Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cycu xddd

MYSZEK MAM DLA CIEBIE CIEKAWĄ STRONĘ Z WSZYSTKIMI KOMIKSAMI O BATMANIE JAKIE BYŁY U NAS WYDAWANE W LATACH 1991-1997 WSZYSTKIE NUMERY DO POBRANIA SĄ W PDF .NIELADA GRATKA DLA FANÓW .MYSZEK PODAJE NAMIARY NA TE ATRAKCJE ;0

Polecane posty

Gość Cycu xddd

docer.pl tam są wszystkie komiksy o batmanie jakie były wydane w latach 91-97 numery 82 plus też są dwa numery z połączeniem komiksu o supermenie .No ja czytałem jeden numer ten o Jokerze zabójczy żart to jest drugi numer tej serii bo pierwszy to filmowa ekranizacja filmu batman z roku 1989 .Co dalej przejrzałem wczoraj przez około 5 godzin wszystkie numery to mogę powiedzieć że tylko w 6 gdzieś zeszytach serii pojawia się postać jokera na pewno w drugim numerze jest no i potem w piątym czy szósty zeszyt jest powrót .Było też o nim jak Bane wypuścił wszystkich przestępców z arkham to na pewno był joker i scarecrow razem działali w porozumieniu .No i na pewno był brzuchomówca i ta lalka gangster scareface to były tam trzy komiksy o nich no i też były dwie części komiksu o black mask to na pewno była jedna tylko historia poświęcona temu przestępcy .Na pewno była też jedna historia na początku samym o człowieku pingwinie też tylko jeden zeszyt z serii jest o nim .Co dalej to jest postać też jakiegoś szaleńca który uważał siebie za zeusa to też jeden numer z serii jest o nim .Też jest numer gdzie był szalony kapelusznik to był jeden numer też to było wtedy jak bane wypuścił przestępców na wolność z arkham .Co dalej powiem to był też komiks z riddlerem panem zagadką były chyba ze dwa takie gdzie występowała ta postać .Jeden był na początku serii a potem jak bane wrobił chyba zagadkę w jakieś ciemne sprawy no to też była z nim akcja .Na pewno w serii pojawia się postać też jakiegoś anarchisty jakiś gościu w masce coś podobny do tego z filmu v jak vendetta to też jest chyba z nim jakieś trzy numery serii .Jest też postać jakiegoś złoczyńcy co miał na boku wytatuowanego węża też pojawia się w komiksie i będą z nim walczyć chyba nawet robin będzie miał z nim pojedynek .No i na pewno jest catwomen w jakimś numerze się pojawia po raz 1 z roku 92 i potem wiem że jak był nowy batman jean paul to na pewno z nią walczył przez gdzieś trzy numery i ona go wykiwała na koniec 😉 .No i na pewno był też zsacz ten taki psychopata co ludzi jak mordował to na ciele sobie zaznaczał osoby które zabijał .No to były z nim góra trzy  komiksy dwa były że jak batmana zamknęli w arkham że jest szalony i na pewno jeden z tym zsaczem był komiks jak był uwolniony przez banea no to też z nim walczyli .Co dalej to jeszcze ze złoczyńców był na pewno Killer croc taki jakiś do zmutowanego jaszczura podobny na pewno była historia jak walczył z bane i coś tam przewinął się przez to robin .Była też historia o jakimś szczurołapie też taki komiks z jeden no i jakiś taki podobny do quasimoda z dzwonnika z noterdame był też taki jakiś że batman go wziął do siebie w opiekę bo on nie był zły ten garbaty tylko niewinny no i potem w jaskini ich mieszkał gdzie batman miał kryjówkę .No i bane z nim to jest z 15 góra numerów najpierw jak pokonał batmana i go zniszczył że mu złamał kręgosłup i potem nowy batman jean paul go pokonał i dokopał to był niezły pojedynek .No ale na pewno przejawiał się bane przez kilka numerów jak wypuścił przestępców z więzienia arkham to na pewno ciągle były z nim motywy jak obserwował z ukrycia poczynania batmana .No i co potem to na pewno były dwa spotkania jeana paula drugiego batmana z beanem bo najpierw go dopadł w jego kryjówce i potem to już ten ostateczny pojedynek był .No i z brucem waynem tym prawdziwym nietoperkiem była akcja jak on miał coś ze zdrowiem i podupadł i był jakiś schorowany i dlatego bane mu dokopał i zrobił z niego przez moment kalekę .No i co potem było to tak jak nadmieniłem był jeszcze takie faierflay czy jakoś tak gościu co bawił się w piromana i wszystko spalał swoim miotaczem płomieni to z nim były dwa numery .No i był też jakiś numer z tego co oglądałem o jakimś komorniku czy jakoś tak facet wydłużony był miał jakąś maskę na oczach i taki długi nos no ale to z nim ten nowy batman walczył przez dwa numery .Co dalej to jeszcze na pewno było coś też o takim gościu co miał pseudonim i.d.i.o.t.a. taki szaleniec jakiś co robił jakieś halucynacje czy jakieś psychopatyczne wizje nierealne obrazy no i też były z nim dwa numery .Co jeszcze było w tych komiksach no więc na pewno pierwszy robin zginął i był ranny ciężko po jakimś tam incydencie z jakimiś gangsterami jakaś grupa przestępcza ale nie wiem już kim oni byli jak dojdę do tego numeru to się dowiem 😉 Co dalej to jeszcze co przeglądałem te komiksy to był jakiś gościu co był gargulcem coś jak golem jakiś stworek mnie to przypominał tego z filmu o gremlinach xd no że to był człowiek a potem wyszedł z niego ten stwór jakiś taki uszaty maszkaron 😉 co jeszcze pamiętam co przeglądałem że na pewno też będzie historia jak batman też pierwszy chciał odzyskać jakąś murzynkę z rąk jakiegoś szaleńca co ją porwał i przetrzymywał w swojej kryjówce to będzie wtedy co batman był sparaliżowany po ataku baena no i będzie tam przez 5 numerów szukał tej murzynki i tej grupy przestępczej z tym psychopatą co ją porwał .No i co jeszcze to na pewno była też akcja jakaś że był komiks że był jakiś aborygen coś takiego to było na samym początku serii jeden numer .Nie wiem czemu przykładowo nie było numeru żadnego z człowiekiem dwie twarze no bo był jakiś numer z panem zagadką były numery z jokerem było że przewinęła się postać szalonego kapelusznika i pingwina no i black mask albo brzuchomówca i scareface a nie ma numeru z twoface no naprawdę skandal xd chociaż na pewno były z nim jakieś dymki że pojawił się we wspomnieniach robina czy coś takiego ;/ no ale cóż na pewno nie był to jedyny przestępca którego nie pokazano z nim żadnego numeru serii ;/ ale był bane temu to poświęcono chyba najwięcej numerów serii i był postacią kultową bo pogromca brucea waynea 😉

Gość Cycu xddd

docer.pl tam jeszcze raz powtarzam znajdziecie wszystkie komiksy o batmanie 🙂 no jest też thorgal jest kapitan kloss i kapitan żbik nawet xd  ja już mam pobrane wszystkie batmany i klossy xd