Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Damdam

Emocjonalny dramat

Polecane posty

Go艣膰 Damdam

Cze艣膰, chcia艂bym was prosi膰 o porad臋 odno艣nie rozterki jaka聽mnie spotka艂a mianowicie miesi膮c temu pozna艂em dziewczyn臋 przez Internet relacja mi臋dzy nami dosy膰 dobrze si臋 uk艂ada艂a wi臋c zostali艣my par膮 ale pewnego dnia poszli艣my na urodziny do jej najlepszej przyjaci贸艂ki znaj膮 si臋 one od szko艂y podstawowej ca艂e 偶ycie sp臋dza艂y razem gdy ujrza艂em t膮 przyjaci贸艂k臋 odrazu wiedzia艂em 偶e to jest ta jedyna jak na cholernych filmach nie powiedzielismy sobie jeszcze nawet cz臋艣膰 a ja ju偶 wpad艂em po uszy ca艂e moje zauroczenie聽do mojej dziewczyny odesz艂o nawet przesta艂a mnie poci膮ga膰聽a nawet gorzej zacze艂a mnie denerwowa膰 kompletny dramat staram si臋 nic po sobie nie pokazywa膰 ale nie mog臋 przesta膰 my艣le膰 o tej przyjaci贸艂ce czuje motyle w brzuchu jad臋 samochodem cokolwiek bym nie robi艂 my艣l臋 o niej spotka艂em si臋 z ni膮 2 razy na 2 r贸偶nych imprezach wiele razy ta艅czylismy ze sob膮 i tylko to pami臋tam z tych imprez nic wi臋cej nie by艂o ju偶 godne uwagi nie wiem jaki ona ma do mnie stosunek obawiam si臋 偶e mi臋dzy nami co艣 zaiskrzy艂o ale聽od po艂owy drugiej imprezy widzia艂em 偶e robi wszystko aby jej przyjaci贸艂ka a moja dziewczyna nie pomy艣la艂a czego艣 z艂ego i zacz臋艂a mnie traktowa膰 troch臋 olewczo, planuje pojecha膰 do niej i jej powiedzie膰 co czuje i nie wa偶ne jaki b臋dzie rezultat tej rozmowy potem pojecha膰 do mojej dziewczyny聽i to zako艅czy膰 wiem 偶e聽 jestem kawa艂 ch**a sam jestem tego 艣wiadomy mimo wszystko mieliby艣cie jakie艣 rady dla mnie??

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Go艣膰

Mi艂o艣膰 a z niej si臋 nie rezygnuje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰
Przed chwil膮, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

Mi艂o艣膰 a z niej si臋 nie rezygnuje,聽聽aktualna powinna to zrozumie膰, nie zaplanowali艣my tego..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰
Przed chwil膮, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:
1 minut臋 temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

Mi艂o艣膰 a z niej si臋 nie rezygnuje,聽聽aktualna powinna to zrozumie膰, nie zaplanowali艣my tego..

*nie zaplanowales tego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ktosia

Mo偶e to tylko zauroczenie...przejdzie Ci..spr贸buj jej unika膰..nie patrz ma ni膮. .A gdy ju偶 najda ci臋 my艣li o niej to od razu skup uwag臋 na czym艣 innym..czasem trzeba po prostu kogo艣 zapomnie膰..bo mimo 偶e serce chce to rozum ju偶 nie pozwala..

Udost臋pnij ten post

W sumie to chyba lepiej by艂oby zerwac, ale nie jestem pewna czy dzi臋ki temu ta druga b臋dzie szuka艂a z Tob膮 kontaktu...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pociesz臋 Ci臋

Nie jeste艣 kawa艂 ch..ja. Nie masz ze swoja dziewczyn膮 dzieci , nie jeste艣cie zar臋czeni, znacie si臋聽miesi膮c.聽 Nie masz wobec niej wielkich zobowiaza艅. Trudna styuacja dla ca艂ej trojki bo zabujale艣 si臋 w jej najlepszej przyjaci贸艂ce. Musisz przemyslec czy na dziewczynie i juz wogole nie zale偶y, bo jesli nie to po co j膮聽oszukiwa膰. Tylko co ty wiesz o tej drugiej? Mo偶e jest po prostu bardzo 艂adna i聽 to tylko chwilowe zauroczenie. Poznaj ja lepiej , pogadaj jako艣 i zdecydujesz聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 馃槷馃槷馃槷馃槻

Mmh... I za艂贸偶my taki scenariusz (nierealne) 偶e przeskoczysz z kwiatka na kwiatek do tej twojej wielkiej milo艣ci, za kilka miesi臋cy pojedziecie np na wesele do jej rodziny. A na weselu jej pi臋kna kuzynka tak ci臋 olsni, 偶e chvjem bedziesz 偶yrandole tr膮ca艂. Czy偶by tkwila w tobie kvrewska mentalno艣膰?聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Proste

Kolejne niedojrzale dziecko my艣l膮ce fiootem. Zostaw swoj膮 dziewczyn臋, zas艂uguje na prawdziwego mezczyzne a nie takiego smiecia. Nie warto na ciebie traci膰 czasu. Nie wkr臋caj sobie, Ze ta. Druga na ciebie leci, bo w 99% przypadk贸w tak nie jest. Ewentualnie jak juz zaspokoisz sw贸j poped to sie oka偶e, ze zaczniesz napalac sie na kolejna. Swoj膮 drog膮 jak nazywacie kobiety odchodz膮ce do bogatszego czy przystojniejszego?聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 love
8 godzin temu, Go艣膰 Damdam napisa艂:

Cze艣膰, chcia艂bym was prosi膰 o porad臋 odno艣nie rozterki jaka聽mnie spotka艂a mianowicie miesi膮c temu pozna艂em dziewczyn臋 przez Internet relacja mi臋dzy nami dosy膰 dobrze si臋 uk艂ada艂a wi臋c zostali艣my par膮 ale pewnego dnia poszli艣my na urodziny do jej najlepszej przyjaci贸艂ki znaj膮 si臋 one od szko艂y podstawowej ca艂e 偶ycie sp臋dza艂y razem gdy ujrza艂em t膮 przyjaci贸艂k臋 odrazu wiedzia艂em 偶e to jest ta jedyna jak na cholernych filmach nie powiedzielismy sobie jeszcze nawet cz臋艣膰 a ja ju偶 wpad艂em po uszy ca艂e moje zauroczenie聽do mojej dziewczyny odesz艂o nawet przesta艂a mnie poci膮ga膰聽a nawet gorzej zacze艂a mnie denerwowa膰 kompletny dramat staram si臋 nic po sobie nie pokazywa膰 ale nie mog臋 przesta膰 my艣le膰 o tej przyjaci贸艂ce czuje motyle w brzuchu jad臋 samochodem cokolwiek bym nie robi艂 my艣l臋 o niej spotka艂em si臋 z ni膮 2 razy na 2 r贸偶nych imprezach wiele razy ta艅czylismy ze sob膮 i tylko to pami臋tam z tych imprez nic wi臋cej nie by艂o ju偶 godne uwagi nie wiem jaki ona ma do mnie stosunek obawiam si臋 偶e mi臋dzy nami co艣 zaiskrzy艂o ale聽od po艂owy drugiej imprezy widzia艂em 偶e robi wszystko aby jej przyjaci贸艂ka a moja dziewczyna nie pomy艣la艂a czego艣 z艂ego i zacz臋艂a mnie traktowa膰 troch臋 olewczo, planuje pojecha膰 do niej i jej powiedzie膰 co czuje i nie wa偶ne jaki b臋dzie rezultat tej rozmowy potem pojecha膰 do mojej dziewczyny聽i to zako艅czy膰 wiem 偶e聽 jestem kawa艂 ch**a sam jestem tego 艣wiadomy mimo wszystko mieliby艣cie jakie艣 rady dla mnie??

Musisz bardzo elegancko zako艅czy膰 pierwszy zwi膮zek, 偶eby zacz膮膰 drugi zwi膮zek z dziewczyn膮 , kt贸ra ci臋聽 ,,trafi艂a". Inaczej obydwie b臋d膮 traktowa膰 ci臋 jak 艣wini臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Andropauza.聽

Facet podrywa jak op臋tany bo wie, 偶e za dzie艅, mo偶e 2, te rzeczy mog膮 sie dla niego sko艅czy膰.聽

Udost臋pnij ten post