Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem w tym, żę

Polecane posty

Gość gość

nazbyt szybko się na mię obrażasz 😉 natomiast, ma to swoje dobre strony i świadczy o tym, że masz uczucia, tak więc nie możesz być zimnym, bezwzględnym oprawcą, pozbawionym kompletnie wrażliwości 😄  a nawet jeśli tak to jak się to mówi: zobaczyć Paryż i umrzeć! Jeśli wiesz o czym ja mówię... 😉 😄 

P.s. naczytałam się Kevina Duttona 😛 "Mądrość psychopatów" swoją drogą polecam, dobranoc i buziaki :***

Gość Gosc

A tak mniej więcej to o co ci chodzi ? Tak w skrócie najprościej ujmując bez twoje edukacji na poziomie Hollywood ?

Gość Dariusz

Dla ciebie o moja smerfetko nie jestem psychopata iks de 💐nawet książkę przeczytam 

Gość gość

Intrygujesz mnie i pociągasz niezmiennie odkąd Cię poznałam. Wzbudzasz we mnie emocje. Czuję, że jesteś mi bliski, bardzo bliski...

Gość gość
6 minut temu, Gość Dariusz napisał:

Dla ciebie o moja smerfetko nie jestem psychopata iks de 💐nawet książkę przeczytam 

ja muszę wybierać milion kratek, a ty tutaj takie rzeczy wypisujesz...

btw, już dawno byś to zrobił...iks de 😉

Gość Gosc
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Intrygujesz mnie i pociągasz niezmiennie odkąd Cię poznałam. Wzbudzasz we mnie emocje. Czuję, że jesteś mi bliski, bardzo bliski...

Cały świat intryguję a nie jestem aktorem czy prezydentem lub premierem US czy ZSRR 

Gość gość
5 minut temu, Gość gość napisał:

lecz bliskość ta może być złudzeniem, pewnie kochały się w tobie miliony kobiet, tak potrafisz je zauroczyć... 

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość gość napisał:

lecz bliskość ta może być złudzeniem, pewnie kochały się w tobie miliony kobiet, tak potrafisz je zauroczyć... 

Nie potrzebuje milionów kobiet chociaż ta skala nie jest mi obca.

Potrzebuję 1. Jedynej. Kobiety prawdziwej.

Gość gość
11 minut temu, Gość Gosc napisał:

Cały świat intryguję a nie jestem aktorem czy prezydentem lub premierem US czy ZSRR 

Potrafisz czytać ludzi prawda? potrafisz wejść im do głów... jesteś szarmancki, charyzmatyczny, asertywny stoik, świdrujesz ludzi wzrokiem i przeszywasz ich na wskroś, w decydujących chwilach zachowujesz zimną krew. Takiego sobie Ciebie wyobrażam i zapewne przesadzam).No nie jak Dextera choć czasami... 😄

A książka głównie mówi o czymś innym niż mordowanie z zimną krwią, dlatego też jest bardzo ciekawa, a przy tym lekka, bo pisana z pewną dozą humoru. 🙂

Dobranoc

Gość Gosc
5 minut temu, Gość gość napisał:

Potrafisz czytać ludzi prawda? potrafisz wejść im do głów... jesteś szarmancki, charyzmatyczny, asertywny stoik, świdrujesz ludzi wzrokiem i przeszywasz ich na wskroś, w decydujących chwilach zachowujesz zimną krew. Takiego sobie Ciebie wyobrażam i zapewne przesadzam).No nie jak Dextera choć czasami... 😄

A książka głównie mówi o czymś innym niż mordowanie z zimną krwią, dlatego też jest bardzo ciekawa, a przy tym lekka, bo pisana z pewną dozą humoru. 🙂

Dobranoc

Potrafię wiele ale cóż z tego jak świat jest na mnie obojętny, bierny.

Mam wrażenie, że to jest tylko przedsmak przed czymś znacznie większym.