Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy on naprawdę wyjechał?

Margaretka

Polecane posty

Gość Czy on naprawdę wyjechał?

Czy on mnie oszukał? 2 miesiące temu on ze mną zerwał,podawał bardzo śmieszne argumenty dla których zrywa choć wiedział od początku jaka jestem i jaki mam charakter,byliśmy razem 2 lata i jakieś 4 miesiące. Gdy byłam wczoraj u mojej tatuatorki zapytała czy zerwał ze mną z tego i z tego powodu choć ja nic jej nie mówiłam o powodach zerwania. Powiedział mi ze wyjeżdża do Niemiec co było takie nagle i niespodziewane,powiedział ze wujka tam ma i nie chce już żyć w Polsce. Gdy chciałam się z nim spotkać innym razem zawsze mówił ze jest w pracy wiec poszłam do jego domu niespodziewanie i wiecie co? Dopiero się obudził,był w piżamie ale stwierdził ze zaraz musi jechać do pracy. Zablokował mnie na wszystkich portalach co już jest dla mnie dziwne,zostawił jedynie mejla. Ostatnio napisał ze poznał jakaś kobietę tam w Niemczech i chyba coś z tego będzie. Najgorsze jest to ze robił mi nadzieje ze jeszcze wroci. Myślicie ze człowiek może być aż tak chory aby wymyślać takie rzeczy bo poznał inną? W sumie mogłabym sprawdzić czy jego samochód wciąż stoi ale jaki tego sens? :(