Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Przyjemny

Chciałbym, byś była otwarta-BĄDŹMY TYLKO SOBĄ, BEZ PRUDERII!

Polecane posty

Z pewnością jestem bardzo otwarty,przyjemny,uprzejmy,komunikatywny. Wesoły kręcony blondyn z pełnym upierzeniem głowy i nie tylko.Cenię oddanie,przywiązanie,ciepło,dotyk,sentyment do danej osoby.Wiek nie ma dla mnie znaczenia,podobnie jak pragnienia,których nie spełniłaś,a którymi ewentualnie chciałabyś podzielić się ze mną.Na pewno nie spotkasz się ze słowem krytyki z mojej strony,ponieważ wiem,jak różni są ludzie,ich fantazje i niespełnione chuci.Podzel się ze mną,zrealizuj,PO PROSTU OTWÓRZ przed kimś,komu możesz w pełni zaufać.Nie spotkałaś na swojej drodze kogoś takiego?Nie potrafiłaś zaufać i wyrazić w pełni swojego ego?Wiem,że to bardzo trudne,zdaję sobie z tego sprawę.Ale jeżeli nie spełnisz swoich pragnień,nadal będziesz tkwić w pruderii,ograniczeniach,wstydzie itp.Mówią,że duch krąży nad materią,tylko czy "duch"ma potrzeby?TY je masz więc po prostu zrealizuj je ze mną czy to realnie FIZYCZNIE,czy też korespondencyjnie,na odległość.Po prostu przekonaj się sama,że są osoby,przed którymi możesz otworzyć się bez ograniczeń,którzy POTRAFIĄ Ciebie zrozumieć i akceptować.Zaprzyjaźnię się tylko z naprawdę bezpruderyjną osobą,przeczytaj raz jeszcze-BEZPRUDERYJNĄ.otwartą na eksperymenty według Twojej wyobraźni i pragnień.Spełnisz je ze mną,być może z nikim innym,kto uzna je za  zbyt daleko posunięte perwersje.Nasze marzenia są jak powietrze,bez którego nie da się oddychać i żyć.Ja mam potrzebę ŻYCIA!Chciałbym podzielić się tym odczuciem z kimś,kto  sądzi ,myśli i odczuwa podobnie.