Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sylwia

Cudownie

Polecane posty

Gość Starociotka
4 minuty temu, marawstala napisał:

Kiedyś na tygodniu puścili to... też spore zaskoczenie 

LUBISZ MIEC SPERME NA CYCACH?

1 minutę temu, Gość Starociotka napisał:

LUBISZ MIEC SPERME NA CYCACH?

Coś jeszcze? 

Gość Starociotka
9 minut temu, marawstala napisał:

Coś jeszcze? 

A NA PLECACH LUBISZ?

Gość Gość
2 godziny temu, marawstala napisał:

Coś jeszcze? 

Cwel  leci na ciebie 😉

Gość Sylwia
6 godzin temu, Gość gosc napisał:

PRAWDA.Każdy temat jest do niej..w moje imienne też się wpisywała jakoby to do niej.Trzeba tylko współczuć.Nawet mi jej żal.

To jest mój temat !Nie życzę sobie 

JAK ZWYKLE ZROBILISCIE BYDŁO  z mojego tematu ALE CZEGO INNEGO SIE PO WAS SPODZIEWAĆ.chore

!

Gość Sylwia
6 godzin temu, Gość gość napisał:

Przecież o tej kobiecie można zrobić doktorat z psychiatrii na temat tego jak internet wpływa na osoby z manią prześladowczą w przebiegu schizofrenii. Ona jest przekonana, że w każdym temacie wszyscy piszą o niej. Kiedyś też wypowiedziałam się w jakimś topicu, a ona była przekonana, że jestem jej znajomą, obrażam ją personalnie (nie wiedząc nawet o jej istnieniu) i zaczęła mnie wyzywać. Ogromne współczucia dla jej rodziny i dla policji, która musi wysłuchiwać jej urojeń. Straszna choroba, nie ma się z czego śmiać, ale rodzina dla jej dobra powinna jej odciąć internet i przede wszystkim znaleźć porządnego specjalistę. 

Odpowiesz za to nie daruję!

Gość Sylwia
6 godzin temu, Gość Wredna napisał:

O widzę, że masz problem z interpretacją mojej wypowiedzi. Sorry nie będę tłumaczyć ponieważ zdania nie były złożone, że nawet dziecko zrozumiałby treść . 

Idz swoje flustracje i jad wylewać gdzieś indziej.Ja nie pozwolę obrażać a tym bardziej pomawiać  ani mnie ani moich dzieci.To mój temat do którego Cię nie zapraszałam.Za obraze i oszczerstwa odpowiesz.To jest nękanie.

Gość Wredna
5 minut temu, Gość Sylwia napisał:

Idz swoje flustracje i jad wylewać gdzieś indziej.Ja nie pozwolę obrażać a tym bardziej pomawiać  ani mnie ani moich dzieci.To mój temat do którego Cię nie zapraszałam.Za obraze i oszczerstwa odpowiesz.To jest nękanie.

Jesteś urocza i taka niepowtarzalna jedyna w swoim rodzaju😊. Nigdy nie obrażam dzieci to perełki o które trzeba dbać i kochać. Miłego wieczoru 

Nie boję się ciebie 🙂