Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Wiewi贸rka

Twardy facet do zgryzienia...

Polecane posty

Go艣膰 Wiewi贸rka

Witam 馃槈 powiedzcie Panowie i Panie prosz臋, o co chodzi temu m臋偶czy藕nie (postarajmy si臋 chocia偶 przypu艣ci膰 co jest grane). Mianowicie kolega posiada m贸j nr tel i praktycznie codziennie zagl膮da na m贸j profil ale si臋 nie odzywa 馃槙 z nud贸w i braku lepszego zaj臋cia, czy po prostu t臋skni....? Pytanie raczej do wr贸偶ki wiem 馃槃 ale mo偶e Panowie dadz膮 jaki艣 zarys sytuacji...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Wiewi贸rka

Zapomnia艂am doda膰 , 偶e to nie dosz艂y "przyjaciel" 馃槢

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Zapytaj go.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Jako 偶ona 16579 niedosz艂ych m臋偶贸w wiem 偶e to nic nie znaczy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wie

Na jaki profil? Ja艣niej prosze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wiewi贸rka

Watshapp dodajesz filmy i zdj臋cia, kt贸re ukazuj膮 si臋 tylko 24 h. Dost臋p do nich maj膮 tylko "kontakty z telefonu" nie napisze do mnie "co s艂ycha膰" itp ale codziennie podpatruje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wiewi贸rka
9 minut temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

Zapytaj go.

Zapytam je艣li go "z艂apie" . My艣la艂am 偶e nic ju偶 do mnie nie ma...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc

no szkoda, ganiajo sie te ludzie po forumach, czatach, komunikatorach, zasmiecajo sobie czache, a偶 偶al

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wiewi贸rka
1 minut臋 temu, PiesNaKobiety napisa艂:

Z ciekawo艣ci. Nie dopowiadaj sobie. Ludzie lubi膮 tworzy膰 historie i 偶y膰 z艂udzeniami. Facet po prostu klika. Po pi臋ciu minutach zapytasz: na jakich by艂e艣 profilach? Nie odpowie, nie pami臋ta. Co艣 mu 艣wita, ale nie do ko艅ca:) Nie 艣mie膰 umys艂u takimi my艣lami. To 艣lepa uliczka.

Mo偶e i masz racj臋. Tyle 偶e ta jego ciekawo艣膰 zbyt d艂ugo trwa.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wiewi贸rka
1 minut臋 temu, PiesNaKobiety napisa艂:

A uwa偶asz, 偶e ma? Na podstawie czego tak s膮dzisz?

Zaproponowa艂 mi seks bez zobowi膮za艅 馃槃 nawet nawi膮zali艣my nic porozumienia w sensie na prawd臋 si臋 polubili艣my. Dzwoni艂 bardzo cz臋sto i pisa艂. Zaprasza艂 na kaw臋 ipt.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wiewi贸rka
Przed chwil膮, PiesNaKobiety napisa艂:

Sorry, co drugi post mam na r贸偶owo. Jestem na cenzurowym lub jak wida膰 "zwolnieniu warunkowym";)

Luzik 馃槈

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc

Na jaki profil i sk膮d to wiesz??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wiewi贸rka
Przed chwil膮, PiesNaKobiety napisa艂:

艁a艂! To zmienia posta膰 rzeczy! W takim razie zamykam pysk. "Seks bez zobowi膮za艅"? To znaczy, 偶e jak zajdziesz w ci膮偶臋 to Twoja brocha nie jego?:) Te偶 tak chc臋!;)

Nie posz艂am na nic takiego, uzna艂am 偶e pogada i przestanie ale nie przesta艂. Dosz艂o do buzi buzi ( nic wi臋cej) zwyci臋偶y艂 rozs膮dek i tak za p贸藕no jak wida膰...Spotkamy si臋 czasem przypadkiem i my艣la艂am 偶e usun膮艂 m贸j nr i tu w艂a艣nie 藕le my艣la艂am. 艢ledzi mnie na profilu i to do艣膰 intensywnie lecz milczy...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Urodzony detektyw.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wiewi贸rka
7 minut temu, Go艣膰 Gosc napisa艂:

Na jaki profil i sk膮d to wiesz??

Mamy XXI wiek teraz mo偶esz wiedzie膰 i widzie膰 wszystko 馃槈

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wiewi贸rka
3 minuty temu, PiesNaKobiety napisa艂:

Ale to Ty o nim piszesz i my艣lisz, nie on o Tobie. To Ty masz problem nie on. To Ty jeste艣 ogarni臋ta ciekawo艣ci膮 i w膮tpliwo艣ciami. Czego tak naprawd臋 od nas oczekujesz? Tego? Tak, jest w Tobie zakochany, jest speagniony Twojego cia艂a. Mo偶e by膰? L偶ej na duszy?聽

Pisze i pytam bo jestem ciekawa. Taka ju偶 moja natura, je艣li chce wiedzie膰 to pytam 馃槈 jeste艣cie m臋偶czyznami? I macie troch臋 inny tom rozumowania ni偶 kobiety, wol臋 unikn膮膰 konfrontacji z nim dlatego pytam tutaj. Aby cho膰 troch臋 "na艣wietli膰" spraw臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bekson

Pewnie ma twarde orzechy.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maczu piczu

Ale po co ci to wiedziec? Chcialabys byc z nim w prawdziwym zwiazku, czy jak? Nie wiem czy ty jemu jestes obojetna, ale wiem na pewno, ze on tobie nie jest obojetny. Kumasz!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc

Po prostu chce cie wy/dy/mac. I tyle. Nie dorabiaj do tego filozofii. Gdyby by艂 tob膮 zainteresowany na powa偶nie to po pierwsze nie zaproponowa艂by seksu bez zobowi膮za艅, a po drugie odezwa艂by si臋 do ciebie. Proste.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wiewi贸rka

Nie chc臋 z nim si臋 wi膮za膰. Mam ju偶 pouk艂adane 偶ycie i On te偶. Czysta ciekawo艣膰. I tak nie jest mi oboj臋tny , lubi臋 Go mimo 偶e troch臋 namiesza艂 mi w 偶yciu. Nie chc臋 sexu ani tego aby zostawi艂 偶on臋, nic z tych rzeczy. Chc臋 po prostu wiedzie膰- wszystko.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maczu piczu
1 minut臋 temu, Go艣膰 Wiewi贸rka napisa艂:

Nie chc臋 z nim si臋 wi膮za膰. Mam ju偶 pouk艂adane 偶ycie i On te偶. Czysta ciekawo艣膰. I tak nie jest mi oboj臋tny , lubi臋 Go mimo 偶e troch臋 namiesza艂 mi w 偶yciu. Nie chc臋 sexu ani tego aby zostawi艂 偶on臋, nic z tych rzeczy. Chc臋 po prostu wiedzie膰- wszystko.

I wlasnie ta ciekawoscia sama sobie komplikujesz zycie. Odpusc. Bedzie ci wtedy duzo lepiej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wiewi贸rka
4 minuty temu, PiesNaKobiety napisa艂:

Jak drut. Szczeg贸lnie ten seks bez zobowi膮za艅. Zapami臋ta艂em i zapisa艂em. Jak w pi膮tkowy wiecz贸r p贸jd臋 do baru to ka偶dej lasce b臋d臋 proponowa艂 taki fajny seks. Co najwy偶ej dostan臋 z li艣cia, ale czy "twardy facet" jest w stanie tym si臋 przej膮膰?

Wysoki S膮dzie! Kur/wa! By艂o powiedziane "seks bez zobowi膮za艅?" By艂o! To czego pow贸dka chce?! Trojaczki? Zawsze m贸wi艂em, 偶e moja sperma jest na wag臋 z艂ota!;)

Wyczuwam sarkazm 馃槃 piszac "twardy facet do zgryzienia " to takie por贸wnanie do powiedzenia... Nie potrafi臋 go rozkminic. Tu nie chodzi tylko o seks a mo偶e? Tylko dlaczego jest o mnie zazdrosny?聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
22 godziny temu, Go艣膰 Wiewi贸rka napisa艂:

Wyczuwam sarkazm 馃槃 piszac "twardy facet do zgryzienia " to takie por贸wnanie do powiedzenia... Nie potrafi臋 go rozkminic. Tu nie chodzi tylko o seks a mo偶e? Tylko dlaczego jest o mnie zazdrosny?聽

To taki< twardy orzech do zgryzienia> Tak si臋聽 potocznie mawia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc

Wydaje mi si臋, 偶e udost臋pnia si臋 zdjecia i filmy, po to by kto艣 je ogl膮da艂. Ma Ci臋 w kontaktach, wy艣wietlasz si臋, to ogl膮da. Ka偶dy, kto ogl膮da Twoje zdj臋cia pisze do Ciebie?

Udost臋pnij ten post