Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goscc

czy mozna to uznac za podryw?

Polecane posty

Gość goscc

Moze robi sobie jaja ?

Robi sie czerwony gdy mnie widzi , a gdy na niego spojrzę to już jest całkiem bordowy, peszy sie troche mojego wzroku ... i tak było od początku
Kilka razy zapraszał mnie to do kina, to na pizze ale odmawiałam i przestał-po tym jakby stał sie chłodniejszy, mniej rozmowny, już się nie częstuje moimi drobiazgami jak do niedawna, gdy coś mówię to mówi: tak wiem już to mówiłaś, powtarzasz sie... tak czuje jakby mnie nie lubil

Puszcza oczko czasem, żartuje sobie, głównie podłapuje różne teksty i odpowiada dwuznacznie, albo sie niby smieje ze do niego powinnam pisac slodkie smsy na dobranoc a nie do chlopaka itd... to tak zalotnie brzmi i caly czas tak jest, mowi, ze szukal mnie w internecie, jest taki nieformalny choc laczy nas praca

mówił, że jestem w jego typie, że jestem ładna
ale...nie zauważyłam by mial problem ze skupieniem na przykład, albo przyglądał mi się - a często tak chłopacy robili gdy im się podobałam stąd wątpliwości i pytanie do was

Gość goscc

zauwazylam tylko , ze czasem patrzy na moje nogi

Gość Hahaha
5 minut temu, Gość goscc napisał:

zauwazylam tylko , ze czasem patrzy na moje nogi

Może masz celulitis? 

Gość Hihihi
1 minutę temu, Gość Hahaha napisał:

Może masz celulitis? 

Cellulit baranie

Gość Gość

Ale autorko o co ci w ogóle chodzi? Zapraszał cię, więc dawał ci do zrozumienia, że mu się podobasz, czemu zgrywasz głupią? A jak mu dałaś kosza to się zdystansował. 

Gość Gość

Chyba podrywa. 

Gość goscc

Nosze dlugie spodnie i nie mam celulitu 

Gość goscc
7 minut temu, Gość Gość napisał:

Ale autorko o co ci w ogóle chodzi? Zapraszał cię, więc dawał ci do zrozumienia, że mu się podobasz, czemu zgrywasz głupią? A jak mu dałaś kosza to się zdystansował. 

w sumie to kazdego mozna zaprosic... mam watpliwosci bo zaden sie tak do mnie nie zachowywal...z tych ktorzy byli mna zainteresowani

Gość Erty

Powiedz mu jasno autorko że go nie chcesz, nie rób chłopakowi wody z mózg. To jakby friendzone, przestań go męczyć, jeżeli dalej jest dla ciebie miły i nawiązuje kontakt to powiedz mu wprost że niebedziecie razem. 

Takie kobiety jak ty autorko, które dają facetom błędne sygnały to najgorszy typ człowieka. 

Gość Kuiopl

Gość nie patrzy na ciebie bo jest kulturalny i nie chce żebyś sobie coś złego o nim pomyślała, pewnie lubi cię dalej po tych koszach jak jakiś frajer. 

Gość goscc
16 minut temu, Gość Erty napisał:

Powiedz mu jasno autorko że go nie chcesz, nie rób chłopakowi wody z mózg. To jakby friendzone, przestań go męczyć, jeżeli dalej jest dla ciebie miły i nawiązuje kontakt to powiedz mu wprost że niebedziecie razem. 

Takie kobiety jak ty autorko, które dają facetom błędne sygnały to najgorszy typ człowieka. 

Nie męczę, odmówiłam spotkań, rozmawiam zdawkowo - chyba można sie domyslic, jesli nie jest sie tepym

Gość goscc
18 minut temu, Gość Kuiopl napisał:

Gość nie patrzy na ciebie bo jest kulturalny i nie chce żebyś sobie coś złego o nim pomyślała, pewnie lubi cię dalej po tych koszach jak jakiś frajer. 

Kultura idzie do kosza jak sa emocje... wiem jak inni mi sie przygladali i moje kolezanki mialy to samo, bo nie da sie nie atrzec na kogos kto nam sie mocno podoba

Gość goscc

Tak samo jak skupienie sie...nie da sie skupic gdy obiekt jest w poblizu

mowa o szczerym zakochaniu,  zauroczeniu, a nie takim rozsądnym

Gość goscc

i co teraz macie do powiedzenia?

Gość Gość

Po co w ogóle ten temat?

Gość goscc

no pomysl 🙂

Gość Gość

Z dupy ten temat.

Gość Goscc

Lepszy od 99 procent tematów na forum

Gość Gość
2 godziny temu, Gość goscc napisał:

Moze robi sobie jaja ?

Robi sie czerwony gdy mnie widzi , a gdy na niego spojrzę to już jest całkiem bordowy, peszy sie troche mojego wzroku ... i tak było od początku
Kilka razy zapraszał mnie to do kina, to na pizze ale odmawiałam i przestał-po tym jakby stał sie chłodniejszy, mniej rozmowny, już się nie częstuje moimi drobiazgami jak do niedawna, gdy coś mówię to mówi: tak wiem już to mówiłaś, powtarzasz sie... tak czuje jakby mnie nie lubil

Puszcza oczko czasem, żartuje sobie, głównie podłapuje różne teksty i odpowiada dwuznacznie, albo sie niby smieje ze do niego powinnam pisac slodkie smsy na dobranoc a nie do chlopaka itd... to tak zalotnie brzmi i caly czas tak jest, mowi, ze szukal mnie w internecie, jest taki nieformalny choc laczy nas praca

mówił, że jestem w jego typie, że jestem ładna
ale...nie zauważyłam by mial problem ze skupieniem na przykład, albo przyglądał mi się - a często tak chłopacy robili gdy im się podobałam stąd wątpliwości i pytanie do was

Chce ci wsadzić bydlaka do buzi, zagadka rozwiązana.

Nie musisz dziękować, można się rozejść.

Gość Jarek

Autorko. Dał ci do zrozumienia, że się tobą interesował. Ty odpowiedziałaś brakiem zainteresowania, więc się chłop wycofał na z góry upatrzone pozycje. Ja też tak bym zrobił. Nie startowałbym ponownie do dziewczyny, która dała mi kosza. 

Gość Jarek

Autorko. Dał ci do zrozumienia, że się tobą interesował. Ty odpowiedziałaś brakiem zainteresowania, więc się chłop wycofał na z góry upatrzone pozycje. Ja też tak bym zrobił. Nie startowałbym ponownie do dziewczyny, która dała mi kosza.