Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja kobieta

Facet od pewnego momentu...

Polecane posty

Gość Ja kobieta

Facet od pewnego momentu zaczął się robić się mściwy i złośliwy dla mnie. Kiedyś byliśmy bardzo blisko. Czy to znaczy, że musiał mnie bardzo kochać? Jak uważacie? 

Gość kloddebusi

mogło tak być

Gość gość
1 godzinę temu, Gość Ja kobieta napisał:

Facet od pewnego momentu zaczął się robić się mściwy i złośliwy dla mnie. Kiedyś byliśmy bardzo blisko. Czy to znaczy, że musiał mnie bardzo kochać? Jak uważacie? 

Ty pewnie też wściekasz się na niego jak się nie odzywa i nie wiesz o co chodzi.

Gość K4k
57 minut temu, Gość kloddebusi napisał:

mogło tak być

Nie można to porozmawiać i wyjaśnić sprawy...? 

Gość danea
29 minut temu, Gość K4k napisał:

niektórzy nie umieją rozmawiać jak dorośli ludzie i wolą grać w gierki. zamiast powiedzieć coś wprost to porozumiewają się za pomocą znaków, sygnałów, żeby nie musieć się do niczego przyznawać i nigdy nie brać za nic odpowiedzialności, żeby zawsze móc się ze wszystkiego wycofać, pozdrawiam takich

Gość Ja kobieta
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Ty pewnie też wściekasz się na niego jak się nie odzywa i nie wiesz o co chodzi.

Dokładnie tak jest. 

1 godzinę temu, Gość K4k napisał:

Chciałam, ale nie daję rady :( To jest starszy facet i chyba nie może dopuścić myśli jak i dlaczego jemu to się przytrafiło. Tak podejrzewam aczkolwiek pewności nie mam bo ciężko się z nim rozmawia. Tak to wyglada. Sama nie daję już rady. Nic nie przychodzi mi już do głowy  :(((

P/S K4k, obserwuję twoje komentarze od jakiegoś czasu... jesteś szalenie miłą i serdeczną osobą. 

Gość Ja kobieta
19 godzin temu, Gość Ja kobieta napisał:

Dokładnie tak jest. 

Chciałam, ale nie daję rady :( To jest starszy facet i chyba nie może dopuścić myśli jak i dlaczego jemu to się przytrafiło. Tak podejrzewam aczkolwiek pewności nie mam bo ciężko się z nim rozmawia. Tak to wyglada. Sama nie daję już rady. Nic nie przychodzi mi już do głowy  :(((

P/S K4k, obserwuję twoje komentarze od jakiegoś czasu... jesteś szalenie miłą i serdeczną osobą. 

Coś ukrywa albo nie chce brać odpowiedzialności za nic a w razie czego móc się wycofać. Ja nie dam się wyrolować. Muszą być czyste intencje , albo będzie koniec kontaktu.

Gość Gosc
21 godzin temu, Gość danea napisał:

niektórzy nie umieją rozmawiać jak dorośli ludzie i wolą grać w gierki. zamiast powiedzieć coś wprost to porozumiewają się za pomocą znaków, sygnałów, żeby nie musieć się do niczego przyznawać i nigdy nie brać za nic odpowiedzialności, żeby zawsze móc się ze wszystkiego wycofać, pozdrawiam takich

Ze mną kobieta tak robi oczekuje że ja zainicjuje rozmowę a to ona na mi wiele do wyjaśnienia