Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joasia3838

wolny zwiazek

Polecane posty

Gość joasia3838

Witam grupowiczow .

Spotykam sie z chlopakiem 6 miesiecy ,randki wspolne wakacje weekendy wyjazdy itp.....Oboje nie mieszkamy w Polsce on jest Litwinen (35 lat bezdzietny po rowodzie )ja 39 lat po rozwodzie 17 letni syn mieszka z ojcem .Wszystko jest ok mowi ze lubi ze mu zalezy itp....ale jak wspomnialam o zwiazku co to jest miedzy nami to on twierdzi ze nie chce zwiazku chce byc wolny ,chce o swoim czasie decydowac .Szanuje to ja tez nie chce mieszkac razem ani zadnego slubu lubimy te same rzeczy i czasami mam wrazenie ze go to wszystko przeraza .....

Mam pytanie do meskiej czesci grupowiczow a i do Pan rowniez co ja mam zrobic ?lubie go zalezy mi na nim ale kompletnie go nie rozumiem ......doradzcie cos brnac w to dalej czy odpuscic ??????

Dał Ci do zrozumienia, że to relacja bez zobowiązań. Seks i tyle. Nie sądzę, aby planował z Tobą jakąś przyszłość. Zraził się na pewno po poprzednim związku i ewidentnie nie chce sie angażować. Oczywiście normalnym jest, że każdy potrzebuje też czasu dla siebie, ale gdyby się z Tobą liczył, to brałby pod uwagę Twoją opinię i widziałby Cię w swoich planach. Facet się bawi i tyle.

Gość ggp

Odpuść. 

On się z Tobą nie liczy.