Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani

Po czym poznać czy dany pan jest sam?

Polecane posty

Gość pani

Oprócz oczywistego czyli czy ma obrączkę?

Gość Gość

A co na czole ma mieć napisane? Durne. 

Gość Gość

Gość Pani ladna

Są Panowie co są żonami s obrączek nie noszą 

Gość gosc

jesli malo zarabia i ma niski status spoleczny to prawdopodobnie jest sam

Gość gość

taki jest zadbany, pachnący, ma czyste paznokcie, buty, jest zawsze uśmiechnięty, pogodny i radosny... poprostu szukaj przeciwieństw pana, zajętego, osaczonego 🙂 

Gość potym

Nie ma brzucha piwnego, chociaż różnie bywa, może mieć zaniedbane nieco włosy a czasem niedobrane ubranie, jak to kawaler. Nieśmiałe spojrzenie, cichawy głos, niepewny siebie.

Gość pani
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

No może i durne ale a nóż ktoś bedzie miał jakiś pomysł 😉

Gość Onsam

a kobietę - po czym poznać że jest sama? Jeśli może to być w tym temacie

Gość pani
3 minuty temu, Gość potym napisał:

Nie ma brzucha piwnego, chociaż różnie bywa, może mieć zaniedbane nieco włosy a czasem niedobrane ubranie, jak to kawaler. Nieśmiałe spojrzenie, cichawy głos, niepewny siebie.

To się niegłupie wydaje ale w sumie o co chodzi z tymi włosami i ubraniem czemu tak?

Gość potym
Przed chwilą, Gość pani napisał:

To się niegłupie wydaje ale w sumie o co chodzi z tymi włosami i ubraniem czemu tak?

a czemu nie 🙂

Gość pani
3 minuty temu, Gość potym napisał:

a czemu nie 🙂

W sensie, że jak ma lepszà połowę to ona pilnuje, żeby chodził do fryzjera i mówi mu w co siè ubrać?

Gość Gość
Przed chwilą, Gość pani napisał:

W sensie, że jak ma lepszà połowę to ona pilnuje, żeby chodził do fryzjera i mówi mu w co siè ubrać?

Tacy faceci naprawdę istnieją 🤣

W sumie to ludzie są tak różni, że chyba jednak najłatwiej po obrączce, chociaż i to nie jest w 100% wiarygodne, bo sporo ludzi żyje na kocią łapę. Po wyglądzie bym nie ryzykował, bo zapuszczony może być i stary kawaler, i facet żonaty od 30 lat, a zadbany też niekoniecznie musi być żonaty, znam takich "zatwardziałych kawalerów", co na każdy weekend mają inną kobietę w łóżku. Chyba nic nie jest tak w 100% miarodajne.

Gość potym
5 minut temu, Gość pani napisał:

Możliwe albo to on sie bardzi stara. Z resztą mówię to na swoim przykładzie.

Gość PATI jdhd

Jak pracujecie razem to jak przynosi na obiad domowe jedzenie to ma kogoś. Jak gotowce to jest sam 😄

Gość pani
15 minut temu, Gość potym napisał:

Możliwe albo to on sie bardzi stara. Z resztą mówię to na swoim przykładzie.

Zastanowiło mnie to, bo ten Twój opis co podałeś to nawet by pasował także jest szansa, że może jest sam 😉 Inna sprawa, że ja jestem sporo młodsza od niego i chyba go onieśmielam, nie wiem czy mu przyjdzie do głowy, żeby spróbować zrobić jakiś krok.

Gość pani
21 minut temu, Joeri napisał:

W sumie to ludzie są tak różni, że chyba jednak najłatwiej po obrączce, chociaż i to nie jest w 100% wiarygodne, bo sporo ludzi żyje na kocią łapę. Po wyglądzie bym nie ryzykował, bo zapuszczony może być i stary kawaler, i facet żonaty od 30 lat, a zadbany też niekoniecznie musi być żonaty, znam takich "zatwardziałych kawalerów", co na każdy weekend mają inną kobietę w łóżku. Chyba nic nie jest tak w 100% miarodajne.

Pewnie tak, tak wyżej ktoś dał opis zadbany, pachnący... normalnie jakbym o swoim przełożonym czytała a on akurat jest szczęśliwie żonaty.

18 minut temu, Gość PATI jdhd napisał:

Jak pracujecie razem to jak przynosi na obiad domowe jedzenie to ma kogoś. Jak gotowce to jest sam 😄

Też nie zawsze, znam taką parę, ona gotuje obiady, a on sobie kupuje gotowce, bo nie lubi warzyw, a ona znowu bez warzyw nic nie zje. Więc on kupuje gotowce, bo mu jej gotowanie zwyczajnie nie smakuje 😂 a są od dawna w związku.

4 minuty temu, Gość pani napisał:

Pewnie tak, tak wyżej ktoś dał opis zadbany, pachnący... normalnie jakbym o swoim przełożonym czytała a on akurat jest szczęśliwie żonaty.

O to też dobry przykład. 

Gość potym
4 minuty temu, Gość pani napisał:

Zastanowiło mnie to, bo ten Twój opis co podałeś to nawet by pasował także jest szansa, że może jest sam 😉 Inna sprawa, że ja jestem sporo młodsza od niego i chyba go onieśmielam, nie wiem czy mu przyjdzie do głowy, żeby spróbować zrobić jakiś krok.

Uśmiechaj się jakoś, mów cześć, jak potrafisz to zagadnij o czymś. Mnie kurde niestety w ten sposób zagadywała sporo młodsza zajęta a nigdy żadna kobieta tak sie nie zachowywała zajęta i mnie w balona robiła.

Zauważyć powinien, zagaduj to się rozkręci, jak ja,

Gość pani
10 minut temu, Gość potym napisał:

Uśmiechaj się jakoś, mów cześć, jak potrafisz to zagadnij o czymś. Mnie kurde niestety w ten sposób zagadywała sporo młodsza zajęta a nigdy żadna kobieta tak sie nie zachowywała zajęta i mnie w balona robiła.

Zauważyć powinien, zagaduj to się rozkręci, jak ja,

My widujemy się co jakiś czas w związku powiedzmy ze sprawami zawodowymi i gadamy ze sobą, także no nie wiem jak tu można dać jakiś znak.

Gość Glelha

W sumie to miałam kolegę który przez dwa lata nie dał po sobie poznać że ma dziewczynę. Nawet jak rozmawialiśmy i coś opowiadał to mówił o niej "siostra" a na FB widać było że są zaręczeni. Do teraz nie wiem co to miało być 😄 "Z siostrą byłem na wakacjach" a zdjęcia na FB zdecydowanie całującej się pary na wakacjach haha

Jak facet nie chce to zawsze ukryje znajomość. 

Gość Onsam
1 minutę temu, Gość Glelha napisał:

W sumie to miałam kolegę który przez dwa lata nie dał po sobie poznać że ma dziewczynę. Nawet jak rozmawialiśmy i coś opowiadał to mówił o niej "siostra" a na FB widać było że są zaręczeni. Do teraz nie wiem co to miało być 😄 "Z siostrą byłem na wakacjach" a zdjęcia na FB zdecydowanie całującej się pary na wakacjach haha

Jak facet nie chce to zawsze ukryje znajomość. 

no kurczę jak sprytnie, co za oszust, szkoda że siostra nie wiedziała że ma brata

Gość Gosc

Wolni bardziej o siebie dbają. Żonaci niektórzy skapciali.

Gość potym
51 minut temu, Gość pani napisał:

My widujemy się co jakiś czas w związku powiedzmy ze sprawami zawodowymi i gadamy ze sobą, także no nie wiem jak tu można dać jakiś znak.

No to musiałoby wyjść coś co nie skojarzy mu się z obowiązkami. Ale nie wiem co, spacer, kawa, tylko jak to byś mogła zainicjować 😉

Gość pani
19 godzin temu, Gość potym napisał:

No to musiałoby wyjść coś co nie skojarzy mu się z obowiązkami. Ale nie wiem co, spacer, kawa, tylko jak to byś mogła zainicjować 😉

No ja to właśnie liczę na drugą stronę, bo wątpie żebym się odważyła sama coś zaproponować. Z drugiej strony może tak być, że nawet jak pan też jest zainteresowany to akurat to jest taka relacja, że może się obawiać, że jakby wyszedł z jakąś propozycją to by wyglądało jak molestowanie 😕

Gość K4k
2 minuty temu, Gość pani napisał:

No ja to właśnie liczę na drugą stronę, bo wątpie żebym się odważyła sama coś zaproponować. Z drugiej strony może tak być, że nawet jak pan też jest zainteresowany to akurat to jest taka relacja, że może się obawiać, że jakby wyszedł z jakąś propozycją to by wyglądało jak molestowanie 😕

Bez przesady... 

To zróbcie tak, on "sprząta ten cały bajzel", ona odzywa się do niego. 

Może być? 

Gość pani
3 minuty temu, Gość K4k napisał:

Bez przesady... 

To zróbcie tak, on "sprząta ten cały bajzel", ona odzywa się do niego. 

Może być? 

coś nie czaje o co chodzi?

Gość szaarŕriikkkkk

Ma włosy między palcami...hehe