Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem do niczego

Kocham Cię ale nie możemy być razem

Polecane posty

Gość gość
4 minuty temu, Gość Test napisał:

Dobrze tylko czy naprawdę pomogłabyś tej osobie w tłumie ludzi, gdyby ona w ogóle się nie odezwała i nie prosiła o nic, ale męczyła się z tą nakrętką od butelki? 

Oczywiście, ze tak. Jakbym ja tylko zobaczyła.

Gość Test
45 minut temu, Gość Gość napisał:

Szczera bardzo. Czekam na analizę

Zbyt mało pytań i zbyt mało odpowiedzi 🙂

45 minut temu, Gość Gość napisał:

Wyskakuje na tory

hahaha to było dobre 😄

35 minut temu, Gość gość napisał:

Kurde, to nie ma znaczenia. Chcę. Ja też nie jestem wolna od wad. Proszę, dajmy sobie szansę.

To na pewno. Aczkolwiek w przypadku tego testu, wynik ma znaczenie... tym bardziej, że masz taką, a nie inną osobowość, jesteś czarujący, zapewne charyzmatyczny, podejrzewam, że także bezwzględny. Jesteś zorientowany na cel, lubisz ryzyko (tutaj nie jestem pewna) i szukasz coraz to nowych doznań. Przez całe życie miałeś pełno partnerek seksualnych, nie przywiązujesz się do uczuć (nasza znajomość być może jest wyjątkiem), jesteś autsajderem, potrafisz manipulować i wczuwać się w różne postacie. Ten profil nie jest w żadnym wypadku oskarżaniem lub czymś podobnym, jest tylko wynikiem obserwacji...

Gość Test
2 minuty temu, Gość Test napisał:

To na pewno. Aczkolwiek w przypadku tego testu, wynik ma znaczenie... tym bardziej, że masz taką, a nie inną osobowość, jesteś czarujący, zapewne charyzmatyczny, podejrzewam, że także bezwzględny. Jesteś zorientowany na cel, lubisz ryzyko (tutaj nie jestem pewna) i szukasz coraz to nowych doznań. Przez całe życie miałeś pełno partnerek seksualnych, nie przywiązujesz się do uczuć (nasza znajomość być może jest wyjątkiem), jesteś autsajderem, potrafisz manipulować i wczuwać się w różne postacie. Ten profil nie jest w żadnym wypadku oskarżaniem lub czymś podobnym, jest tylko wynikiem obserwacji...

Zresztą, mogę sobie gdybać nad typem osobowości jaką jesteś... póki Cię nie zobaczę, to będą tylko domysły. Taka prawda.

Gość gość

9 godzin temu, Gość jestem do niczego napisał:

Ze względu na moje zdrowie i inne wady

I tak możesz zawsze liczyć na moje wsparcie.