Monika922 0 Napisano Wrzesień 14, 2019 Wielu z nas zaczyna zwracać coraz większą uwagę na to co jemy oraz czym się otaczamy. Ważne, aby produkty były naturalne i bezpieczne, aby nam służyły. Producenci coraz częściej zwodzą nas reklamą, a niewiele za tym stoi. Chciałabym Wam polecić drogerię z polskimi kosmetykami naturalnymi, najlepszych marek. Kryterium doboru kosmetyków była ich skuteczność oraz brak chemii. http://www.glossyme.eu Specjalnie dla Was czytelników udostępniamy kod rabatowy -10% na wszystkie produkty. Kod wystarczy wpisać w koszyku w czasie finalizacji zamówienia. ABC10 Co najważniejsze kod rabatowy łączy się z innymi promocjami. W razie pytań zapraszam do kontaktu, Monika z GlossyMe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Blabla Napisano Wrzesień 16, 2019 Potwierdzam, wszystko działa jak należy, a niektóre marki ze sklepu nigdy nie robia przecen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ania Napisano Wrzesień 19, 2019 Dostalam tam gratisowa butelke yope, nigdzie indziej tej promocji nie bylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kasia Napisano Wrzesień 21, 2019 Ja skorzystałam z rabatu i jeszcze dostałam darmowe próbki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oki Napisano Wrzesień 27, 2019 Zniżka działa, jest plus +++ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach