć się trochę w kobietę, to musisz przyjąć pozycje jakbyś chciał zrobić przewrót w tył, unieść trochę głowę i wziąć swojego małego do ust, zrobić sobie lodzika i trzepać trochę w tej pozycji aż zaczniesz tryskać, i potem w tej pozycji trysnąć sobie na twarz i do buzi, wtedy spróbujesz świeżej, wtedy jest bardzo fajnie, każdy facet powinien przynajmniej raz w życiu to zrobić.

Serio?

Gość gość
24 minuty temu, Gość Młodziak napisał:

Serio?

No pewnie, przecież to najlepszy i najfajniejszy sposób, uczucia niezapomniane, masz wtedy 2 w 1, bo nie dość że masz lodzika, to jeszcze masz swojego w buzi i czujesz jak to jest. Znam sporo facetów którzy maja żony i partnerki a i tak raz po raz obciągają sobie sami i spuszczają się sami na swoja twarz i do buzi. Ja też tak robię regularnie i uwierz mi że jak raz spróbujesz to będziesz zachwycony.

Gość gość

Z gumki? Gumki przeważnie  są obrzydliwe.

Gość Ambrozy

Tez lubie swoja sperme ale musi byc bezposrednio z wytrysku cieplutka.Tak jak ktos juz pisal trzeba przyjac odpowiednia pozycje i sperma sama skapuje do ust i na twarz

Gość Elektryczek

ja codziennie połykam,pychota.

Gość
5 godzin temu, Gość Elektryczek napisał:

ja codziennie połykam,pychota.

Skoro Ci tak smakuje, to poproś kolegów, żeby Ci nazbierali.