Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ktoś coś

Zauroczenie, miłość od pierwszego wejrzenia

Polecane posty

Gość Ktoś coś

Czy wierzycie w to ? Czy ktoś jakieś doświadczenia ma ? Ciekawe jak płeć ma większe skłonności ? Czytałam dzisiaj jakiś artykuł i ponoć badania pokazują , ze mężczyźn częściej to spotyka , nooo ale nie wiem ? Chyba nie

Gość Gosc

Doświadczyłem dwa razy. Teraz drugi raz przechodze.

Gość gosc

no pewnie, ze sie zdarza

zdarzylo sie raz i to tak, że huhh

tylko przy czyms takim to trzeba miec swoje zycie, praca, jakies hobby

a razie niewypalu odejsc bez zalu nie niszczac drugiej osobie zycia

Gość Malutka
7 minut temu, Gość Gosc napisał:

8 minut temu, Gość Gosc napisał:

Możesz  coś więcej zdradzić ? W jakim wieku Cię to spotkało ? Może to tylko przywilej nastolatków ?

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość Malutka napisał:

Najpierw miałem 20 (ona byla dużo starsza i chyba miala podobnie) 

Teraz w wieku 26 i tez wygląda na to że odwzajemnione

Gość Malutka

Nie ma zbyt wielu odpowiedzi ale widać z tych co są , ze to raczej mężczyźni maja skłonności do zakochania się od pierwszego wejrzenia . Jestem kobieta i zako...e się dopiero jak poznam faceta bliżej. Większe znaczenia ma słabnie jakim jest człowiekiem jak traktuje innych niż jak wyglada. Oczywiście wygląd tez ma znaczenie ale tacy wymuskani Panowie mnie odpychają a tacy normalni przyciągają 

Gość Gosc

Przeszlam dwa razy i to z wzajemnoscia. Nie wiem kiedy jego trafilo dokladnie (bo to jest jak piorun), ale w ciagu pierwszych dwoch dni juz cos sie zadzialo miedzy nami i nie byla to randka tylko w pracy, szkolilam go.

Gość Ona7.

Istnieje a najpiękniejsza jest ta odwzajemniona. Jeśli jest inaczej to trzeba zapomnieć tę drugą osobę co niekiedy wiąże się z dużym bólem metafizycznym. .A najgorsze to zauroczenie (nawet jak tego nie chcesz i chcesz uciec..) jeśli jest się już zajętym.musisz robić wszystko aby wyprzeć tę "uczucie"..

Gość emila
8 godzin temu, Gość Malutka napisał:

Nie ma zbyt wielu odpowiedzi ale widać z tych co są , ze to raczej mężczyźni maja skłonności do zakochania się od pierwszego wejrzenia . Jestem kobieta i zako...e się dopiero jak poznam faceta bliżej. Większe znaczenia ma słabnie jakim jest człowiekiem jak traktuje innych niż jak wyglada. Oczywiście wygląd tez ma znaczenie ale tacy wymuskani Panowie mnie odpychają a tacy normalni przyciągają 

Zakochałam się od pierwszego napisania i wejrzenia.Miał wtedy 21 lat, gdy sie spotkaliśmy 24 lata/niecale/.Ma 34 i nic się nie zmieniło w moich uczuciach, oprócz tego że nie mogę go dalej poznawać./nie widujemy się.

Gość gość

Ja tak miałam. Kiedy go zobaczyłam od razu wiedziałam, że będzie moim mężem.:) I był.

Gość Gosc

Już nie jest?

Gość Gość

Zdarzyło mi się raz w życiu. Poznaliśmy się na imprezie. Ja miałam 20 lat, on 16. Nigdy nie podobali mi się młodsi, ale w nim było coś wyjątkowego. Mimo, że przyszedł ze swoją ówczesną dziewczyną, całą noc przegadał ze mną. Później, średnio raz w roku widywaliśmy się u wspólnych znajomych i zawsze razem spędzaliśmy ten czas. Kilka lat po pierwszym spotkaniu mnie pocałował. Szkoda, że oboje nie mieliśmy odwagi wyznać wtedy co do siebie czujemy.

Dowiedziałam się niedawno, że był we mnie zakochany od koleżanki, która spotyka się z jego bratem. Ja ciągle nie mogę o nim zapomnieć, a on ma dziewczynę, która wygląda jak ja, nawet imię ma podobne.