Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Okazało się że moja dziewczyna puściła się z całym osiedlem

Polecane posty

Gość gosc

Znamy się 2 miesiące, przedstawiłem ją nawet moim rodzicom. Dowiedziałem się od pewnej zaufanej osoby ze to największa du podajka na osiedlu, miało ją kilkudziesięciu. Co za wstyd czemu dziewczyny teraz to takie zera 

Gość gość

Znasz ja 2 miesiące i już przedstawiłeś ją swoim rodzicom, szybko...

Gość gośćx2

No tak ona zero bo dawała ale już że mężczyzni brali to nie ma problemu...  z resztą jak nie wiedziałeś o tym wcześniej to moze ta zaufana osoba nie jest taka zaufana? 

Gość gosc

Tak przedstawiłem, żałuję że tak szybko ale zakochałem się i nie chciałem czekać bo po co. Nie spodziewałem się że to taka wtopa. Zaufaną osobę znam całe życie, powiedziała mi tak późno bo myślała że bawię się nią jak inni, ja nie miałem pojęcia o jej przeszłości bo mieszkamy daleko od siebie.

Cały czas zastanawiam się jak można być takim smie ciem

Gość gośc x2
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

Tak przedstawiłem, żałuję że tak szybko ale zakochałem się i nie chciałem czekać bo po co. Nie spodziewałem się że to taka wtopa. Zaufaną osobę znam całe życie, powiedziała mi tak późno bo myślała że bawię się nią jak inni, ja nie miałem pojęcia o jej przeszłości bo mieszkamy daleko od siebie.

i kto tu jest smie/ciem ? Ona czy Ty który rzekomo ją kochasz a tak nazywasz... Siebie warci 😉 

Gość Ona kobieta
4 minuty temu, Gość gosc napisał:

Zapytaj kumpli co ją dymali jakie mają zdanie na temat takich kobiet.Dla mnie też śmieć wycieruch dla innych

Gość gosc
3 minuty temu, Gość gośc x2 napisał:

i kto tu jest smie/ciem ? Ona czy Ty który rzekomo ją kochasz a tak nazywasz... Siebie warci 😉 

Ciekawe jak będziesz nazywać swojego partnera jak cię zdradzi albo zostawi dla innej

Gość Butikowa

Ci co korzystali z jej usług to śmiecie do entej potęgi.

Gość gosc
4 minuty temu, Gość Ona kobieta napisał:

Zapytaj kumpli co ją dymali jakie mają zdanie na temat takich kobiet.Dla mnie też śmieć wycieruch dla innych

Nie interesuja mnie tamci nawet ich nie znam co to za jedni może jacys dresiarze narkomani. Mlode dziewczyny to zera kompletne, zawiodlem sie po co mi byly jakieś miłości haha w dzisiejszych czasach lepiej być samemu bo każda ma coś za uszami, niektóre aż do przesady, jedna kiedyś w internecie chwaliła się że miała pięćdziesięciu haha porażka

Gość gość x2
3 minuty temu, Gość gosc napisał:

Ciekawe jak będziesz nazywać swojego partnera jak cię zdradzi albo zostawi dla innej

ale czy ona to robiła będąc z Tobą w związku czy przed? 

Gość Gość

wystarczy wejśc na jakies portale erotyczne frekwencja i przebieg Pań poraża i potem jestem porównywana z takimi szm.a.ta.mi co każdy może zamoczyć, jakie są kobiety itp..a spałam z bardzo małą ilością facetów z uczucia.A po rozstaniu z kimś od 3 lat z nikim

Gość Gość
26 minut temu, Gość gosc napisał:

Znamy się 2 miesiące, przedstawiłem ją nawet moim rodzicom. Dowiedziałem się od pewnej zaufanej osoby ze to największa du podajka na osiedlu, miało ją kilkudziesięciu. Co za wstyd czemu dziewczyny teraz to takie zera 

Ja poznałam faceta co zabił i siedział za to 17 lat, czemu faceci teraz to takie zera?  Rozumiesz bezsens swojego pytania? 

Gość gosc
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

wystarczy wejśc na jakies portale erotyczne frekwencja i przebieg Pań poraża i potem jestem porównywana z takimi szm.a.ta.mi co każdy może zamoczyć, jakie są kobiety itp..a spałam z bardzo małą ilością facetów z uczucia.A po rozstaniu z kimś od 3 lat z nikim

A skąd wiesz jaki mają przebieg

Gość gosc
4 minuty temu, Gość gość x2 napisał:

ale czy ona to robiła będąc z Tobą w związku czy przed? 

No wielka różnica, jakby twój facet przed tobą był w bur delu to też byś gardziła

Gość gosc
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Ja poznałam faceta co zabił i siedział za to 17 lat, czemu faceci teraz to takie zera?  Rozumiesz bezsens swojego pytania? 

Mało kto zabija o czym świadczą statystyki za to teraz puszcza się z 90% dziewczyn, pozostałe 10 czyli te porządne już dawno zajęte

Gość PROSTE!!!!!!!!!!!
6 minut temu, Gość gosc napisał:

A skąd wiesz jaki mają przebieg

ktoś kto siedzi i ma konto na portalu erotycznym i swoje nagie fotki nie siedzi tam dla widzi mi sie tylko dla r.u.cha.nia,i każdy może korzystac wystarczy napisać

Gość kfkfhkfh

Widzę, że autor zazdrosny bo nie dorasta dziewczynie do pięt.

Gość gość
19 minut temu, Gość gosc napisał:

I co teraz z tą miłością , przeszło ci.Dziewczyny są tak durne ,że dają du..  na prawo i lewo a potem wszystko wychodzi na jaw. Myślcie dziewuchy bo macie opinie puszczalskich.

Gość dno
2 minuty temu, Gość kfkfhkfh napisał:

Widzę, że autor zazdrosny bo nie dorasta dziewczynie do pięt.

Nie dorastać wycieraczce do pięt BEZCENNE

Gość gość
12 minut temu, Gość gosc napisał:

No wielka różnica, jakby twój facet przed tobą był w bur delu to też byś gardziła

Racja.

Gość Gość
11 minut temu, Gość gosc napisał:

Mało kto zabija o czym świadczą statystyki za to teraz puszcza się z 90% dziewczyn, pozostałe 10 czyli te porządne już dawno zajęte

A z kim się puszczają? Ze sobą czy z chłopakami? Bo jak z chłopakami to czemu teraz puszcza się 90% chłopaków? Czyli czemu teraz puszcza się 90 % społeczeństwa?

Gość Gość

dawanie komu popadnie jest ok ale bur*del to już be. hipokrytki

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

A z kim się puszczają? Ze sobą czy z chłopakami? Bo jak z chłopakami to czemu teraz puszcza się 90% chłopaków? Czyli czemu teraz puszcza się 90 % społeczeństwa?

Wiesz 90% dziewczyn może się puszczać z 20% chłopaków 😉

Gość gość
27 minut temu, Gość Gość napisał:

Z bardzo małą ilością?Kolejna wywłłoka. Ja miałam jednego partnera i jest nim mój mąż.

Gość gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Takie zj.... pokolenie przez internet.Wy się nie zako...ecie mając po 8-10 partnerów albo i więcej. tylko się piep.... Żadnej moralności nie macie.

Gość gość

Proste s....a nie da pies nie weżnie

Gość gość
7 minut temu, Gość gość napisał:

Proste s....a nie da pies nie weżnie

hmm, a swoją matke też uważąsz za s..która daje, może tylko twojemu ojcu ale tez daje i też s...

Gość Gość
6 minut temu, Gość gość napisał:

Takie zj.... pokolenie przez internet.Wy się nie zako...ecie mając po 8-10 partnerów albo i więcej. tylko się piep.... Żadnej moralności nie macie.

A Ty masz moralność obrażając w tej chwili mnie? Mam 36 lat, rocznik 83, od 11 lat mężatka. Jakie wy? Trudno uwierzyć, że jesteś starszy od pokolenia o którym piszesz, bo słownictwo nie to. Masz pewnie 20+, bo jak 30 + to już nasze pokolenie jest patologią co widać po Twoim wpisie. 

Gość gość
5 minut temu, Gość gość napisał:

hmm, a swoją matke też uważąsz za s..która daje, może tylko twojemu ojcu ale tez daje i też s...

Tylko tak przytoczyłam i nie łap za słowa.

Gość Xenia
23 minuty temu, Gość gość napisał:

Z bardzo małą ilością?Kolejna wywłłoka. Ja miałam jednego partnera i jest nim mój mąż.

Chłop to pisał, boli ... jak cię "mąż" posuwa?