Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Jak piękna

Polecane posty

Gość Gosć
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Myślałam, że jesteś intelygentny. Pytałam o to jak bardzo podobałam ci się wtedy, a nie o to czy dalej ci się podobam czy nie.

Wtedy” 🙄 byłaś młodsza 😋

A dzisiaj ??? hmmm...

Gość gość
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Nie odpowiedziałeś mi na pytanie. Na ile podobał Ci się wtedy mój typ urody i chciałabym żebyś był kompletnie szczery...

Na tyle że bym Cię z łóżka nie wypuszczał 😘

Gość gość

a ile miałam lat wtedy 

Gość gość

Dla mnie byłaś wtedy jesteś teraz i będziesz piękna tylko Ty nikt inny. Nigdy nie zawalczylas o moje uczucia do Ciebie, nigdy nie postarałas się mnie zrozumieć. Co chcesz wiedzieć. Jestem sam, nie jestem taki jak ocenilas i taka prawda, nie przeprosiłas za to!

Gość Gosć
4 minuty temu, Gość gość napisał:

a ile miałam lat wtedy 

Byłaś młodsza 😛😢

Gość gość

hmm a któż to może wiedzieć jaki Ty jesteś  a może napisz coś  więcej abym mogła lepiej Ci odpowiedzieć 

Gość Gość
16 minut temu, Gość gość napisał:

Dla mnie byłaś wtedy jesteś teraz i będziesz piękna tylko Ty nikt inny. Nigdy nie zawalczylas o moje uczucia do Ciebie, nigdy nie postarałas się mnie zrozumieć. Co chcesz wiedzieć. Jestem sam, nie jestem taki jak ocenilas i taka prawda, nie przeprosiłas za to!

Jak Cię oceniałam?

I nie D. gdy byłam młoda faceci obracali się za mną całymi plażami... ;) rozumiesz? Ciężko maskować się jednak na plaży, praktycznie się nie da....;) Dbałam o siebie kiedyś, byłam aktywna i używałam kosmetyków do pielęgnacji, miałam też bardzo bujne włosy. Dlatego pytałam o typ urody, bo jak sam napisałeś zadbać o siebie czyli upiększyć się można w każdym wieku...;)

Gość gość

nie przeprosiła a za co. Kpiny

Gość Gość

Przepraszam już wiem...

... chodzi o to, że nie flirtujesz na prawo i na lewo, wiem choć wątek z Martą zadziałał w mojej świadomości na Twoją niekorzyść, ale przecież to głównie było z mojej winy...

Gość gość

mojemu kotu smierdzi z pyska szambem

Gość :)))
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Jak Cię oceniałam?

I nie D. gdy byłam młoda faceci obracali się za mną całymi plażami... 😉 rozumiesz? Ciężko maskować się jednak na plaży, praktycznie się nie da....;) Dbałam o siebie kiedyś, byłam aktywna i używałam kosmetyków do pielęgnacji, miałam też bardzo bujne włosy. Dlatego pytałam o typ urody, bo jak sam napisałeś zadbać o siebie czyli upiększyć się można w każdym wieku...;)

Ile masz lat?

Gość gość

nie przeprosiła a za co. Kpin

Gość gość

aaa na ile ona wyglada

Gość Gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

aaa na ile ona wyglada

Na 82 

Gość Gość

PRZEPRASZAM CIĘ ZA TO, ŻE JUŻ TAK DŁUGO JESTEŚ SAM... ŻE TAK DŁUGO CZEKASZ NA MNIE, ŻE CIERPISZ SAMOTNIE SPĘDZAJĄC DNIE I NOCE I ŻE NIE MA MNIE OBOK CIEBIE MIMO, ŻE MÓWIŁAM, ŻE KOCHAM. 

PRZEPRASZAM, ŻE WĄTPIŁAM W TWOJĄ ZDOLNOŚĆ DO WIERNOŚCI PONIEWAŻ CZEKASZ NA MNIE OD TYLU LAT, W SAMOTNOŚCI...

I WIEM, ŻE TAKA JEST PRAWDA.

Gość Parassolka
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Pokochałem Ciebie taką jaka jesteś, zauroczylem się Tobą taka jaka jesteś.  Jesteś dla mnie ideałem kobiety aniołem a Ja chciałem być dla Ciebie Twoim aniołem ale podcielas mi skrzydła zdeptałas zraniłas mnie moje serce krwawi moja dusza krzyczy nie zasłużyłem na to:( nie przeprosiłas nigdy szczerze realnie...

Nie wiem o co Ci chodzi !!

Gość gość
10 minut temu, Gość Gość napisał:

PRZEPRASZAM CIĘ ZA TO, ŻE JUŻ TAK DŁUGO JESTEŚ SAM... ŻE TAK DŁUGO CZEKASZ NA MNIE, ŻE CIERPISZ SAMOTNIE SPĘDZAJĄC DNIE I NOCE I ŻE NIE MA MNIE OBOK CIEBIE MIMO, ŻE MÓWIŁAM, ŻE KOCHAM. 

PRZEPRASZAM, ŻE WĄTPIŁAM W TWOJĄ ZDOLNOŚĆ DO WIERNOŚCI PONIEWAŻ CZEKASZ NA MNIE OD TYLU LAT, W SAMOTNOŚCI...

I WIEM, ŻE TAKA JEST PRAWDA.

Po co to napisałaś, zajmij się mężem, ok, a o mnie zapomnij!

Gość Parassolka
33 minuty temu, Gość gość napisał:

nie przeprosiła a za co. Kpiny

Dokładnie za co ??Faktycznie czyste kpiny .Przeprosiny owszem ale nie jemu!się należą.

Gość Parassolka
19 minut temu, Gość gość napisał:

Po co to napisałaś, zajmij się mężem, ok, a o mnie zapomnij!

To prowokatorka.Wyciąga info

Ciekawe jaki ma w tym interes.Ale farmazony z jednej i drugiej strony.żal.pl

Gość Gość

Dalej mi nie odpowiedziałeś na moje pytanie. 

Gość Gość
16 minut temu, Gość Parassolka napisał:

Dokładnie za co ??Faktycznie czyste kpiny .Przeprosiny owszem ale nie jemu!się należą.

Jemu nic nie jest. Nie martw się o niego.

Gość Gość

Podczas trwania tej znajomości obraziłeś mnie niezliczoną ilość razy... A ja brałam to na klatę, bo uważałam że przecież musiałam zasłużyć. Otóż nie, tak nie jest. I ie dam się już nikomu skrzywdzić. Zapamiętaj to sobie.

Gość Gość

*I nie dam się już nikomu skrzywdzić. Zapamiętaj to sobie.

Chcę ci też zaznaczyć, że nijak nie wzbudzasz mojego zaufania, poza tym jesteś niestabilny emocjonalnie i chyba raczej nie do życia. Być może jesteś dobry tylko w łóżku...;)

Gość Parassolka
20 minut temu, Gość Gość napisał:

O kogo ?

Gość Parassolka
10 minut temu, Gość Gość napisał:

Chcę ci też zaznaczyć, że nijak nie wzbudzasz mojego zaufania, poza tym jesteś niestabilny emocjonalnie i chyba raczej nie do życia. Być może jesteś dobry tylko w łóżku...;)

Byliście w łóżku ? Żenada!!!

21 minut temu, Gość Gość napisał:

O kogo ?

Gość Gość

Nie potrafisz odpowiedzieć na głupie pytanie, masz mnie głęboko w doopie. Nie szanujesz mnie w ogóle, nie podobam ci się, jesteś gotowy mnie obrażać... wiesz co? To nie ma sensu. Nie zacznę spotykać się z kimś kto w moim towarzystwie wychwala w taki sposób inne kobiety, by mnie obrazić (bo chyba to masz na celu, nie?) masz mnie za jakieś zero???😜 Miłość między nami? Jeśli już, to uczucie mogło być tylko z jednej strony i to na pewno nie z twojej. Bujaj się.

Gość gość
9 minut temu, Gość Gość napisał:

Jeszcze zobaczysz jak ktoś bliski Ciebie skrzywdzi skąd wiem ano dlatego że widzę co będzie w przyszłości taki dar...

Co można powiedzieć o zaufaniu skoro nie byliśmy nigdy ze sobą... emocjonalny to akurat jestem wrażliwy prawdziwy szczery i nie Tobie to oceniać gdyż nie wiesz jaki jestem na prawdę na co dzień dla osób które mnie znają szanują kochają a to mogą ocenić tylko bliscy więc daruj sobie... nikt w życiu nie zranił tak jak Ty pamiętaj nie oceniaj książki po okładce... właśnie to Ty pokazałaś chwiejność emocjonalną bo wpierw zraniłas i co nawet przepraszam... słowa nie warto kontynuować z Tobą znajomości nie Tobie to oceniać! Jestem pracowitym uczciwym za uczciwym człowiekiem wrażliwym uczuciowym ale co Ty tam wiesz...A w łóżku jaki jestem możesz pomarzyć może przysnie się Tobie:)

Gość Hahaha

Spadaj leszczu! na forum urządza sobie prywatne. 

Gość gość

skrzywdziłeś mnie wybaczam Ci 

Gość Parassolka
42 minuty temu, Gość Gość napisał:

O kogo ?