Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość markos

Internet studencki w Szczecinie

Polecane posty

Gość markos

Szukamy sensownej oferty. Przychodzi wam coś na myśl? Fajnie, jeśli to będzie oferta dedykowana studentom. Tj. krótszy okres niż 2 lata, dobra cena, najlepiej światłowód. Może macie coś sprawdzonego?

Gość sarki

Ale znasz adres, pod jakim będziecie mieszkać? Przecież to nie jest tak, że wszędzie działają te same usługi. Mało gdzie jest dostępny więcej niż 1 czy 2 światłowody. W wielu może ich w ogóle nie być, więc radzę najpierw to sprawdzić. Ja mogę ci doradzić, ale jeśli mi powiesz, z czego w ogóle możesz wybierać 😉

Gość radeks

Hmm... no znam adres, ale jak mogę sprawdzić, co jest dostępne? Aktualnie jestem w innym mieście. Pewnie na klatce są wystawione jakieś reklamy, ale ja tam nikogo nie znam ;/ Czy zabierać się za to dopiero będąc na miejscu? Nie da się tego jakoś przeskoczyć?

Gość sarski

Wchodzisz na PanWybierak.pl, tam wprowadzasz swoje dane, tj. adres, a oni wyświetlają ci listę aktualnych ofert, jakie są dostępne. Zawsze tam masz podaną datę ostatniej aktualizacji - zazwyczaj tego samego dnia. Dla pewności możesz sobie sprawdzić na stronach dostawców, ale u nas w 100 proc. potwierdziło się to, co wyświetliła porównywarka.

Gość radeks

Hmm... wyświetliło mi sporo ofert, ale to na pewno jest potwierdzone? Data aktualizacji była wczorajsza. W zasadzie to skąd oni mają te dane? Jak wchodzę na strony operatorów, to nawet na nich nie można tego znaleźć. W sensie - nie wszędzie jest sprawdzanie adresu. Zatem?

Gość sarski

Możesz przecież sprawdzić to ręcznie, jaki problem? 😉

Tak, wszystko powinno się zgadzać - zgodnie z datą aktualizacji. Ale też pamiętaj, że oferty się stale zmieniają. To, że coś jest dostępne danego dnia, nie oznacza, że kolejnego dalej będzie najlepszą promocją. Promocje są wciąż zmieniane. Musisz po prostu śledzić oferty.