Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna

Proszę o porady. Problem z nerwicą.

Polecane posty

Gość Anna

Hej Wam. Nie dawno tu już pisałam aleWmój temat został niezbyt zauważony. Mam nadzieje że teraz będzie inaczej. I wiem że na takich forach czasem o to trudno ale chciałabym o szczere odp bez hejtu. A więc do sedna sprawy. Wykryto u mnie nie dawno nerwice. Lekarka oznajmiła że to nerwica lękowa i najgorszy jaki jest jej objaw który mi doskwiera to to że no boje się jeść. Miałam wrażenie tej tzw guli w gardle. I od czasu no mam wrażenie przy jedzeniu że mam problem z połykaniem. Że mi coś utknie,przylepi ...i się udławie i uduszę. To i tak jakisz cud że zaczełam coś jeść ale bardzo mało i bardzo wywiórczo bo się poprostu boję. A wiadomo co się dzieje jak się nie je. Miał ktoś podobnie? I jak ogólnie poradziliście lub radzice sobie z nerwicą?

Gość Anna

Ktoś może coś napisze?

Wiem, że to nie w temacie tak do końca, ale jeśli masz nerwica, warto tez czasami sie zrelaksować... Ja używam: Balsam harmonizujący ANTY-STRES  z biovella to są takie lecznicze rzeczy  to mnie tak odpręża i serio w pewnym stopniu pomaga. 

Ta lekarka to jakiś psycholog? 

Gość Kłebieta

Moja siostra miala lekką nerwiczkę i brala Livenorm. Pomoglo.

Gość Anna
3 godziny temu, Ggosia456 napisał:

Wiem, że to nie w temacie tak do końca, ale jeśli masz nerwica, warto tez czasami sie zrelaksować... Ja używam: Balsam harmonizujący ANTY-STRES  z biovella to są takie lecznicze rzeczy  to mnie tak odpręża i serio w pewnym stopniu pomaga. 

Ta lekarka to jakiś psycholog? 

Dziękuje za odp. To psychiatra od nerwic i depresji. Przepisała mi leki ale żeby tak bardziej powiedzieć to nie bardzo.

Gość Anna
2 godziny temu, Gość Kłebieta napisał:

Moja siostra miala lekką nerwiczkę i brala Livenorm. Pomoglo.

Dziękuje za odp.  A poza lekami jak sobie z tym radziła?

Gość Anna

Ktoś jeszcze może się wypowie. Byłabym wdzięczna. Może ktoś z was też miałam nerwice lub osoba z waszego otoczenia?