Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów wojew opolsk

Wiecie że na mapie Polski są zaznaczone wszystkie powiaty, w tym powiat Namysłowski?

Polecane posty

na mapie Polski są zaznaczone wszystkie województwa i wszystkie 314 powiatów i 66 miast na prawach powiatu i na każdej mapie Polski znajduje się Namysłów 🙂

Gość gosc
1 minutę temu, Gość Namysłów wojew opolsk napisał:

na mapie Polski są zaznaczone wszystkie województwa i wszystkie 314 powiatów i 66 miast na prawach powiatu i na każdej mapie Polski znajduje się Namysłów 🙂

fajna ciekawostka. ja tez mam jedna dla ciebie: w namyslowie mieszka pewien czlowiek chory na schizofrenie ktorego cale zycie kreci sie wokol pisania wysrrywow i opolu i namysłowie w internecie 😀

2 minuty temu, Gość gosc napisał:

fajna ciekawostka. ja tez mam jedna dla ciebie: w namyslowie mieszka pewien czlowiek chory na schizofrenie ktorego cale zycie kreci sie wokol pisania wysrrywow i opolu i namysłowie w internecie 😀

Nie mieszkam w Namysłowie tylko w Polkowskiem i nie mam stwierdzonej schizofrenii ani zwidiów i omamów ani psychozy (psychiatra mi tego nie stwierdziła) więc nie jestem chory psychicznie 

Gość gosc
1 minutę temu, Gość Namysłów wojew opolsk napisał:

Nie mieszkam w Namysłowie tylko w Polkowskiem i nie mam stwierdzonej schizofrenii ani zwidiów i omamów ani psychozy (psychiatra mi tego nie stwierdziła) więc nie jestem chory psychicznie 

pokaz mi drugiego zdrowego psychicznie człowieka który przez kilka lat swjego zycia codziennie pisze po kilkadziesiat postów w których wychwala jakies województwo

2 minuty temu, Gość gosc napisał:

pokaz mi drugiego zdrowego psychicznie człowieka który przez kilka lat swjego zycia codziennie pisze po kilkadziesiat postów w których wychwala jakies województwo

Bo mnie to interesuje 🙂 interesuje mnie geografia z której zawsze miałem dobre oceny, co w tym złego że o tym piszę? Nikomu krzywdy nie robię 🙂

Gość gosc
Przed chwilą, Gość Namysłów wojew opolsk napisał:

Bo mnie to interesuje 🙂 interesuje mnie geografia z której zawsze miałem dobre oceny, co w tym złego że o tym piszę? Nikomu krzywdy nie robię 🙂

ciebie nie interesuje geografia tylko woj. opolskie. walisz sobie konia patrzac na mape opola??

Gość gość
1 godzinę temu, Gość gosc napisał:

Wygrałeś 😂

Gość gość
1 godzinę temu, Gość Namysłów wojew opolsk napisał:

Faza zaprzeczenia, w tym momencie zazwyczaj zamyka się pacjenta do pokoju bez klamek, bo może być agresywny dla otoczenia. 

Gość gość
1 godzinę temu, Gość Namysłów wojew opolsk napisał:

fajnie że masz zainteresowania, aczkolwiek nie do końca normalne, ale po hooy marnujesz transfer swojego internetu na płodzenie postów z informacjami, które wie każdy jeden debiI?

Gość gość

Dajcie dziecku spokój, dopiero co poszedł do szkoły, pewnie jest w IV klasie i pierwszy raz w życiu uczy się geografii, nie niszczcie mu dzieciństwa.

Gość Namysłów wojew opolsk 128
14 minut temu, Gość gość napisał:

Dajcie dziecku spokój, dopiero co poszedł do szkoły, pewnie jest w IV klasie i pierwszy raz w życiu uczy się geografii, nie niszczcie mu dzieciństwa.

Mam idi/oto 21 lat 

Gość gość
1 godzinę temu, Gość Namysłów wojew opolsk 128 napisał:

Mam idi/oto 21 lat 

Tak jak myśleliśmy, dziecko XD nie nazywaj ludzi swoim imieniem, bo to niekulturalne. Mama nie nauczyła, koniobijco?

Gość gość
5 godzin temu, Gość gość napisał:

Faza zaprzeczenia, w tym momencie zazwyczaj zamyka się pacjenta do pokoju bez klamek, bo może być agresywny dla otoczenia. 

on już jest agresywny. zaraz dzwonię pod 112, bo wyłazi mi z monitora i gryzie kable.

Gość Ytrewq

Na moim globusie Polski nie ma Namysłowa. Wymyśliłeś go sobie. To pierwszy projekt miasta na kafe 😎 Bardzo nowatorskie podejście 😎

1 minutę temu, Gość Ytrewq napisał:

Na moim globusie Polski nie ma Namysłowa. Wymyśliłeś go sobie. To pierwszy projekt miasta na kafe 😎 Bardzo nowatorskie podejście 😎

Dobrze wiesz że jest takie miasto jak Namysłów idi/oto wystarczy nauczyć się korzystać z mapy bądź wpisać sobie w Google Namysłów i poczytać o Namysłowie 

Gość gość
14 godzin temu, Gość Namysłów wojew opolsk napisał:

Dobrze wiesz że jest takie miasto jak Namysłów idi/oto wystarczy nauczyć się korzystać z mapy bądź wpisać sobie w Google Namysłów i poczytać o Namysłowie 

Faktycznie, nie mamy nic innego do roboty tylko szukać jakiegoś zapìździewa, które i tak nikogo nie interesuje. Lecz się schizofreniku.

Gość gość
16 godzin temu, Gość gość napisał:

on już jest agresywny. zaraz dzwonię pod 112, bo wyłazi mi z monitora i gryzie kable.

Nie powiem, ale je/błam ze śmiechu 😂