Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sehnsucht

Uczucie do idola które jednak komplikuje życie

Polecane posty

Gość Sehnsucht

Dobry wieczór wszystkim. Piszę bo nie wiem co mam zrobić. Nawet psycholog jest bezradny a ja generalnie męczę się z tym. Wiecie, to chyba jest domena nastolatek: ,,kocham mojego idola, jest cudowny, będzie moim mężem, bla bla, bla". Ja już nastolatką nie jestem, 20+. Generalnie to jestem dziwna, pokręcona, nadwrażliwa i czuję się strasznie samotna. Mam dziecko, mam faceta ale czuję się samotna. Nie mam znajomych, jestem raczej aspołeczna, z rodziną relacje mam fatalne. Nikt nigdy nie rozumiał mnie, nikomu tak na 100% chyba nie zależało.  Jedynym powodem do życia jest On, mój idol. To nie chodzi o to że ja chcę się z nim pieprzyć, wychodzic za mąż i nie wiadomo co. Wiecie o czym marzę najbardziej? Żeby z nim porozmawiać. O życiu, o naszych przeżyciach. Chciałabym wiedzieć co on o tym myśli, co uważa. Pisze piękne teksty piosenek, jego głos rozrywa serce. Oprócz tego pisze wspaniałe wiersze. Czytając niektóre z nich mam wrażenie jakby ktoś wtargnął do mojej duszy, wyciągnął wszystkie emocje i pięknie opisał. Nie umiem tego wytłumaczyć. Żyję tym marzeniem, tą nadzieją. Żyję bo wierzę że pewnego pogadam z nim i on mnie zrozumie. Serio, on jest jedyną i ostatnią osobą w którą tak wierzę. Ostatnio zauważyłam że w każdym z facetów z którymi byłam szukałam jego cech, jak nie wyglądu to charakteru. I nigdy, przenigdy nie powinnam była się z kimś wiązać bo każdy związek to porażka. Nie wiem jak mam żyć, co robić. To trwa od jakiś 9 lat, w każdym razie jak ,,odkryłam" swojego idola byłam wczesną nastolatką". I trzyma mnie to do dziś. Psycholog nie potrafi nic poradzić. Więc szukam tutaj pomocy. Może ktoś coś mi doradzi, podpowie? 

Gość Maryjka

Ja się kocham w Martinie z depeche mode możemy pogadać