Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

czy skoro on nigdy do niej nie pisze pierwszy, ale tylko jej odpisuje to nie mam się czym martwić?

Polecane posty

Gość gosc

Mąż jest dość znany w pewnych kręgach, niby niszowo ale jednak muzyk, jakaś do niego napisała i on jej juz tak odpisuje ponad miesiąć, żartują, cudują. jest sie czego bać?

Gość Gosc

Zależy od tego jaki jest twój mąż..  Czy można mu ufać..  

Gość Gość

Po co on z nią pisze?

Gość Gość

Nie wiem po co z nią pisze. Pocieszam się ze z litości skoro nigdy nie napisał do niej pierwszy. Ale z drugiej strony czasem wchodzi w dluzsza rozmowę, opowiada jej jakieś historyjki. 

Gość gość

moze zwyczajne kolezenstwo. dlaczego sa takie zazdrosne kobiety na tym swiecie?????????

Gość gość

To już jak mąż z kimś pisze albo rozmawia to już trzeba się martwić? Jak czytam to forum to dochodzę do wniosku, że wszystkie kobiety to  histeryczki, a mąż powinien siedzieć w domu, z nikim nie gadać, na nikogo nie patrzyć bo od razu zdradę przeczuwacie. Ogarnijcie się. A skoro im nie ufacie to po co się z nimi wiązałyście?

Gość gość
28 minut temu, Gość gość napisał:

To już jak mąż z kimś pisze albo rozmawia to już trzeba się martwić? Jak czytam to forum to dochodzę do wniosku, że wszystkie kobiety to  histeryczki, a mąż powinien siedzieć w domu, z nikim nie gadać, na nikogo nie patrzyć bo od razu zdradę przeczuwacie. Ogarnijcie się. A skoro im nie ufacie to po co się z nimi wiązałyście?

Uwierz mi są też typowo męskie fora gdzie faceci nie tylko zachowują się jak histerycy ale wręcz wulgarne niż agresją piszą o kobietach bo np kolega podwiozl jego dziewczynę do domu albo ona w ogóle ma KOLEGĘ. Tu są rozmowy i obawy, a tam gdzie odpadają się mężczyźni to jest jedna wielka wulgarna dżungla. Zajrzyj sobie na wykop albo na braci samców albo też na kafe na tyle i męskie wątki. 

Gość gość
Dnia 13.09.2019 o 10:20, Gość gość napisał:

Uwierz mi są też typowo męskie fora gdzie faceci nie tylko zachowują się jak histerycy ale wręcz wulgarne niż agresją piszą o kobietach bo np kolega podwiozl jego dziewczynę do domu albo ona w ogóle ma KOLEGĘ. Tu są rozmowy i obawy, a tam gdzie odpadają się mężczyźni to jest jedna wielka wulgarna dżungla. Zajrzyj sobie na wykop albo na braci samców albo też na kafe na tyle i męskie wątki. 

No to współczuję kobietom, które się z takimi ...ami zadają 😕

Gość Gość

A po co ci drugi taki temat? Czyżby jednak ta historyjka to prowokacja? 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

A po co ci drugi taki temat? Czyżby jednak ta historyjka to prowokacja? 

Ten temat nie jest mój. Tamten jest na faktach. Widziałam Facebook męża i wiem co czytalam

Gość Gość
3 godziny temu, Gość Gość napisał:

Ten temat nie jest mój. Tamten jest na faktach. Widziałam Facebook męża i wiem co czytalam

To taki zabieg okoliczności tak? Ha ha.