Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Jak zabezpieczyć oszczędności przed katastrofalnymi skutkami rządów PiS?

Polecane posty

Gość Gość

Proszę o jakieś pomysły. 

Gość Fermonka

Jesteś chory. PIS nam daje, a nie odbiera. Nie muszę pracować i mogę poświęcić się dzieciom. Tylko chorzy ludzie głosują na gejów czy liberałów, którym zależy tylko na sobie, a nie na ludziach. Zobaczcie jak żyje Jarosław Kaczyński - skromnie, bo pomaga innych. 

Gość gosc
2 minuty temu, Gość Fermonka napisał:

Jesteś chory. PIS nam daje, a nie odbiera. Nie muszę pracować i mogę poświęcić się dzieciom. Tylko chorzy ludzie głosują na gejów czy liberałów, którym zależy tylko na sobie, a nie na ludziach. Zobaczcie jak żyje Jarosław Kaczyński - skromnie, bo pomaga innych. 

Ty Tak poważnie czy ironia? 

Gość Fermonka

A nie widzisz zmian? Nie ma bezrobocia, ataków terrorystycznych, a ludzie są szczęśliwi. Oczywiście tylko normalni, a nie liberałowie żyjący na koszt innych. 

Gość gośćddd

Ech ja sie tu juz wypowiadałam kiedys, że najlepsze mlode lata oszczędzałam i odmawiałam sobie wszystkiego, by miec zabezpieczenie na przyszłosc. Teraz inflacja tak leci w górę, że moje oszczędnosci będą wkrótce niewiele warte, a ja czuje ze zmarnowałam najlepsze lata , bo zamiast cieszyc sie zyciem wolałam ciułac, i po co to było? Wszystko na marne

Gość gośćddd

Jestem biedna z domu nic nie dostałam na start w dorosłosc ani na naukę, z gółą doopą poszłam w swiat jak to sie mówi. Dlatego chcialam cos miec, myslałam ze odłoze sporą kwotę (jak dla mnie) a potem będę zyc. I najlepsze młoe lata odmawiałam sobie ciuchów kosmetyków dobrego jedzenia, by cos miec (najwazniejsze chyba komfort psychiczny ze nie zostane na lodzie w razie utraty pracy np). i po co to było? 

Gość Kocham

Kocham Jaroslawa Kaczynskiego, jedyny ktory dba o przecietnych, teraz podniesie place minimalna 🙂 okolo 4 tys brutto do 2023, wczesniej tez bedzie wyzsza

Gość Gość

26 minut temu, Gość Fermonka napisał:

Pis daje wam pieniądze innych ludzi, pis nie ma własnych pieniędzy, Ci którym pis zabiera kasę mają prawo się wkurzać. 

Gość Roksana Sarzyńska.

Jestem spokojna do puki rządzi PIS . 

Gość Werka
6 minut temu, Gość Kocham napisał:

Kocham Jaroslawa Kaczynskiego, jedyny ktory dba o przecietnych, teraz podniesie place minimalna 🙂 okolo 4 tys brutto do 2023, wczesniej tez bedzie wyzsza

Ceny wzrosną odekwatnie do płac, bo Pani która ma piekarnie i pracowników, musi podnieść im pensje, czyli musi podnieść ceny. Na te wyższe  pencje składają się klienci. Rozumiesz? Zarabiasz 1000 chleb kupisz za złotówkę, zarabiasz 4000 to za chleb zapłacisz 4 zł. Oto ekonomia w pigułce dla .idio.tów. 

Gość Roksana Sarzyńska.

Mam zaufanie do PIS , moje pieniądze są bezpieczne.

Gość ...e

xDd wspolczuje wam takiego toku myslenia widac, ze jestescie ludzmi starszymi, dosc prymitywnymi

Gość ...

Fałszywy Naród Sprzedali nasz kraj a Polski Rząd to Zdrajcy 

Gość ...

Wyemigrowali Bo zdradzili Kraj i uciekli z polski

Gość ...

sprzedali a za co za Pieniądz

Gość Gość

Już wkrótce będziemy drugą Wenezuelą. I wcale nie chodzi mi o klimat. Ale cieszcie się dalej idioci z pisowskiego rozdawnictwa.

Gość Ujj

Takie jak wy krowy rozłodowe jestescie nic nie warte!! Tylko daj i daj. To przez Was taka drożyzna przez czyjes bękart uja warte beda nikim.

Gość Fsa
1 godzinę temu, Gość Fermonka napisał:

Ty ... rozpłodowa. Bedziesz wkrotce żarła chleb ze smalcem z bachorami za te 500 plus. 

Gość Polak

Autorko tego tematu zanim zaczniesz zadawać takie pytania to polecam sprawdzić najpierw statystyki spadającego bezrobocia (spadło z 7% do 3% w trakcie rządów PiS), rosnącego PKB, gospodarki. Obecnie mamy jeden z najwyższych spadków bezrobocia w Europie. Niestety za czasów PO wzrost gospodarki Polski wyraźnie zwolnił, a jak ktoś nie wierzy to polecam wejść w statystyki Europejskiego Urzędu Statystycznego gdzie mamy wszystko czarno na białym. Najlepiej to psioczyć ciągle jak to obecnie Polska się stacza nie mając przy tym żadnych wiarygodnych argumentów.

Gość gość
1 godzinę temu, Gość Kocham napisał:

Wyjdź za niego.

Gość Polak
11 minut temu, Gość Fsa napisał:

Ty ... rozpłodowa. Bedziesz wkrotce żarła chleb ze smalcem z bachorami za te 500 plus. 

Takie teksty to już słyszałem jak PiS doszedł do władzy i o dziwo nie biduję, poszerzył się rynek pracy i znalazłem taką pracę jaką chciałem, a nie byle stanowisko na które jest dziesięciu chętnych jak było za PO.

Gość gość
48 minut temu, Gość ...e napisał:

xDd wspolczuje wam takiego toku myslenia widac, ze jestescie ludzmi starszymi, dosc prymitywnymi

W d...e byłeś, g....o wiesz. Niedojrzałymi prymitywami. Moja 82-letnia cioteczna babcia pomstuje na pisiory i ich deformy.

Gość gość
48 minut temu, Gość ...e napisał:

W d...e byłeś, g....o wiesz. Niedojrzałymi prymitywami. Moja 82-letnia cioteczna babcia pomstuje na pisiory i ich deformy.

Gość Hfd

To wszystko przez te kvvvrvy rozpłodowe.

Gość gość
6 minut temu, Gość gość napisał:

Wyjdź za niego.

I adoptuj kota.

Gość gość
5 minut temu, Gość Polak napisał:

Takie teksty to już słyszałem jak PiS doszedł do władzy i o dziwo nie biduję, poszerzył się rynek pracy i znalazłem taką pracę jaką chciałem, a nie byle stanowisko na które jest dziesięciu chętnych jak było za PO.

Za PO miałem dobrą pracę (co nie znaczy, że będę na nich głosować). Teraz pracy w zawodzie dla mnie nie ma.

Gość gość
10 minut temu, Gość Polak napisał:

Autorko tego tematu zanim zaczniesz zadawać takie pytania to polecam sprawdzić najpierw statystyki spadającego bezrobocia (spadło z 7% do 3% w trakcie rządów PiS)

Akurat. A w PUPach nadal kolejki stoją aż do płotu. Codziennie idąc po bułki widuję.

Gość Uszaa

Tylko pier.do.lą sie teraz baby na morgi aby wysr.ywać kolejne bachory 500+.

Gość Polak
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Akurat. A w PUPach nadal kolejki stoją aż do płotu. Codziennie idąc po bułki widuję.

A pytałeś się w tym urzędzie jaka jest obecna stopa bezrobocia w powiecie czy tylko patrzyłeś na kolejkę? Niestety w urzędach jest sporo ludzi, którzy przychodzą tam tylko aby mieć zasiłek