Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Tygrysku

Polecane posty

Gość Gość

....:*.....

Gość Gosc

Nie tęsknij za mną !

Gość brokentiger87

😍 gru

Gość Gość

Oho Mmm przyszła:)

Gość Gość

Nie jestes tygryskiem 😛

Gość Gość

Nieeeee  broken 😄

Gość Gosc

Broken to mmm?

Gość To była dobra decyzja

Tygrysku,  dziękuję 

Gość Gość

Dzień dobry tygrysku:*Miłego dnia 

Gość Gosc

Dzień Dobry .Miłego Dnia 

Gość Parassolka

Pamiętaj że zawsze możesz na mnie liczyć.Dzwoń albo napisz .Zdroweczka Ci życzę

Gość Gosc
17 minut temu, Gość Parassolka napisał:

Do męża bezwstydnico!!!

Gość Gość
15 minut temu, Gość Parassolka napisał:

Idio.tka latająca a nie pada dzis

Gość Parassolka
2 godziny temu, Gość Gosc napisał:

Do męża bezwstydnico!!!

o co ci chodzi ?Czemu bezwstydnica ?Człowiek jest znajomym rodziny i jest chory.Tylko tyle.Idwał się chamico nie znasz mnue@Jestem najbardziej porządną na tym forum o w ogole  ci chodzi ?mąź siedzi u kochanki ale też się o niego martwi bo go lubi a tak w ogóle to pomyliłam tematy.Nie życzę sobie wyzywania mnie od bezwstyfnic!Hamuj się!Ja nie zdradzam bo wierzę w Boga!a życzyć komuś zdrowia to dobry urzynek.Sądzisz po sobie szmaciuro.

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Parassolka napisał:

o co ci chodzi ?Czemu bezwstydnica ?Człowiek jest znajomym rodziny i jest chory.Tylko tyle.Idwał się chamico nie znasz mnue@Jestem najbardziej porządną na tym forum o w ogole  ci chodzi ?mąź siedzi u kochanki ale też się o niego martwi bo go lubi a tak w ogóle to pomyliłam tematy.Nie życzę sobie wyzywania mnie od bezwstyfnic!Hamuj się!Ja nie zdradzam bo wierzę w Boga!a życzyć komuś zdrowia to dobry urzynek.Sądzisz po sobie szmaciuro.

Japa sylwucho pipucho. Obleśna babo. Pójdziesz do piekła. 

Gość Parassolka
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Japa sylwucho pipucho. Obleśna babo. Pójdziesz do piekła. 

Hamuj się szmato.Ja nie mam za co do piekła JezusJezus nie kocha i wie ze jestem czysta jak łza.Jesteś obleśna fuj !!wiek kim jesteś poznaje to ordynarnie wulgarne oblesne slownictwo Fuj na wymioty zbiera!Ja miałam jednego i mam jedneho a Ty jesteś zwykła ...ą ten z Włoch to potwierdzi..I nie tylko on .Podsluchalam rozmowę Pana Mateusza który mówił ze jak by miał taka córkę szmatę jak Ty jesteś to by Cię z domu na zbity pysk wyrzucił.To świadczy tylko o Tobie

KAZDE DZIECKO Z INNYM MASZ SZMATO!.Więc do pięt mi mie dorastasz.Tak wierna ..porzadna i moralna jak ja jestem to Ty nigdy nie bedzuesz! Wpis był do chorego.Nie sa dz po sobie meliniaro.

Gość Parassolka

Pipe toTy masz!wypraszam sobie meliniaro wulgaryzmy w moim kierunku.

Gość Parassolka

To ze tobie się wszystko tylko z jednym kojarzy to Twoj problem.@mnie do  tego oblesna szmato nie mieszaj bo ja nie jestem ty!

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Parassolka napisał:

Hamuj się szmato.Ja nie mam za co do piekła JezusJezus nie kocha i wie ze jestem czysta jak łza.Jesteś obleśna fuj !!wiek kim jesteś poznaje to ordynarnie wulgarne oblesne slownictwo Fuj na wymioty zbiera!Ja miałam jednego i mam jedneho a Ty jesteś zwykła ...ą ten z Włoch to potwierdzi..I nie tylko on .Podsluchalam rozmowę Pana Mateusza który mówił ze jak by miał taka córkę szmatę jak Ty jesteś to by Cię z domu na zbity pysk wyrzucił.To świadczy tylko o Tobie

KAZDE DZIECKO Z INNYM MASZ SZMATO!.Więc do pięt mi mie dorastasz.Tak wierna ..porzadna i moralna jak ja jestem to Ty nigdy nie bedzuesz! Wpis był do chorego.Nie sa dz po sobie meliniaro.

O tak być to nie będzie! Bóg cie nie kocha i zginiesz w piekle z widłami w dupie ty schizofremiczko. Spotkamy się w sądzie! Mam romans z Szymonem i jestem z nim s ciąży. 

Gość Gosc
Dnia 11.09.2019 o 16:56, Gość Gość napisał:

....:*.....

Kaśka do męża a nie za żonatym gonić!

Gość Gosc
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

O tak być to nie będzie! Bóg cie nie kocha i zginiesz w piekle z widłami w dupie ty schizofremiczko. Spotkamy się w sądzie! Mam romans z Szymonem i jestem z nim s ciąży. 

To jest wpis dla policji .Zniesławienie z Art 212 K.k

Gość Katarzyna
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

To jest wpis dla policji .Zniesławienie z Art 212 K.k

Wyrzekasz się wnuka w mym łonie? Będziesz płacić mi alimenty. Jutro się z tym wpisem do prokuratury. Dość oszczerstw twoich bezboznico. 

Gość Parassolka
8 minut temu, Gość Gość napisał:

Po pierwsze jak masz shizofrenie to mów za siebie i mnie do tego mie mieszaj  a po drugie mój syn jest porządny i na takie ...y jak Ty to nawet by nie spojrzał.Właśnie drukuję tak jak polecił mi Pan śledczy a potem Prokuratura wyda pismo do moderacji o wydanie Twojego IP.Odpowiesz za zniesławienie mnie i syna.Tak porządnego dziecka jak on jest to Ty nigdy mieć nie będziesz..bo zły przykład dajesz.

Gość Parassolka
7 minut temu, Gość Katarzyna napisał:

Wyrzekasz się wnuka w mym łonie? Będziesz płacić mi alimenty. Jutro się z tym wpisem do prokuratury. Dość oszczerstw twoich bezboznico. 

Podawanie się za osoby trzecie też jest przestępstwem.Drukuje kolejny wpis..Tak jak mi polecono.Od mojego syna wara.syfie!!on ma takie jak Ty nawet nie spojrzy!Zaraz mu pokaże co tu szmato piszesz to dwa wnioski wpłyną.Serio idź do psychiatry.