Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfsfsdf

Piękna dziewczyna, ale brzydki zapach z buzi.

Polecane posty

Gość dfsfsdf

Poznałem wspaniałą dziewczynę, wygląda jak aniołek, blondynka o złocistej skórze, z uroczą buzią, dużych oczach błękitnych., na prawdę piękna. Do tego mądra, wykształcona, zawsze elegancka. Ostatnio spotykamy się częściej, zaprosiła mnie do siebie i zauważyłem, że średnio co godzinę idzie do łazienki i za każdym razem czuję zapach mocnej mięty jakby myła zęby, albo płukała.

Olałem to, a nawet uznałem, że pewnie będzie sie całować 😄 i tak się stało, mimo mięty czułem i tak zapach zgnilizny i wymiocin pomieszany właśnie z miętą. Jakoś to wytrzymywałem i udałem ,że jest fajnie. Doszło do tego, że zaczęła mnie załować po szyi, torsie, itd. ale do seksu nie doszło. Natomiast tam gdzie mnie całowała pozostawiłą zapach wymiocin, taki kwaśny brzydki zapach.

Bardzo się zraziłem, ale dałem nam szansę, pomyślałęm, może jednorazowo miała problemy jakies gastryczne. Ale to, że płukałą cały czas usta już świadczyło, że jest świadoma swego problemu.

Kolejne randki były w neutralnym miejscu, gdzie nie miałą dostępu do płynu do płukania ust i niesety z bliska czułęm odór, smród jakiegoś przetrawionego żarcia plus soki trawienne bleee, przy pewnym pocałunku myślałęm, że zwymiotuję, na prawdę...

Teraz sobie myślę, fajna dziewczyna, zauroczony byłem w niej, a teraz chyba to zakończę.

Myślę, że ona sama sobie na to zapracowała, opowiadała mi że w liceum i na studiach dużo imprezowała, była królową imprez, dużo paliła, piła energetyki plus inne używki i nie dbała w ogóle o to co je, bo zawsze była taka piękna. Teraz bardza dba o dietę, ale to nie pomaga.

Gość Gość

Muchozol w paszczu. 

Gość WarszawskiAdonis

Nie wiem o co chodzi, ale jest jakaś plaga u młodych kobiet ze smrodem z japy. Najgorsze, że one nie są tego świadome. Oczywiście facetom też capi, ale z nimi się nie całuje 🙂 Kiedyś chodziłem na kurs tańca i tańczyłem z piękną, dziewczyną na oko 20 lat, białe, równe ząbki, piękna i seksowna, a smród z ust ciężki, taki nawet nie wiem z czym to porównać trochę jak z kibla, trochę jak jakieś mięso, trochę taki kwaśny. FUJ 😄

Gość brutuss

Hahaha, kiedys poznalem takiego szlaufa na imprezie, fajna dupka, zgrabna, pachnąca poza buzią. Zrobila mi loda i śliniła go bardzo podczas zabawy, tylko ,że ja czułem smród jej śliny. może w polsce kobiety coś żrą ,że im tak jedzie? albo za dużo piją energetyków, e-papierosy itp?

Gość Gość

Haha oblesne kùrwiarze z was bleh. Później taki z parchem na chùju szuka normalnej kobiety.

Gość MonaLisaa

A facetom jak jedzie? Czasem wstrzymuję oddech jak mąż chce mnie całować.

Gość 🤮🤮🤮
19 minut temu, Gość Gość napisał:

Muchozol w paszczu. 

Testowałaś?

Gość Gość
7 minut temu, Gość Gość napisał:

Haha oblesne kùrwiarze z was bleh. Później taki z parchem na chùju szuka normalnej kobiety.

Miejmy nadzieję że ty takiego nie szukasz koprofilko. 

Gość gość
4 minuty temu, Gość MonaLisaa napisał:

Ale jak to? To twój mąż to może mu powiedz o tym? 

Gość gosc
8 minut temu, Gość Gość napisał:

Post Wieczornej psycholki

Gość Gość

Może ma bulimię. Zauważyłeś czy ma tzw. "chomicze policzki"?

Gość Wariaty
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Może ma bulimię. Zauważyłeś czy ma tzw. "chomicze policzki"?

Noo ma, jedzenie w nich trzyma 

Nie wiem mam nadzieję, że takiego oddechu nie mam, ale pamiętam jak kiedyś wracałam pociągiem i siedziała obok mnie młoda azjatka i kurcze właśnie czuć było z jej ust taka nieprzyjemna zgniliznę... Tylko raz spotkałam się z taką sytuacja... wtedy przez chwilę się zastanawiałam czy to nie ode mnie tak czuć : ) 

Gość gość
18 minut temu, Gość MonaLisaa napisał:

To żony się całuje ? Myślałem że całowanie to tylko w gimnazjum.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Wariaty napisał:

Noo ma, jedzenie w nich trzyma 

Najpierw poczytaj, a później się śmiej

Gość Gość
15 minut temu, Gość gosc napisał:

Post Wieczornej psycholki

Soł łat? 

Gość Pantosziro
4 minuty temu, marawstala napisał:

Nie wiem mam nadzieję, że takiego oddechu nie mam, ale pamiętam jak kiedyś wracałam pociągiem i siedziała obok mnie młoda azjatka i kurcze właśnie czuć było z jej ust taka nieprzyjemna zgniliznę... Tylko raz spotkałam się z taką sytuacja... wtedy przez chwilę się zastanawiałam czy to nie ode mnie tak czuć : ) 

Diano kiedy bendziemy razem?

Gość Sam rozumiesz
Przed chwilą, Gość Pantosziro napisał:

Diano kiedy bendziemy razem?

Nigdy. Śmierdzi mi z paszczy i na dole też zapach nieprzyjemny. 

Gość Gosc
36 minut temu, Gość brutuss napisał:

Hahaha, kiedys poznalem takiego szlaufa na imprezie, fajna dupka, zgrabna, pachnąca poza buzią. Zrobila mi loda i śliniła go bardzo podczas zabawy, tylko ,że ja czułem smród jej śliny. może w polsce kobiety coś żrą ,że im tak jedzie? albo za dużo piją energetyków, e-papierosy itp?

No właśnie z tego powodu ze robiła loda i to niejednemu !

Gość Robi

Pierwsza dziewczyna, z którą się całowałem była bardzo ładna. Jedynym mankamentem było to, że ona miała nieświeży oddech. To była jednak dla mnie tak piękna, wyjątkowa i tak długo oczekiwana chwila, że na ten nieświeży oddech nie zwracałem uwagi. W normalnej sytuacji poprosiłbym aby odświeżyła oddech poprzez umycie zębów, ale kto o czymś takim myśli w sutuacji gdy po raz pierwszy w życiu siedzi mu na kolanach piękna dziewczyna, która chce się całować. Cały się trząsłem z emocji. Ten nieświeży oddech spowodowany był problemem z zębami. To charakterystyczny zapach, który każdy zna, ale na szczęście nie przekraczał pewnej normy poniżej której nie byłbym w stanie jego znieść. Ona powinna udać się do dentysty. Nie był to kwaśny zapach, o którym wspominał autor i nie był to bardzo przykry i intensywny zapach gdyż w takim przypadku na pewno bym zwymiotował i jej uroda dużo by tu nie pomogła. 

Gość LGBTTTT
1 minutę temu, Gość Robi napisał:

Pierwsza dziewczyna, z którą się całowałem była bardzo ładna. Jedynym mankamentem było to, że ona miała nieświeży oddech. To była jednak dla mnie tak piękna, wyjątkowa i tak długo oczekiwana chwila, że na ten nieświeży oddech nie zwracałem uwagi. W normalnej sytuacji poprosiłbym aby odświeżyła oddech poprzez umycie zębów, ale kto o czymś takim myśli w sutuacji gdy po raz pierwszy w życiu siedzi mu na kolanach piękna dziewczyna, która chce się całować. Cały się trząsłem z emocji. Ten nieświeży oddech spowodowany był problemem z zębami. To charakterystyczny zapach, który każdy zna, ale na szczęście nie przekraczał pewnej normy poniżej której nie byłbym w stanie jego znieść. Ona powinna udać się do dentysty. Nie był to kwaśny zapach, o którym wspominał autor i nie był to bardzo przykry i intensywny zapach gdyż w takim przypadku na pewno bym zwymiotował i jej uroda dużo by tu nie pomogła. 

W Polsce dużo kobiet ma problem z higieną zębów i mężczyźni w tym kraju nie zwracają już na to uwagi, bo nie ma sensu. Gorzej, że coraz częściej śmierdzi odchodami i zgnilizną, na to Polacy zaczęli zwracać uwagę u Polek i to jest problem tylko się o tym nie mwi, bo nie wypada, szczególnie w kierunku kobiet.

Gość vene

od kamienia nazębnego może tak śmierdzieć.

Gość Dyiov

Po pierwsze do gastrologa.Dziewczyna ma raczej problemy z żołądkiem i tabsy jej to wyleczą po drugie do dentysty zęby sprawdzić  ewentualnie  wyleczyć.

Gość Fujkpcvj

Ja mam taki problem po dlugim noszeniu aparatu. Dostalam problemu z dziaslami. Balam sie przez to calowac i juz nawet nie bylam chetna ale chlopak mocno tego chce. Mam nadzieje ze za kilka dni zdejme aparat i te wszystkie lancuszki i pierscienie i to minie. Bede mogla juz lepiej dbac o higienie i stan zapalny minie. 

Gość hehehe

calowanie to ogolnie nic przyjemnego, cholernie dziwne to jest (a tym bardziej z kims komu je/bie  zryja :D) a te przyglupy jak sie podniecaja tym, tak samo seks, nic specjalnego ale wielka podnieta, nawet zgwalcic potrafia. bycie jednym z tego smaego gatunku jak takie gowna jak wy jest nie do zniesienia. na szczescie kiedys sie ta meczarnia skonczy