Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to interpretowac

Kolega całkowicie się odciął

Polecane posty

Gość jak to interpretowac

A więc miałam fajnego kolegę w pracy który ostatnio zmienił firmę. Bardzo fajnie się z nim pracowało, i w zasadzie przyjaźniliśmy się. On był taką dusza towarzystwa. Miałam nadzieje że po tym jak odejdzie będziemy utrzymywali kontakt, bo wciąż jest zaproszony na nasze wyjścia firmowe. Ale on całkowicie się odciął od starych kolegów. W zasadzi nic na to nie wskazywało i dlatego wszyscy są trochę w szoku. Jeszcze rozumiem gdyby miał jakieś zgrzyty z kimś, ale on po prostu zakończył pracę i koniec znajomości. Czy to jest normalne? 

Gość Gość

Nie każdy szuka przyjaciół w pracy.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość jak to interpretowac napisał:

A więc miałam fajnego kolegę w pracy który ostatnio zmienił firmę. Bardzo fajnie się z nim pracowało, i w zasadzie przyjaźniliśmy się. On był taką dusza towarzystwa. Miałam nadzieje że po tym jak odejdzie będziemy utrzymywali kontakt, bo wciąż jest zaproszony na nasze wyjścia firmowe. Ale on całkowicie się odciął od starych kolegów. W zasadzi nic na to nie wskazywało i dlatego wszyscy są trochę w szoku. Jeszcze rozumiem gdyby miał jakieś zgrzyty z kimś, ale on po prostu zakończył pracę i koniec znajomości. Czy to jest normalne? 

Jak najbardziej. Wiekszosc osob nie uwaza znajomych z pracy za prawdziwych kolegow. Przypadkowe osoby obok ktorych sie siedzi i tyle.