Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piotr35lat

Ukrainki to uosobienie marzeń każdego mężczyzny są kochające troskliwe a w zamian pragną ciepła i miłości

Polecane posty

Gość piotr35lat

Ostatnio poznałem  niesamowicie piękna Ukrainkę i okazało się że szuka męża który będzie ja kochał a ona zapewni mu ciepło i miłość. Jestem w szoku bo gdy spotykam piękną polkę zazwyczaj mam do czynienia z próżną zapatrzoną w samą siebie materialistkę, na Ukrainie pęknę kobiety to idealistki pragnące miłości, ciepłe i opiekuńcze .

Gość Rambo

Idealistą jesteś ty 

W sensie, że idealizujesz.

Ja też jestem idealistą.

Każdy czasem jest idealistą.

Ciężko się skupić na samych faktach.

W sumie to niemożliwe bo większość tzw faktów to spekulacje.

Trzeba wziąć pod uwagę, że jedynym motywem takich zapewnień Ukrainki(być może nawet szczerych) jest chęć zostania w Polsce na dłużej niż kilka miesięcy, które jej przysługują.

Ale ona też jest idealistka 

Gość Rambo

Jeżeli ślub jest dla niej ważny z powodu miłości tzn, że jest wierząca.

Wybadaj czy przypadkiem nie jest prawosławna.

Krzyżyki, medaliki dewocjonalia.

Jak jej nie przeszkadza ślub w obrządku rzymskokatolickim tzn, że chodzi jej tylko o ślub.

A jak jest niewierząca to po co jej slub?

Gość Rambo

Nie chcesz się pospierac?

Gość piotr35lat
1 minutę temu, Gość Rambo napisał:

Nie chcesz się pospierac?

tzn pierwsze słyszę by Ukrainkom przysługiwały parę miesięcy pobytu jeśli pracują. 

Gość Rambo

I jak to wpłynęło na twój ogląd sytuacji?

A dopiero co w innym wątku żale wylewali, że Ukrainki to najgorsza opcja na żonę. I komu tu wierzyć.

Ale one są bardzo dziwne i z tego co widziałem nie szanują innych i czują się jak by były u siebie, raz mnie jedna zepchła z chodnika na ulice (na szczęście nic nie jechało). Nie raz widziałem że są wredne i się rządzą. W dodatku mają bardzo dziwne zachowanie

Gość Gimbus
46 minut temu, Gość piotr35lat napisał:

Ostatnio poznałem  niesamowicie piękna Ukrainkę i okazało się że szuka męża który będzie ja kochał a ona zapewni mu ciepło i miłość. Jestem w szoku bo gdy spotykam piękną polkę zazwyczaj mam do czynienia z próżną zapatrzoną w samą siebie materialistkę, na Ukrainie pęknę kobiety to idealistki pragnące miłości, ciepłe i opiekuńcze .

To że ci tak powiedziała to nie znaczy że mówiła prawdę 🙂

Gość gość
39 minut temu, Joeri napisał:

A dopiero co w innym wątku żale wylewali, że Ukrainki to najgorsza opcja na żonę. I komu tu wierzyć.

A co, Ty szukasz?

Gość gość
35 minut temu, Neymar_XD napisał:

Ale one są bardzo dziwne i z tego co widziałem nie szanują innych i czują się jak by były u siebie, raz mnie jedna zepchła z chodnika na ulice (na szczęście nic nie jechało). Nie raz widziałem że są wredne i się rządzą. W dodatku mają bardzo dziwne zachowanie

Też widziałam nieraz, mnie się zresztą Ukrainki kojarzą z prostymi babami i tyle.

Gość gość

o darmowej sprzątaczce i kucharce 😛 

Gość gosc
1 godzinę temu, Gość piotr35lat napisał:

Ostatnio poznałem  niesamowicie piękna Ukrainkę i okazało się że szuka męża który będzie ja kochał a ona zapewni mu ciepło i miłość. 

No tak ci powiedziała ale i tak nie chodzi jej o męża w sensie bratnią duszę, ukochanego mężczyznę a ślub czyli Twoje pieniążki i pieniążki za siedzenie w domku. Ty będziesz tyrał i na nią zarabiał a ona będzie w domku (oczywiscie twoim bo nie dołozy się do niczgo) całymi dniami i rozpuszczać twoją kaskę na siebie. I oto jej chodzi. A ty będziesz ją utrzymywał. Nie odejdziesz bo przy rozwodzie wydusi z ciebie wszystko co sie da. 

25 minut temu, Gość gość napisał:

A co, Ty szukasz?

Z tego, co widzę, połowa forum gada o mojej żonie, więc nie 😛

Gość Axa

Nigdy w  życiu z Ukrainką. Jak byś się z nią związał na poważnie to by z chwilę całą rodzinę do ciebie z tej Ukrainy sprowadziła.

Gość gość
2 godziny temu, Gość piotr35lat napisał:

znaczy tak romantycznie przedstawiła ci ofertę handlową? 😄