Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wykończona

Mam męża nieroba sama muszę remontować dom, sprzątać i do tego zajmować się dzieckiem...

Polecane posty

Gość facet
17 minut temu, Gość Gość napisał:

Kobieca to taka która stoi przy garach i zajmuje się bachorami a w nocy zajmie się twoją galą? No chyba Cię coś boli. Ego boli bo kobieta robi coś czego ty nie umiesz.

Tak, właśnie ta znaczy kobieca, bo do tego stworzyla was natura i takie kobiety natura premiuje w postaci zaintereowania samców alfa.

Babochłopy, feministki i inne pomyleńce są wbrew naturze. Zaradnosc, sila, odwaga to cechy MĘSKIE bo tego chce wlasnie natura.

Subtelność, delikatność to cechy KOBIECE, bo tego chce natura. 

I wlasnie przedstawiciele płci o takich cechach są premiowani przez nature w postaci obfitego rozrodu.

Odważnych i silnych kobiet natura nie chce, więc wyplewia z puli biologicznej w postaci zerowego/niskiego rozrodu.

Rozumiesz babo?

Gość Gość

Rozumiem. Na szczęście rozród i posiadanie chłopa nie są moimi celami życiowymi. 

Gość Gość
43 minuty temu, Gość Gość napisał:

Kobieca to taka która stoi przy garach i zajmuje się bachorami a w nocy zajmie się twoją galą?

Tak.

44 minuty temu, Gość Gość napisał:

No chyba Cię coś boli.

Chyba ciebie!

44 minuty temu, Gość Gość napisał:

Ego boli bo kobieta robi coś czego ty nie umiesz.

Masz na myśli dawanie dopy i rodzenie dzieci?

Podobno są już faceci którzy potrafią dawać dopy. A rodzenie dzieci to kwestia czasu...

Gość vvv
5 godzin temu, Gość gość napisał:

Na przyszłość zwracajcie uwagę z kim bierzecie ślub. Nie sztuka złowić faceta, sztuka złowić zaradnego faceta.

A jeśli się patrzy na wygląd, tak jak większość kobiet, to już w ogóle sztuka... No ale to już kwestia priorytetów.

Gość vvv
5 godzin temu, Gość facet napisał:

DO autorki: niestety jak typowy kobieta - płacisz za swoją głupotę. Macie ten owczy pęd do posiadania mężusia i bachorów bla bla bla to się teraz męczcie

Przepraszam, ze tak Ci powiem: ale wcale mi nie szkoda tej sytuacji. Na zyczenie.

Nie tyle owczy pęd do posiadania męża, co raczej do wiązania się z przystojniakami.

Gość gość

To teściowa Ci wychowała męża nieroba.. No przykre, mój to pomaga jak potrafi czy to przy dzieciach czy w sprzątaniu, dla ułatwienia nawet dostałam od niego irobota, wie, że odkurzanie to dla mnie katorga, więc postanowił mi ulżyć. I to jest mąż, który nie tylko zarabia pieniądze, ale umie pomóc, powiedzieć dobre słowo, a nie usiąść przed tv i mecz oglądać. 

Gość Bimba
14 minut temu, Gość gość napisał:

To teściowa Ci wychowała męża nieroba.

A teść nie wychował???

Jak facet robi coś źle to tylko wina jego matki???

Gość gość
7 minut temu, Leżaczek napisał:

Dnia 11.09.2019 o 16:29, Gość wykończona napisał: Mam męża nieroba. [...] Włożyłam już w dom chyba z 15 tysięcy, całe moje oszczędności.  X 😂 

Piona Leżaczek. Nie mam czasu dziś dyskutować z tobą, ale pamiętaj, że nie samą marchewką z groszkiem człowiek żyje. 😏  Przytrułam się tym dziadostwem wczoraj. Za dużo i za szybko. 😕  Miłego dnia, piona. ✋

Gość Gość
Dnia 11.09.2019 o 17:33, Gość facet napisał:

Czytaj ze zrozumieniem. Kobieta nie ma ani pachnieć, ani kopać węgiel.

Zrozumcie białogłowy, kobieta ma gotować, sprzątać, być zadbana, rodzić dzieci i lubić seks. Zrozumcie ze tylko tyle dla faceta ma znaczenie!!!!!

Ojej, dla faceta ma znaczenie, kogo to obchodzi? Skoro dla facusia nie liczy się to co ma znaczenie dla kobiety. Masz jej dać dom, dzieci, miłość, i dbać o ten dom, te dzieci i o nią, jeśli tak będzie to i ona zadba o ciebie, jeśli nie liczysz się z jej potrzebami jak mąż autorki to na nic nie licz, proste. 

Autorko urosły Ci jaja bo twój mąż jest pipką, pytanie po co Ci on? Mam nadzieję, że dom jest tylko twój w darowiźnie. Postaw ultimatum,  on ma zacząć być odpowiedzialny, albo to nie ma sensu. 

Gość Gość

Kto ja zechce z dwójką dzieci teraz?

Gość Ona87
Dnia 11.09.2019 o 18:36, Gość facet napisał:

Tak, właśnie ta znaczy kobieca, bo do tego stworzyla was natura i takie kobiety natura premiuje w postaci zaintereowania samców alfa.

Babochłopy, feministki i inne pomyleńce są wbrew naturze. Zaradnosc, sila, odwaga to cechy MĘSKIE bo tego chce wlasnie natura.

I wlasnie przedstawiciele płci o takich cechach są premiowani przez nature w postaci obfitego rozrodu.

Odważnych i silnych kobiet natura nie chce, więc wyplewia z puli biologicznej w postaci zerowego/niskiego rozrodu.

Rozumiesz babo?

Natura ewoluuje i się zmienia.  Mentalnie siedzisz w epoce lodowej,  chociaż sam kupujesz oprawione  mięsko od baby z targu i mamut by Cię pierdem zabił.  Siedzisz w ciepelku jak księżniczka i piszesz bzdury. Masz 1 % dawnej męskości, a chcesz 100 % kobiecości, pojoles swą głupotę  dziadu? 

Gość Mamamuninka

Współczuję Ci. Mój mąż bardzo dużo pracuje zarabia dobrze nawet. Jeśli chodzi o pracę to jest pracowity. Ale jak jest w domu to czasem wyniesie śmieci, czasem coś ugotuje oraz jak coś się zepsuje w domu to naprawi, umyje mi auto i to tyle. Sprzątanie domu, prasowanie, pranie, opieka nad dzieckiem, załatwić sprawę w urzędzie to wszystko ja robię. No ale nie mam pretensji do niego bo ja nie pracuje zawodowo więc bym chyba była jakimś nierobem,gdy on pracował zawodowo i sprząta w domu gotowa opiekował się dzieckiem a ja bym już nic nie musiała robić tylko leżeć. No każdy ma podzielone role.

Gość Werka

Logika facetów: oni nie muszą być męscy, przyjmują domy od teściów i nawet nie potrafią gładzi położyć i to jest  ok, ale kobieta ma być kobieca i w tym swoim domu mieszkać w stanie praktycznie deweloperskim,a jak nie chce to jej wina 😂 Gdzie ten dom wybudowany przez męża o to za sadzone drzewo? Piczka nie facet. 

Gość Werka
Przed chwilą, Gość Werka napisał:

Logika facetów: oni nie muszą być męscy, przyjmują domy od teściów i nawet nie potrafią gładzi położyć i to jest  ok, ale kobieta ma być kobieca i w tym swoim domu mieszkać w stanie praktycznie deweloperskim,a jak nie chce to jej wina 😂 Gdzie ten dom wybudowany przez męża o to za sadzone drzewo? Piczka nie facet. 

i to zasadzone drzewo

Gość Onaaa3
Dnia 11.09.2019 o 18:13, Gość Gość napisał:

Kobieca logika

Chce męskiego męża który zrobi remont, zarobi kasę i ogarnie męskie rzeczy. 

Ale sama nie zamierzam być kobieca " bo to nie ta czasy"

Chcesz powiedziec ze jak ona teraz sie polozy i zacznie pachniec to jej mezus wezmie sie za remont? Wierzysz w to naiwniaczku? Daj to na pismie 🙂

Gość Ona3
Dnia 11.09.2019 o 18:36, Gość facet napisał:

Rozumiesz babo?

Ty glupolu:) faceci bawia sie w wojny a kobiety  opuszczone owdowiale bo chlopcy sie pozabijali musza byc silne by zrobic cos sensownego i przetrwać z dziecmi ale z ciebie dzieciak:) zaloze sie ze twoja twarzyczka jest blada