Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Podrywacz

Mam poważny problem z kobietami

Polecane posty

Gość Podrywacz

Cześć. Mam 29 lat i ogromny problem z kobietami. Myślę, że może on wynikać z faktu, iż w szkole średniej miałem mnóstwo koleżanek (trafiła mi się taka „babska” klasa), z którymi się dobrze dogadywałem. To były fajne, otwarte, zabawne dziewczyny. Przez wiele lat obracałem się w babskim towarzystwie, lubię gadać z kobietami i czuję się z nimi swobodnie. 

Otóż problem polega na tym, że ciągle podrywam jakieś dziewczyny. Mimowolnie i niechcący, bo nawet nie próbuję (od kilku lat jestem w stałym związku, nie szukam niczego na boku, nawet świadomie z nikim nie flirtuję - po prostu jestem miły i dużo żartuję). Kończy się to tym, że ciągle jestem zapraszany na jakieś imprezy, dziewczyny sugerują, że poszłyby ze mną na kawę, a ostatnio w pociągu dostałem nawet numer telefonu.

Jak nad tym zapanować? 

Gość Podrywacz

Dodam, że zależy mi na tym, by nie psuć sobie stosunków z dziewczynami. Jak wiadomo, w naszej kulturze przyjęło się, że mężczyzna przejmuje inicjatywę, zatem nie chciałbym, aby źle się poczuły te, które się przełamały i coś mi zaproponowały. 

Naprawdę, nie pozwalam sobie na żadne aluzje ani nikogo nie podrywam.

Gość Gość

Biedactwo 😦

Gość Nnnn

Moze zbyt duzo prawisz komplementow ? Wspomnij raz po raz w rozmowie o swojej kobiecie, tak mimo chodem. Widocznie jestes zbyt przyjacielski a do tego przystojny 😉 

Gość Podrywacz

Zdarza mi się powiedzieć komplement, ale raczej nie za często i wszystkie panie traktuję tak samo. Panów zresztą też. 

Gość gosc

Po prostu odrzucaj ich propozycje i juz.

Gość gość

Dorośnij i zajmij się własnym związkiem.