Annapokolenie 0 Napisano Wrzesień 16, 2019 Z powodu rozwodu muszę wyprowadzić się i po dogadaniu się z jeszcze mężem doszliśmy do wniosku, że większość mebli należy do nie. Dlatego potrzebuję jakiejś dobrej firy przeprowadzkowej, zależy mi na czasie i oczywiście uczciwości firmy. Słyszeliście coś o Wiki transport prywatny? Mnie się gdzieś obiło o uszy że to jedna z lepszych firm w Warszawie, ale chciałabym poznać rzetelną opinię kogoś, kto miał z nimi styczność. Co sądzicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość_95 Napisano Październik 2, 2019 Jakiś czas temu korzystałam z usług firmy wiki, też z polecenia. Przeprowadzka była szybka i bez komplikacji, a rzeczy bezpiecznie dotarły do nowego domu. Generalnie polecam, zwłaszcza jak są to meble dużych gabarytów lub delikatne przedmioty. Ja np. miałam ogromne łóżko i kilka luster - wszystko dotarło w nienaruszonym stanie, choć miałam pewne obawy. Btw. współczuję sytuacji z mężem. Trzymaj się! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ghb Napisano Październik 2, 2019 Przeprowadzka u Wacka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kort Napisano Październik 3, 2019 wiki jest cudowna kiedy się rozwodzisz .wywozisz meble po zmarłych tylko wiiikiii tranport spedycja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kosotra 2 Napisano Marzec 27, 2023 Odezwij się do firmy Japa&Co. Oni wszystko dobrze Ci zabezpieczą, także nawet rysy Ci nie zrobią na meblach. A powiem Ci, że nie każda firma jest taka ostrożna. Także możesz się spokojnie do nich odezwać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igulla 0 Napisano 25 Styczeń Pewnie, że Japa&Co to najlepszy wybór, jeżeli chodzi o przeprowadzki. Ekipa jest zorganizowana i bardzo pomocna. Mogę Was zapewnić, że nikogo lepszego w tej branży nie znajdziecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach